- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Грозно ли е без сутиен?
Ако имаш красиви, малки, стегнати гърди няма проблем. При по-големите вече си трябва сутиен. Макар че мъжката част едва ли ще са съгласни с мен ;д
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Това е свободна държава! Или поне така казват... Ходи, както си искаш!Ако си ти на гиф-чето: завиждат ти просто
![]()
![]()
Зависи от циците.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тези с готините цици са ОК, не биха са притеснили да излязат без сутиен, а тези с гадните такива винаги ще защитават тезата , че без сутиен е грозно и т.н. Има малък % с читави цици които няма да излязат само по тях, понеже са много срамежливи....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Познавам случаи, в които се провалят тия твои лични наблюдения.
Хаха, ами прочети последното изречение на "гениалното" ми изказване. А наблюденията ми не са били провалени а криворазбрани, за което силно не ми пука![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Изпокаахте се зяко за това.Всеки с мнението си важното на теб акак ти харесва и как ти е удобно.Наистина не би било много ами уместно ако имаш голям бюст наистина голям и излезеш без сутиен,но пък ато така ти е удобно няма проблем.Аз имам един чифт сутиен и ми се случва един два пъти да го забутам някъде и се принуждавам да изляза без отдолу да имам сутиен тъй като имам дуг сутиен но пък е набутано с подплънки и гърдите ми изглеждат ужасно-големи и седи грозно и предпочитам да изляза така с известен риск зърната ми да се виждат което не се е случвало тъй като си слагам горнище върху блузката или потника отколкото да изглеждам като някоя крава.Като четох че има момичета които носят сутиен вкъщи ами очудена съм кому е нужно това.Едно е като излезеш да сложиш ама вкъщи не е полезно това посотянно да си сутиен да спиш с него колкото и удобен да е а и в интерес на истината ако се вярва на тия проучвания повечето жени не си купуват точния размер сутиеен и да носиш постоянн неподходящ размер как мислите няма да оказе никакво влияние ли ами не.В прочие да попитам тъй като просто ми е тършнало да гледам навсякъде да се продават сутиени с подплънки.Има монго хубави сутиени но са прекалили с подплънките.Ако някой зане сайт където може да се намеи сутиени без подплънки или където има нормално количество подплънки а не ти е натъпкано сякаш сутиена ти е предназначен за жена бс страшно малък бюст да каже.
Вече, може би, от около година не нося сутиени и ми е много по-удобно. За да не си личи толкова, можеш да си избираш блузки и потници с непрозрачна, по плътна материя, или да слагаш бюстиета.. удобни са. (: А дали е грозно или не, не мога да ти кажа. За мен е важно да ми е комфортно.. не красиво, но на цената на какво? - здравето.. (:
Мисля да основа партия и да обещая забрани на сутиените. Всички мацки ще ходят с опънати тениски. Докато не забраня и тениските.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Според мен е грозно.
Някак, да виждаш зърната на дадено момиче за мен не е особено приятна гледка.
Аз за 18 години си останах плоска кат дъска и все още се колебая - със или без..
nosi si sutien ... mn e grozno da si bezznam ot lichen opit ... sry, che pisha na latinica, no sum ot laptop ...
Авторке...и не само...покажете снимка/и и ще дам искрен отговор.Честно.
пп.:безплатно![]()
Ако имаш хубави уформени гърди момчетата го намиеат за много секси, но ако са ти неравномерни и издадени напред като шапки за детски рожден ден то тогава не слушай никого и си носи сутиен или биюстие с подплънки![]()
ммм, винаги съм се дразнила на жените, които не излизат без сутиен никога...по-добре да има се вижда половината бельо, силиконови презрамки, гърбове и други противни неща, ама да имат сутиен...има дрехи, за които е необходимо да няма, има дрехи, които е приемливо да се носят без/ с бюстие, има дрехи, които не могат да се сложат без сутиен...е, има и цици, които е по-добре да не се виждат без, ама все се случва в един момент...моите харесвам достатъчно, за да не ме интересува...ПП не знам колко често си мислите, че се виждат зърната, ако не ви заливат със студена вода или температурата е под 10 градуса и си по тениска и цици само...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз ходя без сутиен, когато нося рокли, бюстиета. Няма лошо. Повечето хора не зяпат, но прави впечатление.Държа да отбележа, че е голяма грешка да се носи сутиен на бюстие или рокля. Повечето кройки не го позволяват.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В някои случаи. Ако си с рокля без презрамки/бюстие пък е грозно да си със сутиен и презрамчиците да развалят всичко. Ако е без тях , бива,но и без него минава номера.
maDamn