.
Затворена тема
Страница 125 от 155 ПървиПърви ... 2575115121122123124125126127128129135 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 101 до 3 125 от общо 3873
    Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    Искам да ви попитам какво мислите за тази боя за коса? http://www.lorealparisbulgaria.com/h...-et-noirs.aspx Ако боядисам изрусени краища с нея дали след 2 седмици на морето ще падне боята? Трябва ми някаква лилава нетрайна боя за коса, колкото да не съм с рижави краища на морето, но да падне цялата, защото после пак искам да съм розова. Има ли изобщо такъв вариант или да мисля друго решение?
    Това ми е любимата боя за коса, обожавам я :Д
    И да, преспокойно според мен можеш да се боядисаш с нея,защото няма да си рижава на морето,но пък все пак ще ти падне цвета, за да станеш после пак розова.
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Infinity Виж мнението
    Това ми е любимата боя за коса, обожавам я :Д
    И да, преспокойно според мен можеш да се боядисаш с нея,защото няма да си рижава на морето,но пък все пак ще ти падне цвета, за да станеш после пак розова.
    Оо супер значи. Само да питам понеже цвета е доста тъмен ще се върне ли пак до рижаво или ще е по-тъмно.

Започнах да ползвам кокосово масло за косата. Сега съм си взела на Икаров, но се чудех дали е достатъчно добро или след това да се снабдя с друго?

Супер фен Аватара на lqlq89
    И аз за това се бях замислила снощи, че излизат на долу-горе еднаква цена. На Икаров е 55мл, 3лв. А другото 500мл, 23лв. Качеството е много различно, едното обработено, а другото чисто.

Фък, ти мазала ли си си косата само с маслото или си го комбинираш с други продукти?
    Също спреят на Лакме за какво е по-точно? Дали ще ми е достатъчно само аргановото масло?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, момичета, днес видях кайсиево, маслиново, прасковено масло на Икаров. Имат ли конкретно предназначение? Чувала съм, че кайсиевото е за зряла кожа...
    кайсиевото е за кожата,да,за бръчки,абе да,за зряла кожа
    маслиновото става и за лицето и за косата ... по принцип обаче го използват за кожата.. иначе за суха коса
    прасковеното е като кайсиевото

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    И аз за това се бях замислила снощи, че излизат на долу-горе еднаква цена. На Икаров е 55мл, 3лв. А другото 500мл, 23лв. Качеството е много различно, едното обработено, а другото чисто.

Фък, ти мазала ли си си косата само с маслото или си го комбинираш с други продукти?
    Също спреят на Лакме за какво е по-точно? Дали ще ми е достатъчно само аргановото масло?
    е не следиш ли темата ? от 1 месец съм само с кокосово масло
    само сега вчера го смесих с кисело мляко,жълтък и мед
    спрея на лакме предпазва от слънцето и водата

FuCKkK13, а какво ти е мнението за кокосовото на Икаров? И ако не е добро, би ли ми препоръчала някакво и откъде да е?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Виж предната страница...
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на Infinity
    Zar4e Според мен ще е една идея по-тъмна косата,защото цвета,на който си се спряла е доста тъмен.
    To infinity and beyond.

Момичета, кога си слагате маска за коса ? Добре ли е да ползвам балсам и маска за коса едновременно или трябва да ги редувам. И колко често ползвате маската, защото съм чувала, че не е добре на всяко миене на косата
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Karcho Виж мнението
    FuCKkK13, а какво ти е мнението за кокосовото на Икаров? И ако не е добро, би ли ми препоръчала някакво и откъде да е?
    и тях съм ползвала ( маслата на Икаров) ми като за цената си са добри.. бях си доволна от бадемовото им масло.. иначе от стимуланта за коса съм мнооооого доволна
    някое био кокосово си вземи..всяко био е добро и гледай да е нерафинирано

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от make_me_love_you Виж мнението
    Момичета, кога си слагате маска за коса ? Добре ли е да ползвам балсам и маска за коса едновременно или трябва да ги редувам. И колко често ползвате маската, защото съм чувала, че не е добре на всяко миене на косата
    за каква маска говориш ? купена или домашна ?

Вчера си правих маска с мед, какао, жълтък, бадемово и "арганово" масло.
    Много хубаво миришеше. :3

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    за каква маска говориш ? купена или домашна ?
    за купена..забравила съм да спомена
    Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя

Banned Мега фен
    купена маска и балсам е едно и също.. просто маската е по-добра и повече помага на косата
    по 2 пъти в седмицата е достатъчно

Супер фен Аватара на fizzyg
    През последните няколко дни си гледам краищата и забелязах колко са сухи и как имам нужда от ножица. Обаче аз посред лято на фризьор не ходя,защото след 1 месец същата песен пея. Реших да ви се оплача просто

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    През последните няколко дни си гледам краищата и забелязах колко са сухи и как имам нужда от ножица. Обаче аз посред лято на фризьор не ходя,защото след 1 месец същата песен пея. Реших да ви се оплача просто
    И аз се оплаквам от същото, а така ме е жал да си отрежа косата..

И мееееен. Тъкмо ми е пораснала .. Но септември месец със сигурност няма да се размина с посещение при фризьорката.

@fizzyg, присъединявам се към клуба.

Не си бях правила маски отдавна, сложих си снощи в корените бадемово масло, а по дължината масло от жожоба, че бадемовото стигна само за корените. Днес ми е доста по-мекичка косата.

Скоро заминавам на море, не знам какво ще правя там, как ще си спася косата от вредните влияния...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    С това слънце и моите краища са сухи. Към арсенала добавих масло от гроздови семки на Икаров.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Maggie995
    Guest
    Маска за бърз растеж на косата

Казват, че след прилагането на тази маска за околко 3 месеца, косата може да порасне с 10 сантиметра!

Подчертавам, че не съм я изпробвала.

Ето я рецептата:

2 суп. лъж. тривитаминол
    1суп. лъж. хининова вода
    1суп. лъж. водка

Мажеш цялата коса с получената смес, преспиваш една нощ и на другия ден я измиваш. Това средство е толкова мощно, че не трябва да се ползва често.(Дженифър Анистън се къпе с конски шампоан. Тривитаминолът се прилага на кучета и по-специално на кокерите за по-лъскава, гъста, и дълга козина, а и при овцете също за по-гъсто руно) Прави се веднъж на 3 месеца. Тривитаминолът е напълно безвреден, може да се прилага и върху хора и е ужасно богат на витамини.

Някой пробвал ли я е?

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    С това слънце и моите краища са сухи. Към арсенала добавих масло от гроздови семки на Икаров.
    Маслото как действа?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Maggie995 Виж мнението
    Маска за бърз растеж на косата

Казват, че след прилагането на тази маска за околко 3 месеца, косата може да порасне с 10 сантиметра!

Подчертавам, че не съм я изпробвала.

Ето я рецептата:

2 суп. лъж. тривитаминол
    1суп. лъж. хининова вода
    1суп. лъж. водка

Мажеш цялата коса с получената смес, преспиваш една нощ и на другия ден я измиваш. Това средство е толкова мощно, че не трябва да се ползва често.(Дженифър Анистън се къпе с конски шампоан. Тривитаминолът се прилага на кучета и по-специално на кокерите за по-лъскава, гъста, и дълга козина, а и при овцете също за по-гъсто руно) Прави се веднъж на 3 месеца. Тривитаминолът е напълно безвреден, може да се прилага и върху хора и е ужасно богат на витамини.

Някой пробвал ли я е?
    глупости... трябвало да се прилага веднъж на 3 месеца

Banned Мега фен
    а да,забравих.. аз си направих една бърза маска колкото да не е без хич
    кисело мляко и жълтък,абе и малко кокосово масло,но забравих да го сложа предварително да се разтопи иии сложих съвсем малко ( в разтопено състояние около половин супена лъжичка )
    ще стоя един час и отмивам.. вторник/сряда ще си направя по-хубава маска

Maggie995
    Guest
    Предложение за маска с тривитаминол ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си