.
Отговор в тема
Страница 42 от 44 ПървиПърви ... 3238394041424344 ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 1089
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    И аз мога да излъжа,че имам 5 .76 и 5.89 .. .. Да не ти пука
    То си е за тях...Пък и в повечето случаи коментират само тези,които имат 'отличен' . Останалите само четат и не пишат на фона на изказалите се преди тях. Не знам какво се учудваш . Винаги е било така , всеки се хвали ,че е отличник.Ако наистина са имали толкова през годината на контролните/изпитите етц и сега на матурите имат 6.00 - браво . Макар ,че ми е малко странно как пишеш през ден в тоя форум и имаш време да изкарваш 6.00 , НО всеки си има график и си е подредил времето ,за да му стига... И те така

БЕЛ - 5.67
    АЕ - 4.98

доволна съм си изцяло

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Много съм горда със себе си . Класната преди има няма 1 час ми каза резултатите ми .

БЕЛ-5.90
    НЕ-6.00
    Йей, подобен резултат = )
    БЕЛ 5.91
    Немски 6.00

Интересно как изпаднах в еуфория като си видях резултата и как малко след това някакви съмнителни хора започнаха да се хвалят с 6.00 и на двете -.-
    Но тъй като сравнението пречи на забавлението, спирам да сравнявам и просто се надявам на есен всички да сме доволни от приема ни в уни.
    always late but worth the wait!

БЕЛ - 5,04
    География - 4,12

Аз лично съм доволен от резултата си по БЕЛ, като се има в предвид, че по темата написах само 1 страница и смятам, че това са ми реалните знания и не съм преписвал отникъде и никой не ми е подсказвал.

По география... Без коментар...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Макар ,че ми е малко странно как пишеш през ден в тоя форум и имаш време да изкарваш 6.00 , НО всеки си има график и си е подредил времето ,за да му стига... И те така
    По форума ли определяш кой колко учи? Повярвай, ако ми бяха голям зор шестиците, щеше през години да си уча и съвсем нормално щеше да си ги изкарам. Ти едва ли не ме изкара дъвка, залепнала за екрана.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Баси смешния.
    Искаш да ти снимам оценките си с 3-те си имена и ЕГН, за да повярваш ли?
    .
    Нямах предвид теб делфинче.
    Обаче си права . Не ми давай снимки и ЕГН, ами направо идвай у нас (или аз у вас) и да ме научиш едно хубаво, че чак да потъна в земята от срам, да ме накажеш ужасно и болезнено, явно е , че си го заслужавам ;д

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Не е честно!! Толкова много преписвачи/късметлии без камери в стаите, със смотани квестори е имало и са изкарали високи оценки без капка учене и притеснение С ПРЕПИСВАНЕ .. А има толкова много, които са учили, блъскали са се и накрая се е паднало точно нещо, което не знаят и оценката им не ги устройва напълно;х Късмет е работата.
    Моите оценки са
    5,21 по БЕЛ
    и 4,43 по Биология (една точка не ми стига май за 4,50 :х) това е една тъпа задача бе уф, ама като нямам късмет и нямаше от къде да препиша ;х
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на kosder
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Не е честно!! Толкова много преписвачи/късметлии без камери в стаите, със смотани квестори е имало и са изкарали високи оценки без капка учене и притеснение С ПРЕПИСВАНЕ .. А има толкова много, които са учили, блъскали са се и накрая се е паднало точно нещо, което не знаят и оценката им не ги устройва напълно;х Късмет е работата.
    Моите оценки са
    5,21 по БЕЛ
    и 4,43 по Биология (една точка не ми стига май за 4,50 :х) това е една тъпа задача бе уф, ама като нямам късмет и нямаше от къде да препиша ;х
    Ти, ако цял живот разчиташ да препишеш отнякъде или да имаш "късмет"...
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kosder Виж мнението
    Ама човекът си е прав. На някои места пада такова преписване , изкарват високи оценки на готово и после ти стават колеги в университета...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Интересно как изпаднах в еуфория като си видях резултата и как малко след това някакви съмнителни хора започнаха да се хвалят с 6.00 и на двете -.-
    Абсолютно.

Боже, ако по форума се определяше кой колко учи... само аз си знам как се спуках да уча по БЕЛ, за да компенсирам 11-ти клас и как отидох на матура с 4 часа сън, щото преговарях символисти до последно.

Мега фен Аватара на Chacho
    после ти стават колеги в университета...
    Ма не и в работата, хахахаха
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    В театъра
    кой и къде каза, че разчитам да препиша или на късмет О.о аз знам,че няма как да стане, до сега не се е случвало, няма и да се случи.. но матурите не са никакъв показател за нищо, 'щото за едни може, за други не .. трябваше на всякъде да има строги квестори и камери и контрола да е пълен и тогава да се види кой колко знае на едни се гледат истинските знания на други НЕ
    Ама човекът си е прав. На някои места пада такова преписване , изкарват високи оценки на готово и после ти стават колеги в университета...
    да точно, тея дето са учили и тея, които са преписвали ще са заедно(че и по-зле) и къде е справедливостта от матурите ?!?!?
    Последно редактирано от Wwwooow : 06-06-2013 на 10:49
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Пак, матурите не са решаващи. Висока оценка на изпита = кур за матурите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Никой не защитавам, да кажа преди да ми се нахвърлите.
    Въпрос на избор ще е дали някой ще се пръсне от учене, а друг ще реши всичко да му е наготово. Това никой не го вълнува. Тъпо, но факт.
    Отелен е въпросът, че за матурите наистина не се изисква чааак толкова учене. Специално за тази по бълграски език.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ма не и в работата, хахахаха
    хахаха :Д Ама да ти кажа, че и за работата това не важи. Ако човек има талант, дори да е бил двойкаджия - може да си направи успешен бизнес и да изкарва много повече пари , от колкото сляпо учещите.

за дипломата ето така се формира балът

модул 1
    средно аритметична оценка от оценките по бел и друг предмет от задължителната подготовка от 9 до 12 клас
    модул 2
    средно аритметична оценка от оценките по задължителните предмети, които са дадени малко по-назад в темата (някъде 17-18 са)
    модул 3
    средно аритметична оценка от оценките по задължителноизбираеми предмети (сип, зип влизат също), т.е. всички останали
    модул 4
    тоя е по желание, средно аритметична оценка от оценките ви по държавните изпити в съответните училища

СРЕДНО АТИТМЕТИЧНА ОЦЕНКА ОТ МОДУЛИТЕ 1, 2, 3 (евентуално и 4)
    Последно редактирано от ahdahd : 06-06-2013 на 12:05

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Абеее, матурите в България са си смешка, каквото и да си говорим. Както един приятел каза "За без учене се надявах на 3, пък имам 4-5", аз на това отговарям - "В България за без учене трябва да се надяваш на 5, пък оттам нагоре..."

всъщност май съм объркал

модул 1
    матури

модул 2
    18-те предмета, които се изучават навсякъде

модул 3
    задължителноизбираема, която се дели на "Профилирана или задължителна професионална подготовка" и "Непрофилирана и/или задължителноизбираема професионална подготовка".

и евентуално както казах модул 4 с държавните изпити за придобиване на квалификация

кой и къде каза, че разчитам да препиша или на късмет О.о аз знам,че няма как да стане, до сега не се е случвало, няма и да се случи.. но матурите не са никакъв показател за нищо, 'щото за едни може, за други не .. трябваше на всякъде да има строги квестори и камери и контрола да е пълен и тогава да се види кой колко знае на едни се гледат истинските знания на други НЕ

да точно, тея дето са учили и тея, които са преписвали ще са заедно(че и по-зле) и къде е справедливостта от матурите ?!?!?
    Защо не потърсиш вината в себе си, а не в другите ? Едва ли хората, които са преписвали са ти изкарали оценката, от която си недоволна. Ако до 12 клас не си разбрала, че няма "абсолютна" справедливост явно живееш в друг свят.Това е положението или си сядаш на дупето и учиш здраво без да се оплакваш, за да искараш хубава оценка, или продължаваш да хленчиш...
    МОМЧЕ

Penguin power!!

Наистина на матурите се преписва масово.И най-често преписват тези,които през годината са се мяркали наи-много 2 пъти в училище... Имаше една извади си телефона и снима целия тест по български и това става пред очите на квестора.....Просто нямам думи....

Град
    В театъра
    Защо не потърсиш вината в себе си, а не в другите ? Едва ли хората, които са преписвали са ти изкарали оценката, от която си недоволна. Ако до 12 клас не си разбрала, че няма "абсолютна" справедливост явно живееш в друг свят.Това е положението или си сядаш на дупето и учиш здраво без да се оплакваш, за да искараш хубава оценка, или продължаваш да хленчиш...
    Вината в себе си съм я потърсила, ти не се притеснявай, явно нищо не разбра от написаното.. жалко
    От себе си съм доволна и не хленча, и не се оплквам :О Пък и оценките ми в никакъв случай не са лоши, че да ми говориш така все едно имам 2 и 3 О.о
    да, май живея в друг свят
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Вината в себе си съм я потърсила, ти не се притеснявай, явно нищо не разбра от написаното.. жалко
    От себе си съм доволна и не хленча, и не се оплквам :О Пък и оценките ми в никакъв случай не са лоши, че да ми говориш така все едно имам 2 и 3 О.о
    Просто се чувстваш прецакана... Досега не ти ли се е случвало в училище да учиш за някое изпитване/контролно и да изкараш дадена оценка, а някой друг без да учи да изкара същата или по-висока? Гледаш себе си и продължаваш напред.
    МОМЧЕ

Penguin power!!

Супер фен Аватара на tireheb
    Кво ви боли кой как е влязъл в университет, ебаси
    секи да си гледа своето, тва че ти си учил повече нема да ти навреди

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ехеее, тука много хубави оценки се премятат. Браво, браво. Спомням си миналата година как аз скачах от кеф като си видях оценките от матурите.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Всеки сам преценява за себе си колко и как е учил . Айде не бъдете такива разбиращи и преценяващи .
    Как пък така все другите са ви виновни за оценките ви и си търсите оправдания чрез други фактори ?!
    За матурата по БеЛ учих много просто защото българският ми език доста ми куца ,за тази по немски не съм пипнала .

^Ти не беше ли в чужбина, че ми стана интересно? В смисъл там или тук учиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си