- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Матурите - размисли и страсти ...
Дадада, супер тогава.![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
То лесно, ама аз там писах маска ли кво беше :д хаха Иначе чуждицата и метафората ги оцелих.
От изчетеното да кажа...Проверяващите НЕ СА идиоти. Те са хора, които си разбират от работата, разбират кой знае, кой е преписвал, на кого да вдигнат оценката ако се наложи и т.н.
П.С. При мен едната квесторка заспа и трябваше да я събудя, един пич си се разхождаше за кърпичка на където си иска,питаше постоянно дали някой има кърпичка, една мацка си извади телефон от джоба и си го вкара да не казвам къде, но беше с пола, на друга и звънна телефона, а беше изключен, на съседната маса си говореха както искат, в тоалетната можеше да си направиш цялата матура ако пожелаеш, едва ли ще ти кажат нещо ако си с диария, обърках мъжката с женската и стана весело. Край.
Като цяло беше пародия, а не нещо сериозно.
Аз съм сбъркала въпроса с мониторинга.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
там за кучетата въпросите които са, където беше, кой НЕ е верния, какво писахте? Малко ме позамисли, иначе въпросите към текстовете бяха елементарни както винаги...
Абе на тоя въпрос кой беше верния отговор? Имам някакви спомени, че писах Г.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
аз писах Б, Г, Д, З
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
Ми и аз писах г,а то е било в.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ако някой ги има да ги даде тия пусти отговори, че се нервирам вече.. нали уж в 1 трябваше да са излезли.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
За лексикална беше. A беше грещно със сигурност. xD
Е в тоя за лексикална не се ли търсеше ВЯРНОТО изречение?
Да. Аз просто казвам, че в A беше очевАдна грешката. Иначе аз мисля, че писах Г, но за този въпрос не съм сигурна.
Аз за лексикалното писах, че я обсипвал с лъскателства там.. това изречение. в Г според мен имаше грешка. (там за няк'во изнервяне беше)
Ако някой си спомня 3ти въпрос, какво писахте. Аз честно казани никъде не намерих грешка и накрая писах В
Приятел е този, който идва, когато целия свят си отива!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)