- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
амии една такава прекалено мека и жива,ама прекалено !:Д
2 пъти в седмицата я ползвам![]()
не ме кефи такавааа:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
така е,ама...:Д
чак като влажна стои, е не мазна де![]()
Много мразя да ми стане такава ккосата, чувствам я все едно е влажна някак си.
fizzyg, ако знаеше лятото как всяка се боядисвах щеше да ме линчуваш.Мисля да я оставя както ме посъветва /поне докато не започне обкръжението ми отново да писка как ми се виждали корените/. Тогава пак ще водя битка със себе си кое ми отива: кестеняво, рижаво, може и русо въпреки, че се съмнявам.
![]()
А естествения ти цвят какъв е?
Мисля,че няма да е фрапираща разликата м/у естествения ти цвят и боята ти в момента,остави си естествената и третираната само със сешоар коса да пораснее! :Д
Този /на мен винаги ми е изглеждал по - светъл/.
Като на Essie ButtonАко и видиш клиповете в ютуб,от край време си я оставя да порасне и цвета на краищата й изглежда като омбре,защото вече почти отряза боясиваната коса
https://www.youtube.com/watch?v=rUj4NH3JVaw
Колко е хубава 0_0 при мен едва ли ще се получи омбре, защото ще се получи рязка смяна на цвета.... всъщност ще стане като неправилното омбре на момичетата от училище. Иначе не е фатално да я оставя поне месец, изглежда като естествено потъмняване.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Особено за неумишлено омбре е повече от прекрасно! :Д
Едит: Искам Tangle Teezer,ама не ми се дават толко пари![]()
Какви слънцезащитни продукти за коса използвате ? Доволни ли сте ? На каква цена ги купувате и откъде ?
Сега се замислих да взема тази на Лакме - хем е на промоция, но съм отворена за нови предложения, така че съветвайте мее
http://www.zlatnaribka.com/uv-zashti...un-care-300-ml
И още един въпрос - слънцезащитен спрей или маска би била по-ефективна ? Аз съм за спрея, тъй като ще предпазва косата от хлор, слънце и морска вода...
Препоръчвам шампоана за коса на Милва с катран за мазна коса. С моята направи чудеса.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Като им знам цените,не искам да си помислям колко ще струва :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Сложих си пшенично масло в 13:30Ще стоя още поне 40мин
![]()
И аз бих искала да си взема 3в1, но това изисква бая парички, така че мисля да си взема само спрейчето
Между другото, има и слънцезащитен серум на Лакме. Попитах по фейса каква е разликата и те ми обясниха, че серумът има и козметичен ефект, но ако става въпрос за защита по-добрият вариант е спреят.![]()
Последно редактирано от chocolatte96 : 05-05-2013 на 15:20
После защо не харесвам омбре-то .. :Д
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тя си има собствен стил,които винаги мнооого ми допада. Това ми харесва в нея![]()
Е, виж и опърпаната коса... Темата е за коса, затова няма да обсъждам дрехите, грима или тялото и, но и по тях имам какво да кажа.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more