- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Започнах да ползвам кокосово масло за косата. Сега съм си взела на Икаров, но се чудех дали е достатъчно добро или след това да се снабдя с друго?
И аз за това се бях замислила снощи, че излизат на долу-горе еднаква цена. На Икаров е 55мл, 3лв. А другото 500мл, 23лв. Качеството е много различно, едното обработено, а другото чисто.
Фък, ти мазала ли си си косата само с маслото или си го комбинираш с други продукти?
Също спреят на Лакме за какво е по-точно? Дали ще ми е достатъчно само аргановото масло?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
FuCKkK13, а какво ти е мнението за кокосовото на Икаров? И ако не е добро, би ли ми препоръчала някакво и откъде да е?
^ Виж предната страница...
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Zar4e Според мен ще е една идея по-тъмна косата,защото цвета,на който си се спряла е доста тъмен.
To infinity and beyond.
Момичета, кога си слагате маска за коса ? Добре ли е да ползвам балсам и маска за коса едновременно или трябва да ги редувам. И колко често ползвате маската, защото съм чувала, че не е добре на всяко миене на косата
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Вчера си правих маска с мед, какао, жълтък, бадемово и "арганово" масло.
Много хубаво миришеше. :3
купена маска и балсам е едно и също.. просто маската е по-добра и повече помага на косата
по 2 пъти в седмицата е достатъчно
През последните няколко дни си гледам краищата и забелязах колко са сухи и как имам нужда от ножица. Обаче аз посред лято на фризьор не ходя,защото след 1 месец същата песен пея. Реших да ви се оплача просто![]()
И мееееен. Тъкмо ми е пораснала ..Но септември месец със сигурност няма да се размина с посещение при фризьорката.
@fizzyg, присъединявам се към клуба.
Не си бях правила маски отдавна, сложих си снощи в корените бадемово масло, а по дължината масло от жожоба, че бадемовото стигна само за корените. Днес ми е доста по-мекичка косата.
Скоро заминавам на море, не знам какво ще правя там, как ще си спася косата от вредните влияния...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
С това слънце и моите краища са сухи. Към арсенала добавих масло от гроздови семки на Икаров.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Маска за бърз растеж на косата
Казват, че след прилагането на тази маска за околко 3 месеца, косата може да порасне с 10 сантиметра!
Подчертавам, че не съм я изпробвала.
Ето я рецептата:
2 суп. лъж. тривитаминол
1суп. лъж. хининова вода
1суп. лъж. водка
Мажеш цялата коса с получената смес, преспиваш една нощ и на другия ден я измиваш. Това средство е толкова мощно, че не трябва да се ползва често.(Дженифър Анистън се къпе с конски шампоан. Тривитаминолът се прилага на кучета и по-специално на кокерите за по-лъскава, гъста, и дълга козина, а и при овцете също за по-гъсто руно) Прави се веднъж на 3 месеца. Тривитаминолът е напълно безвреден, може да се прилага и върху хора и е ужасно богат на витамини.
Някой пробвал ли я е?
а да,забравих.. аз си направих една бърза маска колкото да не е без хич
кисело мляко и жълтък,абе и малко кокосово масло,но забравих да го сложа предварително да се разтопи иии сложих съвсем малко ( в разтопено състояние около половин супена лъжичка)
ще стоя един час и отмивам.. вторник/сряда ще си направя по-хубава маска![]()
Предложение за маска с тривитаминол ;д