- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Хаха, спокойно. Всички ще имаме 6.
Дали до края на деня ще пуснат нещо или мал шанс?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Interesno koi sa ti trudni...
Qworow e gaden simwolist, te sa nai-trudni. Bez smirnenski de, toi e lesen.
Bivashe temata, mojeshe dosta po-dobre, no kato cqlo sum dowolna. Pisala sum i po-hubawi neshta. Tezata mi stana mn gotina, sama si q izmislih. Malko me e qd, che ne napisah istoriqta na tworbata, no neise.
Testut beshe obidno lesen, imam 2 chudenki za 23, 24. Chakam otgoworite...
Яворов като цяло е доста гадничък, ама тва и "Градушка" са супер лесни за анализ и достатъчно дълги да напишеш повече. Можеше да е много много по-зле. Ако се беше паднал Далчев щях да се самоубия.
Българска работа.
СОДХАСФХАСЙА!
още умирам от яд, че не се падна Славейков
или Вапцаров
или нещо, което да ми даде простор.
meeeeh.
Яко се е преписвало, от доста места ми казаха, на 1 са им дали отговорите направо, на други са поправяли като видят че имаш грешка, 3ти са ги оставили с телефоните и т.н
Ха! Аз също много се чудих какво е и накрая написах чуждица. Дано сме познали. А на 39 задача блокирах напълно... Нищо не можах да напиша по нея. На задачата с препинателните знаци открих само 4. Резюмето не го направих както трябва, винаги ми е било трудно.
Задачите с отворен отговор бяха просто...епик фейл/сума ти елементарни/. Препинателни знаци - 3 запетаи, 1 двоеточие, кавички. И шах-мат просто - ОТ КОЕ ПРОИЗВЕДЕНИЕ МОЖЕ ДА Е ДЯДО ЙОЦО?! Никой не би се сетил, не...
Ндам, това за препинателните знаци.. беше елементарно.
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Двоеточие е. Не е тире. За да е тире трябва цялата реплика да е на нов ред, но тва не би трябвало да минава за вярно.
Откъде беше цитата?
Иначе си се преписва в професионалните гимназии в малките градове на поразия.![]()
При Рилският манастир.
В прочем аз отговорите също ги видях пратени на доста хора по време на изпита. При нас обаче не се преписваше и само 1 момиче излезе. Всичко честно. xD
Аз ях в професионална, ама при нас нъц. xD Не че щях да препиша. Даже едната тъпа квесторка постоянно ми местеше листа докато пиша да не гледал някой от мен. Дрън дрън.
Тука сбърка, не е Рилския - http://slovo.bg/old/slaveykov/nilyhne.htm
Цитатът е от "Ни лъх не дъхва над полени".......................
В зори ранил на път, аз дишам
на лятно утро свежестта -
и милва ми душата бодра
за лек път охолна мечта.
http://slovo.bg/old/slaveykov/nilyhne.htm
Аз отговорих "При Рилския манастир". Имам 100 грешки...
Пффф... аз за едно си мисля, а друго пиша. Щото си спомням, че се чудех. Ни лъх не дъхва над полени е.
А с времето как бяхте - стигна ли ви? Понеже се опасявах, че може да не ми стигне и писах малко на чернова, после почнах направо на беловата и там малко съм задрасквала на места, дано не е голям проблем, че нещо почна да ме гложди...
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Цитата беше от Славейков.
На въпроса за жуждица ли е или не - аз писах термин,или неюо друго не помня.
За капана на живота писах метафора.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!