- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Що, бе, до зърната си е супер.![]()
Благодаря за информацията. Придобих представа как да действам.
Смятам да си купя бадемово масло и маслото, което похвали пантерата, от пшеничен зародиш. Ще слагам от тях в маската и в краищата след къпане. Ще пиша как е минало с маската. Иначе 40 мин ми се вижда мноооого.
Това за хвалба ли е?
Отнема ми 4-5 минути да сложа 4-5 неща в купа, колко да е сложно.
И 5 минути да я нанеса. Не претендирам, че го правя идеално, но ако се постарая, няма да ми отнеме повече от 10.
Как ще си загубя 40 минути от живота, за да нанасям маска? Че аз за 40 минути си трия грима, мия си косата, изсушавам я, гримирам се наново, обличам се и излизам.
Кощрамба, я пусни снимка на косата си сега.
Искам да попитам каква е "нормалната" мощност на една преса за коса... Какво мислите за тези мултистайлъри на Babyliss? http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ABYLISS-2020CE , http://www.buy-bg.com/multistajlr-babyliss-ms21e.html
И аз за 10 мин съм готова, а преди днес да се подстрижа косата ми беше 6 пръста над дупето, сега е с 3 пръста по-къса.
П.П. Това за шампоана и краищата не го знаех, аз всеки път си мия краищата.. ето защо е толкова цъфнала. -.- Фък, откъде го знаеш всичко това, някакъв сайт има ли?![]()
^
^
^ Няма нищо за показване. Тъжна история. А и нямам снимка, последните 8-10 месеца излизам навън само на кок, защото не си я харесвам. Пускам я само вечер, защото не се вижда изтънелия и накъсан косъм, но рядко. Та това е и причина да нямам снимки.
Кощрамба, аз съм останала с впечатлението, че имаш много хубава коса, поне бях виждала някакви твои снимки с пусната коса и много ми хареса косата ти. Не знам какво си и направила сега![]()
Ко? НЕ.
Нищо не съм й правила. Такава си е от край време, ама на снимки е друго. Е, може би и да съм прекалила с описанията, но за мен си е зле. На снимки не се виждат краищата, светлината има значение, различно е. Иначе имам тъничка и идеално права коса, но определено не попада в категория "хубава".
Да, верно, как ще се приготвя маска за 40 минути... Най-много 5мин ми отнема на мен, не знам колко муден трябва да си, че да се бавиш толкова![]()
Everything changes, but beauty remains ...
FuCKkK13,какво кокосово масло използваш и доволна ли си като цяло?За колко време ти стига?
е да ама аз искам всичко да ми е наклепано МНОГО !да знам,че дори и косъмче не съм пропуснала,нанасям го в корените с масажни движения,което ми отнема повечко време
иии не се клепам в банята,което означава,че трябва да почистя около мен и да си наместя огледалото![]()
за мен 30-40 мин. са си ОК![]()
Последно редактирано от FuCKkK13 : 07-21-2013 на 19:56
http://greenshop.bg/product-1623 доволна съм,супер мн дажее не знам,още е 2 пръста от буркана,а го ползвам от почти 2 месеца
^ ъм не,просто преди съм чела супер мнопитвала съм разни неща,говорила съм с доста фризьорки и така
Аз съм обсебена като теб, но не от косата ми, а от ноктите ми :Д Винаги за оформени, лакирани, декорирани, поддържам ги и супер много им се радвам. Но ми се счупи единия нокът, казах си - няма пък да ги режано след това се счупиха още два и ги изрязах до живеца.. Плаках много..
![]()
Отпред до ъъъ... под средата на гърдите (отказвам да използвам определението на кощрамба), отзад - може би 5-6 см над кръста.
Никога не съм си снимала специално косата, но тук се вижда: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...74432527_n.jpg
Моментът, в който осъзнавам, че на 90% от снимките във фб съм с къдрава коса, нищо, че моята си е баш права :Д
Последно редактирано от PinkPan7her : 07-21-2013 на 20:54
Кажете някой спрей за коса ( освен оня, който каза Фък ) който да предпазва от слънцето, от хлора и съответно когато предпазва от слънцето и да не цъфти косата
Едит: Може и някоя домашна рецепта за такъв спрей.
Последно редактирано от Тамии ..^^ : 07-21-2013 на 21:23
Еми, понеже се чудех какво мога да направя, се сетих и потърсих в Ютюб и там има много клипчета, пише, че не омазнява и даже придава блясък. Значи, в празен пулверизатор слагаш слънцезащитен крем, аз сложих 10 и 50 фактор, ако имаш някакви серуми, и балсам за коса - може такъв без отмиване, а може и обикновен, и вода. Това е. Утре ще се изпробва и ще видя :д Има добри отзиви.
П.П. Днес се постригах.. Махнаха ми връхчетата, но беше много нацъфтяла ии около 4-5см ги няма... Много ме е яд, искам си дълга коса, не че сега не е дълга, ноо... Искам да порасне суупер бързо и да си бъде както преди..![]()
Последно редактирано от Тамии ..^^ : 07-22-2013 на 01:04