.
Отговор в тема
Страница 17 от 20 ПървиПърви ... 71314151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 482
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох, момиче, пак се излагаш!
    При цялото ми уважение към теб ще ти отговоря единствено с "я са дръж малко!!!!!"
    Нивото на сертификата не е същата дума като ниво на владеене на английски и различните сертификати отговарят на различни нива. Европейска езикова рамка окей. На сертификата пише това, но има и Embassy Levels които всъщност са истинското нещо на английски. Защото на различните сертификати за една и съща оценка имаш различно ниво например, покриват различни знания, има и бизнес сертификати, само един покрива ниво Proficient - CPE.
    И за пореден път в тоя форум ще напомня да внимавате с изказванията. Момиче я се дръж малко може и да върви пред приятелките ти, но с тоя тон не на мен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Да, явно избра да излезеш суха от водата. Дрънкай си. Аз съм тази със сертификата. Нивото на сертификата ми е C1, името на нивото на владеене ми е Advanced. С други думи - да, на английски има нива b1, b2, c1 и ти грешиш.
    Точка.

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Тва са различни скали, няма по-истинско, каквото и да означава истинско. Но европейската езикова рамка е най-употребяваната скала за измерване на нивото на езика.

CPE е сертификат, на който определен брой точки се равняват на определен брой точки от IELTS, например. Тези диапазони може да са в така нареченото C2 ниво. А С2 е абстрактен интервал, в който за да се поместиш, трябва да отговаряш на определени критерии.

Тези нива А1,А2,В1,В2,С1,С2, целят да вкарат една обща скала за всички езици. По тази причина ги има в английския.

На ESOL сертификатите има и съответните нива от европейската езикова рамка, освен оценката ти на дадения тест. В зависимост от резултата може СРЕ да те постави в С1 или С2. Със САЕ също може да попаднеш в една от двете категории.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Говори ми.
    Ама не, нямало нива.

Пф. Ма то винаги вие сте правите, бе. Ама то направо как да говори човек с Вас повече. Може ли да Ви излъскам коронките?
    На английски се използват нивата, не европейската езикова рамка, която си съществува, но се ползват Embassy levels. Твърдя и ще твърдя. Отлично знам, че на сертификатите пише степените от европейската езикова рамка, но те отговарят на различни Embassy levels и поради това въпросните посланически нива са най-точният начин за измерване на ниво владеене на английски език.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Hahaha, nali predu malko nqmashe niwa? Ot telefon sum i ne moga da citiram, no kak ednowremenno w angliiskiq nqma c1 i w sushtoto wreme otlichno znaesh, che go pishe po sertifikatite?
    Pak se izkarwash prawa, be, basi protiwnata sklonnost. Po korem shte lazish, za da si prawa.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Po korem shte lazish, za da si prawa.
    Невероятна логика.
    Фактът, че ти не си разбрала какво ти обяснявам, не говори в мой ущърб, а в твой. Казах, че на сертификатите пише ц1 б2 и т.н., но за предпочитане специално в английския е употребата на Embassy levels. Като съм права, съм права. Пък ти държиш винаги да спориш и да защитаваш колегите форумни звезди. И да знаеш, че аз никога не падам по гръб.
    п.с. Много странно, на живо никой не си позволява да ми говори така.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 05-29-2013 на 21:55
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Български - Майчин език
    Английски - Засега съм на ниво C1, но продължавам да го изучавам
    Гръцки - Много добре, защото живея в Кипър
    Руски - Само разбирам без да го говоря
    Другата година почвам сериозно руския
    Последно редактирано от Obey : 05-29-2013 на 22:34

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Невероятна логика.
    Фактът, че ти не си разбрала какво ти обяснявам, не говори в мой ущърб, а в твой. Казах, че на сертификатите пише ц1 б2 и т.н., но за предпочитане специално в английския е употребата на Embassy levels. Като съм права, съм права. Пък ти държиш винаги да спориш и да защитаваш колегите форумни звезди. И да знаеш, че аз никога не падам по гръб.
    Не спори, щото не си права. Нищо не е за предпочитане, едно ниво от тези, за които ти говориш, може да се равнява на две от европейската езикова рамка. Много е смешно да си кон с капаци, да знаеш, не ти отива хич, но окей, дрънкай глупости колкото щеш. Същата история като в темата за математиката става.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Пък ти държиш винаги да спориш и да защитаваш колегите форумни звезди.
    Ко? Не ми стана ясно Пантерата коя форумна звезда защитава. Намесваш неуместни "аргументи".

http://www.examenglish.com/CEFR/cefr.php
    http://www.embassyces.com/about/levels_of_english.aspx

Всяко от нивата отговаря на даден "embassy level". Разрових се. И все пак, тези посланнически нива за пръв път ги чувам. C1, B1 и т.н. са тези, които чуваме най-често. Чачо е прав: няма по-истинско и най-истинско. Това са просто нива, въведени за да се установи владеенето на даден език.

"Но европейската езикова рамка е най-употребяваната скала за измерване на нивото на езика."

Мхм. ^А това означава C1, и т.н., а не Embassy Levels.

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Не спори, щото не си права. Нищо не е за предпочитане, едно ниво от тези, за които ти говориш, може да се равнява на две от европейската езикова рамка. Много е смешно да си кон с капаци, да знаеш, не ти отива хич, но окей, дрънкай глупости колкото щеш. Същата история като в темата за математиката става.
    Мхм. Точно.

Еми става, да, като споря с форумните звезди така става. Моя приятелка работи в Британика, така че можете да си лафите кооооооолкото си искате простотиите си. Не се показвате като супер интелигентните млади хора като повтаряте всички една и съща малоумщина.
    PullMeCloser точно затова казах, че не е коректно да се ползва въпросната езикова рамка, защото на нея съответстват различни нива владеене на английски. Думи нямам. Аз съм била кон с капаци. Образовайте се малко и говорете пак.
    В темата с математиката също бях права. Питах когото си искаш математик, но истински математик, не форумен гений.
    Просто самочувствието ви е малко в повече на моменти, което не е никак добре.
    Въобще не ме интересува какво си мислите, в каквото желаете вярвайте, само моля едно - след като аз не си позволявам да разговарям с вас некултурно, не си го позволявайте и вие. Защото в тоя форум трудно бих могла да ви покажа къде всъщност точно Ви е мястото, както бих направила на живо, но да спазваме благоприличие, моля. Като имате различно мнение, изразявате го културно, обсъждаме гледните точки и така, а не "ти си кон с капаци, ти не разбираш" и почват с обидите. Адски инфантилна и просташка проява.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 05-29-2013 на 22:39
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Казах, че на сертификатите пише ц1 б2 и т.н., но за предпочитане специално в английския е употребата на Embassy levels.
    Не каза това... Прегледай какво си писала, преди да се оправдаваш и спориш.

На английски няма нива ц1 ц2, те са с думички - Embassy levels се казват под ц2 вероятно имаш предвид Advanced , въпреки че най-високото всъщност е Proficient.
    ^Ето ти го коментара..

И разбира се, че има нива C1 и C2, ти как си го учила английския?

Град
    София, България
    Просто самочувствието ви е малко в повече на моменти, което не е никак добре.
    Моля?
    Точно твоято самочувствие прелива от коритото си. Чавдар е решил повече задачи за 2 години, отколкото ти за целия си живот. Може да те сложи в малкия си джоб. И не го казвам, само защото го познавам, харесвам или смятам, че е форумния крал. Казвам го, защото е истината.

Не ми се обяснявай с приятелката си. Дай ми черно на бяло линк към официална страница, където пише това, което твърдиш. Само тогава мога да призная думите ти за истина.

Obey те нави на малкия си пръст :Д

Имах предвид, че фактически нивото се нарича Advanced да речем и че не може да се покрие на 100% с някоя степен от европейската езикова рамка.
    Дриймър, аз си го знам това, но на форумните звезди им е повече и от моето, което е рядко срещано качество. Това със задачите можеш да си сигурна, че не е така, защото той е насочен към информатиката, не към математиката, а аз съм математик и съм си скъсвала задника от задачи от 5ти клас насам. Това, че не уча във ФМИ не ме прави нематематик или по-малко кадърна. Просто съм преценила, че ще се развивам в друга насока. Може ли да прекратим глупавия лапешки спор?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София, България
    Аз мнението си го изразявам културно без да е нужно да си редактирам мненията по хиляда и един пъти.

Питах когото си искаш математик, но истински математик, не форумен гений.
    Ти не си математик. Минала си покрай такъв. Не си и форумен гений, за жалост. Единственото, което си е човек с големи претенции и високо самочувствие, паралелно с почти нищо между ушите си.

Чавдар го познавам от година; виждала съм го на живо; има период, в който постоянно говорехме заедно с други съфорумници. За толкова време нито веднъж не съм почувствала, че той парадира с нещо - било то знанията/възможностите/работата си. Напротив, точно обратното.

В допълнение - все още си чакам черно на бяло потвърждение на твърдението ти за езиците.

Град
    София, България
    Не си си намерила майстора. Мога да изброя доста хора, които биха свободно изразили мнението си, защитавайки аргументите си. В това число включвам и Пантерата и Чачо.

И не, не ги издигам на пиедестал, нито пък им се подмазвам, че да вляза в групата на "форумния елит". Просто ми е адски противно това, което казваш.

Супер. Аз съм математик, колкото и да не ти се иска да го осъзнаеш. Форумен гений за огромна моя радост не съм, защото словосъчетанието беше с голяма доза ирония от моя страна. Не го познавам момчето, но в това с математиката последния спор греши - прави твърде лаишка грешка, която не води до грешен отговор на задачата, но показва на опитния проверяващ, че тоя човек не е особено на "ти" с нещата, просто грозно решение на задачата. Трябва да имаш и стил. Точно затова споменах, че не може да се реши по тоя начин - в началото си мислех, че е имал предвид нещо друго, защото момчето очевидно разбира от математика, а да напише подобно решение ми се стори много странно. Но .. явно според голяма част от преподавателите важен е само крайният отговор.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София, България
    Защо си мислиш, че си математик? Дефинирай ми, моля те, думата.

Просто съм. Какво значи дефинирай ми думата правя разлика между човек, който просто решава задачи, и човек, който всъщност знае какво и защо прави и каква е логиката, същността, природата на математиката.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София, България
    Боже. ОжасД.

Просто съм?! Това ли ти е аргументът? Боже, ужас, ужас. Думи нямам.

"Математиците се занимават не с пресмятания, а с намиране и описване на връзки и закономерности или с измисляне на доказателства, които да обосноват логически дадена теорема."
    http://bg.wikipedia.org/wiki/Математик
    Ти не си математик. Ти просто решаваш задачи по пътя на логиката.

А знаеш ли аз какво съм? Горска фея. Защо ли? Просто съм.

Именно за себе си имах предвид, че виждам същността на нещата, а не ей така просто да получавам верния отговор отнякъде си - от решаване на милиарди задачи и зазубряне на алгоритъм.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на x7aZzy
    А, какво става тук?
    Веселба. ^.^

JoLLiE92, съвсем добронамерено те съветвам да поупражниш следните ...хм ... "науки" : на дебата, на диалога, на разговора и на убеждаването (виж теория на аргументацията). Също прегледай и правилата за заключението и логиката.
    Факт е, че не може да се осъществи противодействие на вероятностните аргументи без проверка на истинността им. С две думи - JoLLiE92, ако не докажеш твърдението си, никой няма да те вземе на сериозно.

И все пак -
    аз съм от обикновените, не-математични хора и "същността на нещата" ми убягва.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Джоли не за пръв път се излагаш така вече ставаш смешна .

И защо по дяволите винаги се намесва кой бил форумна звезда и кой не бил ? Спорите конкретно за сертификатите по АЕ и ти обърна темата в това кой бил форумна звезда и кой не .

Не мислех, че сте чак толкова ограничени. Човек за добро ви казва да не направите някаква малоумна грешка и да се изложите на изпит, вие след като сте неосведомени по въпроса и не сте чували за това, автоматически става грешно. Това, ако не греша, е определението за "кон с капаци". След като аз ви говоря вярното, вие твърдите малоумщините си вкупом, не знам дали аз се излагам. Не винаги общото мнение е правилното. И се научете да комуникирате, защото в тоя форум има супер малко хора, които имат някаква представа от възпитание, благоприличие и как се общува нормално, останалите са като изтървани от гората първобитни хора. Не реагирате като възрастни хора, а като малки деца, които са свикнали да не им се отказва нищо. И вижте - аз все пак не ви обиждам, за разлика от вас!
    Аз се отписвам от темата, чао.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ти си тази която спори и то с грешни аргументи . Един спор за да е точен и ясен трябват доказателства дали от сайт или от друго място но някъде трябав да е написано черно на бяло твърдението на човека . Eто Маги ти даде два сайта в който пише ,че има нива C1 ,C2 а ти какво даде като твой аргумент и доказателство ,пълно нищо . И напротив много случай общото мнение е правилно защото е изложено от гледните точки на много хора .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си