- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Не са ли сладки?
Не казвам, че 100% няма да проработи, но е много вероятно... За това казах, че си е експеримент. Как да ти обясня защо всеки има своите роли? Все едно да те накарам да ми обясниш защо стоманата е стомана, а дървото - дърво... Така ни е създала природата. Това са двата модела, които после копираме при създаване на наше семейство. Ясно е, че не е задължително детето да стане гей заради родителите си, но когато е отгледано в такава среда, то дори и да е хетеросексуално, няма да знае какви са ролите в "нормалното" семейство. Сещаш се, че повечето жени си искат тези роли, защото така е по-удобно и за двете страни. Когато са двама мъже или две жени, могат да си разпределят еднакви задължения, но когато става въпрос за мъж и жена, не е така. Те са просто с различен характер и мислене. Защо мъжа да върши отвратителната за него работа, да мие чиниите, а жената да се мъчи с някаква физическа работа, като може всеки да си знае ролята и работата да върви? Същото е и с това защо трябва мъжа да се насилва да бъде чувствителен, а жената - дисциплинирана? Идеята на това разпределение на ролите е улеснение и на двамата партньори и даване на пример на бъдещия мъж или жена.
Ако един ден детето ми заяви, че е хомосексуалист, ок. Все ми е тая. Ако толкова много иска дете, ще го посъветвам да вземе такова от дом. При всички случаи ще му осигури по-добър живот, отколкото институцията.![]()