- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
^ Чак пък..
http://jenite.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%..._i.249071.html
Някой да е пробвал тази маска и ако да, има ли ефект?
^ някой си беше правил с горчица ама дали е точна тая не мога да ти кажа
аз си правех със суха горчица, и беше тази, но слагах кисело мляко и червен пипер
и това два пъти и после се отказах, т.е. нз дали има ефект :Д
Окей, мерси все пак.
А после много ли миришеш на горчица, или да я пробвам и аз? :Д
ами, не, не миришеше; киселото мляко беше ужасното.
миризмата не ти е проблема. проблем ще ти е фактът, че горчицата много затопля скалпа. т.е. внимавай да не си го изгориш. едвам се издържат 10 минути :Д
И аз съм си правила маска със суха горчица,няколко пъти. Но добавих зехтин и жълтък. Хареса ми![]()
При мен се усети мноооого леко парене. И то към края.
И аз си взех този шампоан на Елсев total repair extreme.Ще го видим. :Д
Ами в статията пишеше, че колкото и да пари, задължително трябвало да се държи 15 минути, а препоръчителното било 1+ час . Има ли вариант да си прецакам кожата на главата или единствения риск е евентуалния дискомфорт?
има
http://prodavalnik.com/shampoan-s-ek...00ml-i26586741
дали ще има ефект момичета ? Също някой беше постнал по назад мисля този
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
тук има ли го? ;ДД
Еми пробвай.. 4лв. е, така или иначе не губиш почти нищо.
Онзи ден не се мазах с маслото, за това днес си направих маска: жълтък, кисело мляко, ракия, пш. масло, арганово, бадемово и мед. (:
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Абсолютно. Отвратително е, миришеш на млечна салата!
От май месец не съм си правила маска и не съм си пила витамините, да реших, че е крайно време пак да започна.
Тамън се наклепах с маска от жълтък, мед, кокосово масло, пшеничен зародиш, лимонов сок, ще постоя до към 21-2 ч.
Леле, само да споделя-четох някъде, че било много хубаво за косата да я полееш със сока от 2 лимона, разтворени в 1.5 литра вода, когато излизаш от банята. Е пробвах го-НЕ си го причинявайте, сериозно! Косата ми стана супер суха, заплита се адски лесно, да не говорим за миниатюрните парченца лимон, които са преминали през цедката и са превзели цялата ми коса. Трябваше да я мия 2 пъти след това, че горе-долу да паднат. Ужасна работа, тъкмо си бях направила маска и косата ми беше станала мекичка и този лимон ми прецака всичко. Някой има ли идея дали само аз съм бъгната, или и на другите не им действа добре?
^ Не бях чувала този митНо от опита ми със сухата кожа знам,че лимонът изсушава like nobody's business.
Един фризьор ми я препоръча веднъж месечно, но така и не съм си намерила горчица.
fizzyg , DisappointedDreamer откъде намерихте горчицата на прах?
PinkPan7her, четох ти статиите в блога за грижа за косата. Та въпросът ми е сега каква козметика използваш за коса (марка, ако може) и подробности, които ти си решиш?
Иначе за сокът от лимоните съм чела, че е за бързо омазняваща коса. Аз съм го правила и при мен е добре, но слагам примерно 50мл лимон (половин кафена чашка) в 2л вода.
А аз си слагам оцет, чела съм пак, че е за блясък обаче и подхранване май.
п.п. Само да попитам нещо последно киселото мляко и жълтъкът са от изсушаващите съставки, но се водят и подхранващи. Пречи ли като си мажа и краищата с тази маска (като добавям и лъжичка от някое масло), а те са ми сухи по принцип?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
@lqlq89: Ами аз мажа и крайчетата, но винаги имам поне едно масло+зехтин (ох, щях да напиша бензин вместо зехтин :д) в маската.
@FuCKkK13: Не знам, така го прочетох някъде из нета. С оцет съм пробвала, има ефект. Другия път ще се допитам първо до вас, преди да експериментирам :Д
Последно редактирано от heartshapedbox : 07-21-2013 на 18:42
ако ще правиш такава маска клепай навсякъде ... тия неща за краища са ми леко .. ъм,изсушаващи съставки - по-скоро не
и колко пъти да го пиша![]()
всяко едно нещо И подхранва.. по принцип просто имат и други качества поотделно ако се разглеждат като продукти,но всичко подхранва ---> всичко е за по-бърз растеж/по-добро състояние на косата![]()
Навсякъде се мажа, да. Знам, че всичко подобрява скалпа и състоянието на косата. Но видях, че съвсем леко сякаш косата ми е започнала да цъфти, а си слагам масла по краищата винаги и си се грижа за нея като цяло. И се зачудих дали само тези съставки биха имали някакво влияние на краищата, но едва ли. След като спадат малко към изсушаващите, но и подхранват ужасно много, след като има калции, желязо и доста витамини в тях.
Мерси за отговора.![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.