- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol. 3
ама маслото къде го слагаш- в свещта ли :Д
това не рабрах аз- как се разнася ароматът :\
Дамм капваш в свещта и после палиш :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мерси, ще пробвам. И аз обожавам ванилия.. мм
Иначе, Кити, аз и миризма на дим харесвам.. има нещо вярно в това, което си написала, но пък моите си ги взимам от индийските магазини (не знам дали има другаде и без това) и са си силнички, харесват ми, ама малко ме омайват :Д Даже отивам да си запаля една хах
хаха докато четох и аз мислех да си запаля ама се сетих че ще се вмириша на дим![]()
какво значи индийските магазини? :Д какво продават там? как да ги разпозная ?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами пише 'индийски магазин'Вътъре има всякакви такива пръчици, разни яки аксесоарчета, декорирани по мн интересен начин, шалове, разни камъни, много много неща и джунджурии, можеш да си откараш цял ден там. Но аз понеже не си падам по мн кичозните неща, обикновено ходя са пръчици и някакви брошки..
Тук имаме Ганг само, не съм виждала да пише "индийски магазин" .. и в Ганг не съм виждала да има свещи и други работи, само кичорийски дрешки, които са много готини в повечето случаи .. има страшни находки :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ММ при нас тоя с дрехите се казва Incredible India, ама не е с дрешки тоя, от който взимам съчките :Д
Да де, той е Gang Incredible Indiaза едно и също говорим :Д
ех .. нямам магазин за съчкитрябва да дойде Деян Неделчев да ми ги събере сега
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
няма начин да не се продават и на други места ..
а за тези пръчици да попитам задължително ли е да са в специална поставка защото аз например си ги слагам в някоя саксия![]()
ооо поставка... слагам ги в пепелника :Д
но в саксия е по- идейно, стига да няма цвете в нея, става някак парадоксално :Д
Аз си ги слагам в поставка, тея последните ги бях купила с една много джиджи постака във форма на листенцесамо че е за малки съчки и ако си вземам големи си играя да ги обработвам :ДД
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Такова нещо ли е поставката?
http://www.bezbroiusmivki.com/wp-con...-klechki-2.jpg
аз ще си взема някоя красива каничка/чашка/вазичка/саксия :Д , ще я напълня с някакви красиви камъченца и ще ги забучвам там :Д
Нещо такова, ама е важно да не излиза клечката извън поставката. От тая ще се ръси по мебелите пепел.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Те и те "Новата революционна спирала" :Д как може да кажеш революционна на нещо, което си откраднал от Ланком ?! Те от години предлагат такава. Чувала съм, че е доста добра.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
![]()
Току-що от аптеката си взех бадемово масло. На мен ми трябва за изравняване на тена и малко по-бързо почерняване, че ми предстои бал след 2 седмици.Цената беше 2 лв., ако някой се интересува.
btw точно си мислех, че тоя Икаров хич не прави хубаво и не бива да се слагат масла в пластмасови опаковки..
аа как ще ти помогне бадемовото масло за изравняване на тена и почерняване?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Първоначално не ми хареса, обаче сега си го душа и ми харесва все повече.![]()
Срабът е страшен! <3
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Първата отляво.
Купих си с гъба за фдт и топлак на перфект.
![]()
maDamn
Абе едва ли знаете на какво точно се дължи но все пак да потърся помощ тука
тааа от 2-3 месеца много ми се бели носа а скоро изгорях на плажа (лицето не беше изгоряло толкова) и днес забелязах че и челото ми е започнало да се бели и то много.. изглежда сякаш съм болна от нещо и се чудя дали ми се бели от изгарянето или е като това на носа
също и по ушите горната част на ушната мида (където е леко прегънато) до средата (където свършва прегънатото) постоянно се появяват бели люспички и трябва да ги човъркам с нокти за да се махнат и не мога да разбера кожа ли е или например се е насъбрал шампоан и е засъхнал
та главно въпроса ми е на за носа и ушите на някой случвало ли му се е и някакви кремчета които помагат