.
Отговор в тема
Страница 59 от 81 ПървиПърви ... 94955565758596061626369 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 451 до 1 475 от общо 2018
    Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Аз моето го попълних предварително. Много хора ли попълваха на място?
    Ами повечето. Аз реших там да попълня, незнайно защо..

Повече от фен
    Трябва ли да си нося химикал ;d ?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    на мен ми дадоха ;d

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Друг въпрос - какви документи ще ни трябват за записването?

Цитирай Първоначално написано от Ramona Виж мнението
    Нямат достатъчно за всички. Добре, че майка ми си носеше.

Удостоверение за завършен 7-ми клас и негово копие, служебна бележка и копието й, медицинско и копие от него (само за професионалните гимназии) и химикалка за всеки случай. На мен не ми дадоха химикалка- майка ми си имаше в чантата (ах, тази чанта-има всичко ;д).

Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Друг въпрос - какви документи ще ни трябват за записването?
    Удостоверението за завършен 7-ми клас + копие, служебната бележка с оценките ти от изпитите + копие и ако кандидатстваш в професионална гимназия, ще ти трябва медицинско свидетелство + копие.

Отклонявам темата. Имате ли мнение за НФСГ?

Цитирай Първоначално написано от BeHappy^^ Виж мнението
    Отклонявам темата. Имате ли мнение за НФСГ?
    Чел съм, че било хубаво и елитно, но НТБГ било малко по-хубаво. Една колежка на майка ми има дъщери, които учат там в момента и били много доволни.

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Мерси,спасихте ми кожата. Иначе за НФСГ съм чувала добри неща. Учели и дисциплината била на ниво.

Цитирай Първоначално написано от hristo99 Виж мнението
    Чел съм, че било хубаво и елитно, но НТБГ било малко по-хубаво. Една колежка на майка ми има дъщери, които учат там в момента и били много доволни.
    Ами може и да е така, но в НТБГ няма профила икономика и мениджмънт, а и имат задължителни униформи. Благодаря за мненията!

Аз писах НТБГ - Банково дело с НЕ ,
    после банково дело с АЕ ,
    после банково дело с ФЕ и
    после още специалности от НТБГ ( за всеки случай ).
    После НФСГ ,
    немската писах ( не знам защо толкова надолу )
    ии после 18-то ( пак за всеки случай :Д ) ..

Също да попитам - според вас дали с 33.77 , ще вляза в банково дело с немски (то за там бала ми е 33.494 , защото нали се формира по друг начин ) ? Имам чувството , че яко се прецаках като сложих на второ желание банково дело с АЕ , а то май е с най-висок бал

R.K
    Guest
    perry_the_platypus - Не знам кой си, нито от къде си, нито какъв/каква си! Искам да ти кажа само, че не разполагаш с мозъчен капацитет. Не се замесвай в спорове, в които не можеш да опровергаеш мнението си. Не нападай хората, които са от провинцията, само защото ти си от голям град. Те са много по умни от теб..(тва си пролича) Изкарали са много по-високи оценки от теб, без частни уроци и допълнителни школи. Тва че си тъп/а..те не са виновни..Затова искам да си завреш шибания задник в дупката, от която идваш..за да не ти го завра аз.

anonymous895156
    Guest
    нека първо пери се наплаче

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от R.K Виж мнението
    perry_the_platypus - Не знам кой си, нито от къде си, нито какъв/каква си! Искам да ти кажа само, че не разполагаш с мозъчен капацитет. Не се замесвай в спорове, в които не можеш да опровергаеш мнението си. Не нападай хората, които са от провинцията, само защото ти си от голям град. Те са много по умни от теб..(тва си пролича) Изкарали са много по-високи оценки от теб, без частни уроци и допълнителни школи. Тва че си тъп/а..те не са виновни..Затова искам да си завреш шибания задник в дупката, от която идваш..за да не ти го завра аз.
    Абсолютно точно и на място.

П.С(към Пери и Злати): Ние можем да ви бием и в спортни игри, и в олимпиади, и в състезание, и в изпити.Това е истината, съжалявам.

R.K
    Guest
    Просто сме по-амбициозни, по-смели и сме готови на всичко за да постигнем желания резултат със свои собствени усилия, а на с паричките на мама и тате!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от R.K Виж мнението
    Просто сме по-амбициозни, по-смели и сме готови на всичко за да постигнем желания резултат със свои собствени усилия, а на с паричките на мама и тате!
    Ами да.

Колкото по-дискриминиран си и обиждан, заради това, че си от малък град, толкова по-амбициозен и способен си.

vesko98
    Guest
    Ей, селяндури, аре да млъкнете, и курвата р.к да спре да пише

R.K
    Guest
    мухахаха от кога едно момче е курва..? Оправи си названията и се научи, кои хора можеш назоваваш с тях.. Пед*л -_-

Хорааааа,пренесете си спора другаде,моля ви!
    Напълнихте темата с глупости ...

vesko98
    Guest
    Педалът клати баща ти, друг е

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vesko98 Виж мнението
    Педалът клати баща ти, друг е
    хаха ебаси комплексара, и нарича хората селяни...
    смешник

Престанете , спора е безсмислен . Няма как във форум да се разберете . Три страници спам направихте . Най-малкото наистина не смятам , че форум е място да се обсъжда кой е по-умен , кой е селянин и т.н . Зад екрана всеки може да бъде голяма работа

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от prettymonster Виж мнението
    Зад екрана всеки може да бъде голяма работа
    аз съм не само зад екрана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си