.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 204

Hybrid View

Мега фен
    аз съм против правенето на деца,ако родителите са бедни тъй че тва отпада :Д
    да бъдеш отгледан от един родител или роднина е в хиляди по-добре ,отколкото от лезбийки и педали.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    да бъдеш отгледан от един родител или роднина е в хиляди по-добре ,отколкото от лезбийки и педали.
    Тва е безпочвено. Особено когато са те възпитавали, че ти трябват майка и баща за родител и единият от тях изчезне, детето после трябва да възприеме и факта, че останалият родител не е безсилен и няма да израстне сбъркано.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тва е безпочвено. Особено когато са те възпитавали, че ти трябват майка и баща за родител и единият от тях изчезне, детето после трябва да възприеме и факта, че останалият родител не е безсилен и няма да израстне сбъркано.
    А,ако изчезне единия хомосексуален баща или лизбийка? И като порасне малко детето и започне да пита майка или баща си : - мамо мамо, я ми разкажи за моя тате, защо нямам тате. В училище всички мои съученици имат татковци.
    Мама отговаря... - ами сине майчин.. ми ти никога си нямал тати, ами мами номер2.. С нея вечно спорихме,кой ще е мами номер 1 и мами номер 2, но понеже тя си замина.. аз си взех титлата на МАйкаа номер 1 .

- коооооо. значи татко ми е бил жена??
    - ми , да маминото. нали съм лизбийка
    - оо , да бе. забравих.. абе знаеш ли кво искам да те питам?
    -не сине, кажи?
    -нищо, _)_ :Д
    - и аз така си мислих
    -но как сте ме направили
    -колко пъти да ти обяснявам, синко... че щъркелът,който те носеше обърка комина .
    - деам. да го имам в мръсника. __)__

лизбийка
    Боли ме да гледам такава неграмотност. Поне се научи как се пише това, което толкова мразиш и срещу, което се бориш.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Боли ме да гледам такава неграмотност. Поне се научи как се пише това, което толкова мразиш и срещу, което се бориш.
    Мен пък не ме боли и не ме интересува за твоя полов орган. Мразил съм? Борил съм се? Ти в какви филми се вкарваш?

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аз съм против правенето на деца,ако родителите са бедни тъй че тва отпада :Д
    добре разбрахме, но защоо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си