.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 482

Hybrid View

Еми става, да, като споря с форумните звезди така става. Моя приятелка работи в Британика, така че можете да си лафите кооооооолкото си искате простотиите си. Не се показвате като супер интелигентните млади хора като повтаряте всички една и съща малоумщина.
    PullMeCloser точно затова казах, че не е коректно да се ползва въпросната езикова рамка, защото на нея съответстват различни нива владеене на английски. Думи нямам. Аз съм била кон с капаци. Образовайте се малко и говорете пак.
    В темата с математиката също бях права. Питах когото си искаш математик, но истински математик, не форумен гений.
    Просто самочувствието ви е малко в повече на моменти, което не е никак добре.
    Въобще не ме интересува какво си мислите, в каквото желаете вярвайте, само моля едно - след като аз не си позволявам да разговарям с вас некултурно, не си го позволявайте и вие. Защото в тоя форум трудно бих могла да ви покажа къде всъщност точно Ви е мястото, както бих направила на живо, но да спазваме благоприличие, моля. Като имате различно мнение, изразявате го културно, обсъждаме гледните точки и така, а не "ти си кон с капаци, ти не разбираш" и почват с обидите. Адски инфантилна и просташка проява.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 05-29-2013 на 22:39
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Просто самочувствието ви е малко в повече на моменти, което не е никак добре.
    Моля?
    Точно твоято самочувствие прелива от коритото си. Чавдар е решил повече задачи за 2 години, отколкото ти за целия си живот. Може да те сложи в малкия си джоб. И не го казвам, само защото го познавам, харесвам или смятам, че е форумния крал. Казвам го, защото е истината.

Не ми се обяснявай с приятелката си. Дай ми черно на бяло линк към официална страница, където пише това, което твърдиш. Само тогава мога да призная думите ти за истина.

Obey те нави на малкия си пръст :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си