- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Днес се чуствам просто .. добре . Не ми е вкиснато, не ми е супер лигаво ... просто добре.
И са ще се депресирам за нещо :д
ПП: ква пролет бе :д то се задава горещо лято направо при вас
Последно редактирано от shusha : 05-20-2013 на 12:23
Днес беше много готин ден в даскало, всичко ми вървеше по вода..
Малко почивка и после ще се цепят дърва яко![]()
Оф, бясна съм! Същинско проклятие е да живееш в малък град. Когато ти трябва нещо, е невъзможно да го откриеш в него.
You are broken, I can fix you...
толкова ми се спи
хубаво си е да се прибереш вкъщи
изморена съм, а след малко пак ще излизам
чудя се да си остана лии?
То тъй става.
Хубаво, че си разбрах едното произведение баш преди матурата, баси шматката.
Добре ми е, уча ударно и се надявам да мина повечко неща :д :д
3 down, 8 more to go. Доволна съм от себе си; само математиката ме притеснява. В събота прием в посолството и купон вечерта. Хубаво ще да е.![]()
Префектно ми е . Разходих си бебето с количката и си накупих някой неща . Скоро ще го чуя и умирам от кеф .
Някво меланхолично и влюбено ми а утре ми е матурата![]()
Доволно ми е, супер спокойно и отпуснато, сядам да си чета книжката сега.
Много са ми хубави тия дни. Понаучих се да не се впечатлявам от разни неща и ми е идеално.)
Everything changes, but beauty remains ...
Утре ми предстои матура,трябва да преговарям ,а вместо това гледам Honey boo booFOR THE WIN!
maDamn
хубавичкоо ми е :3
като си ме гушка и дскфдсфс :Д ама тя разбра и уфффф.
ми не ми е приятно много-много, ама кво да се прави, поне знам, че ще си трае
преядох с желирани бонбони, чак ми стана лоша, их че съм![]()
Вечерта в болницата беше незабравима.. едвам си мърдам ръката и съм като robocopНяма проблеми..
Последно редактирано от AnarchyBoy : 05-20-2013 на 19:25
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Двоен пост!![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Късмет на матурите утре.
Адски изморено и изтощено ми е, но съм доволна, свърших много работа през последните няколко дни. Яд ме е, че не можах днес да вместя и едно кафе + фитнеса в графика, ама утре ще свърша и това, ако остане време. В четвъртък - пак лекари, уф, хич не ми се ходи, ама дано поне всичко е окей.
Благодарско!
Чак сега ме хвана нервата,дано утре като видя материалите да не забозя.
maDamn
Няма спокойно, само не сядай да учиш ся, мноУ ще се преебешАз четох днес к'вот четох и ся съм си оставил главицата да почива..
Dr. Gregory House
Хаха, не мога, ще припадна просто, почти се басирам, че са се наговорили да действат в синхрон. Не знам дали ми е смешно, или изпитвам нещо съвсем различно xDD.
Успех на матурата утре. Нищо кой знае кво не е и все пак...![]()
В момента рева и се чудя как може да има такива изроди като Деян Донков апфф какво се чудя като го знам от опит .
Хехе, доволно ми еЗаратаун ми се отрази добре, компанията беше повече от чудесна, изживяванията също. Сега следва Пловдив, личен фотограф ще съм на един абитуриентски бал. И после.. малко почивка
Хубаво ми е.
P.P. http://ask.fm/VladimirPredoev в добро настроение съм напоследък, и ще отговарям на въпроси, колкото и тъпи да са.
Последно редактирано от valdesbg : 05-20-2013 на 22:17
Dr. Gregory House
Матуритетно ми е. Успех на всички, аз след малко излитам от вкъщи ,че трябва да прекося градеца.
maDamn
като ви чета и ме удари носталгията
ай успех на матурите
Не гледам Къртицата и не знам какво е правил,но сякаш от написаното се досещам.Обаче по трагичното не е това поведение, а че доста жени да речем...на подсъзнателно ниво това много им харесва.Иначе не биха седели при даден мъж без значение от оправданията(единственото по-възприемчиво оправдание е брак и деца както и много голям страх).![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-21-2013 на 06:52
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Събудих се рано и не ми се спи. Смятам днес просто да живея и да не мисля за нищо. План: малко учене, разходка с фр и е май тва ;д
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Главата ме върти а и някакъв зъб ме боли пффф не можах да се наспа.