- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Капризни ли сте, когато стане въпрос за ядене?
Аз капитулирах веднъж на някакъв курбан?! Беше най-отвратителната гледка в целия ми живот. :Д Също и заек. Не кусвам. Прекарала съм прекалено много време около тея твари живички, че да ги ям. Сърце не ми дава.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ммммммм заешко...
Може би единственият вариант е ако живееш от малък там и родителите ти са достатъчно глупави да не ти говорят на родния език. Или пък ако си отишъл вече на годинки като асоциален сирак в чужбина.
Ама примадонки дето ми заминали на по 18-20 години и след първата-втората да ми се обясняват как си забравяли родния език, моля ви се. Фасони пълни.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Роден език не може да се забрави, това си го избийте от главите.
Е майка ми готви по мой вкус,винаги пита какво аз искаминаче не обичам чесън,от месата само пилешко и свинско ям,шкембе чорба мразя,дробчета,сърчица,вси ки морски деликатеси и храни не ям
Иначе ако става въпрос кой ги приготвя съм много капризна!Само като видя едно ядене как изглежда и знам дали ще го ям или не.Абе от мама си е най-най![]()