- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Трябва ли да си нося химикал ;d ?
Друг въпрос - какви документи ще ни трябват за записването?
Удостоверение за завършен 7-ми клас и негово копие, служебна бележка и копието й, медицинско и копие от него (само за професионалните гимназии) и химикалка за всеки случай. На мен не ми дадоха химикалка- майка ми си имаше в чантата (ах, тази чанта-има всичко ;д).
Мерси,спасихте ми кожата. Иначе за НФСГ съм чувала добри неща. Учели и дисциплината била на ниво.
Аз писах НТБГ - Банково дело с НЕ ,
после банково дело с АЕ ,
после банково дело с ФЕ и
после още специалности от НТБГ ( за всеки случай).
После НФСГ ,
немската писах ( не знам защо толкова надолу![]()
![]()
)
ии после 18-то ( пак за всеки случай :Д ) ..
Също да попитам - според вас дали с 33.77 , ще вляза в банково дело с немски (то за там бала ми е 33.494 , защото нали се формира по друг начин ) ? Имам чувството , че яко се прецаках като сложих на второ желание банково дело с АЕ , а то май е с най-висок бал![]()
![]()
perry_the_platypus - Не знам кой си, нито от къде си, нито какъв/каква си! Искам да ти кажа само, че не разполагаш с мозъчен капацитет. Не се замесвай в спорове, в които не можеш да опровергаеш мнението си. Не нападай хората, които са от провинцията, само защото ти си от голям град. Те са много по умни от теб..(тва си пролича) Изкарали са много по-високи оценки от теб, без частни уроци и допълнителни школи. Тва че си тъп/а..те не са виновни..Затова искам да си завреш шибания задник в дупката, от която идваш..за да не ти го завра аз.
нека първо пери се наплаче![]()
Просто сме по-амбициозни, по-смели и сме готови на всичко за да постигнем желания резултат със свои собствени усилия, а на с паричките на мама и тате!![]()
Ей, селяндури, аре да млъкнете, и курвата р.к да спре да пише
мухахаха от кога едно момче е курва..? Оправи си названията и се научи, кои хора можеш назоваваш с тях.. Пед*л -_-
Хорааааа,пренесете си спора другаде,моля ви!
Напълнихте темата с глупости ...
Педалът клати баща ти, друг е
Престанете , спора е безсмислен . Няма как във форум да се разберете . Три страници спам направихте . Най-малкото наистина не смятам , че форум е място да се обсъжда кой е по-умен , кой е селянин и т.н . Зад екрана всеки може да бъде голяма работа![]()