.
Отговор в тема
Страница 4 от 91 ПървиПърви 123456781454 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 2259
    Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Аз също няма да организирам ресторант, просто защото имам малко останали роднини. Костюмът, мисля, да го взема малко преди самия бал и без това цяла година ще качвам кила
    Завърти се към средата на февруари в Andrews, около месец преди да излезе новата колекция, старата и правят огромни намаления

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Andrews са готини, доста приятели имат неща от там, аз също. Цените са добри.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Запис
    И аз мисля матурата да ми е по история Ти как ще се подготвяш ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от MnnLUSSY Виж мнението
    И аз мисля матурата да ми е по история Ти как ще се подготвяш ?
    Четене на учебници, не само този, който в момента имам, но и по - стари. Има един черен от '93 - за него казват, че е много добър, но го намирам само в антикварни книжарници. Четене на готови теми, чета си и моите разработки, които съм писала в клас. Мисля си какво може да се редактира по тях, за да станат по - добри. Решавам пробни матури, тестовете, които са ми в учебника, изобщо всичко, до което мога да се добера.

Госпожата ми по история каза, че трябва да си луд да се явиш на матура по история :O

tonssy как смяташ да се подготвяш за матурата по АЕ , аз мисля да зема да чета някоя книга, граматиката на кърфи нещо др?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Матурата по история не е чак болка за умиране, ако си бил постоянен през годините, а не да седнеш и за няколко месеца да решиш,че ще научиш всичко. Няма как да стане,ако нямаш стари знания,върху ,които само да градиш - нищо няма да направиш. Има и много подвеждащи въпроси, има и такива,които въобще не ги бях чувала. Плюс това темата или ще ви закопае жестоко или както тазгодишната ще е супер айляшка.
    И без да се готвя за нея лично аз изкарвах над 5и50 , като не съм си дала всички точки от темата.Просто трябва постоянство, не от днес за утре. Специално при история и географията е така.
    maDamn

Супер фен Аватара на kosder
    Който иска да кандидаства Право му препоръчвам да избягва матура по История.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Госпожата ми по история каза, че трябва да си луд да се явиш на матура по история :O
    Поне засега 10 човека от класа ще се явяват.

Цитирай Първоначално написано от kosder Виж мнението
    Който иска да кандидаства Право му препоръчвам да избягва матура по История.
    Защо ? аз мисля да кандидатствам право в Софийския, но четох че там не може да се кандидатства с матура за тази специалност, а има друг изпит, даже май два - един по история и друг по литература, за да влезеш.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мдааа и аз исках, но ме разубедиха май
    всички казват, че матурата по История е най-трудна
    понеже не съм запозната и да си питам някой ще държи ли матура по тези предмети, които са ни от 9-ти клас (Психология, Етика, Философия и Свят и личност) и всички ли предмети включва матурата, щото май само това ми е алтернативата?

Град
    Beyond reality
    Защо ? аз мисля да кандидатствам право в Софийския, но четох че там не може да се кандидатства с матура за тази специалност, а има друг изпит, даже май два - един по история и друг по литература, за да влезеш.
    Защото ти трябва оценката от дипломата по история , а е хубаво да не си я разваляш с матурата. Защото ,ако хипотетично ти е 6.00 в дипломата и 4и80 да кажем от матурата, няма да ти толкова висока и ти пада бала. Иначе е хубаво да си се готвиш за изпита по история отсега,защото хич не е лек.
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    мдааа и аз исках, но ме разубедиха май
    всички казват, че матурата по История е най-трудна
    понеже не съм запозната и да си питам някой ще държи ли матура по тези предмети, които са ни от 9-ти клас (Психология, Етика, Философия и Свят и личност) и всички ли предмети включва матурата, щото май само това ми е алтернативата?
    Матура има философски цикъл,ама далеч не е толкова лесна, колкото си мислиш. Ако те бива в тия научки,ама наистина,не просто да точиш локуми, а да знаеш автори, философи, четеш на тая тема, едва ли ще ти е толкова трудно.
    maDamn

най-добре съм от класа по тези предмети, ама знам ли
    не съм запозната изобщо
    философски цикъл, демек?

Мега фен Аватара на Chacho
    не съм запозната изобщо
    философски цикъл, демек?
    Психология, етика и право, свят и личност, философия, блаблаблаб
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

психологията не ми е много приятна, а за свят и личност все още не знам как ще е..идеалкаа

оффф това ще е най-гадната година

Мега фен Аватара на xoxi
    Ива, защо да е най-гадната година?
    Предметите ще са по-малко, последна година е, ще си наблягаме на това, което най-много ни харесва. А пък и учителите ще са по-милостиви. От нас се иска само да си седнем на задниците и да учим.
    И спря да се върти за миг земята..

А някой има ли информация за кандидат-студентските изпити по история и литература в Софийския?

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Запис.
    И аз ще съм с втора матура по английски език.
    *сън*

Град
    Beyond reality
    А някой има ли информация за кандидат-студентските изпити по история и литература в Софийския?
    Кво ти трябва?
    maDamn

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Ива, защо да е най-гадната година?
    Предметите ще са по-малко, последна година е, ще си наблягаме на това, което най-много ни харесва. А пък и учителите ще са по-милостиви. От нас се иска само да си седнем на задниците и да учим.
    Предметите ще са по-малко Да, но натягането е по-голямо

А пък и учителите ще са по-милостиви. Вярвай си

Иначе много ясно, че не е най-гадната година, но трябва да си дадете зор
    И ние си мислихме, че учителите ще пишат оценките по-лесно, но е точно обратното

ЕДИТ: Забравих да кажа мн важно нещо. Не мислете, че в 12ти клас може да не ходите на у-ще, защото точно поради тая причина 5 човека от моя клас ги преместиха на самостоятелна последните месеци. Да, прозвучах като майка ми, но това наистина е важно да се знае!
    Последно редактирано от ParadOx : 07-16-2013 на 17:10

не съм запозната изобщо
    философски цикъл, демек?
    А искаш ли да зарежеш матурата и да правим любов цял ден?

Яви се на нещо, с което НЯМА да кандидатстваш?

Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    А пък и учителите ще са по-милостиви.
    В моето училище е така.
    Примерно математиката - отначало е тежко, но в 11 и 12 клас такъв ни е преподавателя, че щом няма да кандидатстваш с математика имаш 4 за годината при всички положения. С малко старание отиваш на 5. Отсъствия не пише, домашни не дава, тези които искат да се явяват на математика просто седят в часовете и той ги подготвя.

По английски въобще не пишат отсъствия, от миналата година всички имаме само шестици.
    По Литература (БЕЛ) госпожата ни е много печена, в часовете постоянно обсъждаме произведенията и ни подготвя доста добре за матурата.
    По ЧЕ сме няколко смесени класа, но никой няма оплаквания. По физкултура е лежерно. За Свят и личност знам, че за цялата година имаш някакъв проект и на него ти пишат 6.

Много зависи на какви учители ще попаднеш, не е вярно, че навсякъде са много лоши или много добри.

Голям фен Аватара на joannalof
    Ох, този Железен светилник много ми харесва Вече съм на 4тата част и става още по-интереснооо )

В нашето училище в 12кл се присъства задължително,защото винаги пишат отсъствия и дори оставят на изпит.И учителите стават по-заядвили,защото това е последния им шанс да ти вгорчат живота.
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Кво ти трябва?
    Ами информация за самия изпит, от къде ще е най-добре да се подготвя, какъв точно е изпита и т.н. Общо взето всякаква информация ще ми е от полза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си