- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Като ми напише някво малолетно/непълнолетно анонимно девойче по социалните мрежи "здр" и млъкне или ми тръгне с общи приказки, и се чувствам, все едно децата пред блока ме викат за жуменка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Чаче - остаряваме. Ама ти чий го дириш при агънцата бе? Инак днес поучих, след малко колело и бира![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Със сигурност добро скривалище ще си намериш :д. Кво да се прави, не на всички им се отдава да прескочат бариерата на интереса.
Он: Снощи учих до малките часове, толкова не ми се беше събирало отдавна. Поне съм доволна от резултата.
И се чудя дали да се възползвам от предложението. Май по-скоро ще приема.![]()
Ама мен ме дразнят. И затва се запознах с тая опция, докато им приспя вниманието и не ги махна от приятели.
![]()
![]()
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Аааа, каква радост, не е истина. ^^
Преведоха ми заплата.
Този месец едвам я дочаках.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Суупер. В много готино настроение съм , трябва да спирам да си давам телефона , а да вземам , точно както правех преди. Мразя да ме събуждат , но пък беше забавно. Приготвям се за утре , остана малко от статистиката , а имам най-високият успех по предприемачесто без да съм погледнал учебника . Рофл , предметът трябва да има логика , харесва ми![]()
На 13-ти май ми е , всяка година . Казах , че ще го празнувам в камерна компания
Аха, че имаше някви пожелания, мислех, че е минал.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тя мислеше , че за да бъда на абсолвентски бал , трябва да съм завършил![]()
...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Още съм на работа, направо пуснах корени. Изморих се зверски, дано останат сили за купона довечера, защото се очертава обещаващ!
^В един момент просто се свиква.
Емоционално нестабилна съм.Добре,че ми предстоят 1000 изпита и няма да имам време да мисля за нищо друго.
Нещо не ми е до пиене, песни и танци, нямам представа що, при положение, че чаках с такова нетърпение днешния ден. х.х
Почнах да стягам багажа и направо се отчайвам, толкова много неща имам, кое по-напред.
Стаята ми прилича на бойно поле. :Д Дрехи, учебници, техника навсякъде, няма къде да стъпиш, а няма как да разчистя поне малко, щото трябва да се къпя и да изчезвам.
Дано не е толкова тъпо днес.
Разочаровано ми е.
И вървя по път, по който изобщо, ама изобщо не искам, защото наистина се разочаровам.
Никога не съм вярвала, че мога да повярвам, че отношенията между мъжете и жените може да са такива. Яд ме е. Писна ми.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
;@ ; (
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Искам да си легна, а утре да не помня, че този ден се е състоял...
И спря да се върти за миг земята..
Сега пък и инфекция ме гони :Д Въййй тъкмо викам всичко трудно мина и остана един мъдрец, а сега инфекция след третия /// няма отървияя ... Искам сега да легна и наспя ... но трябва са да си измия зъбите ... мисията невъзможна