.
Отговор в тема
Страница 120 от 436 ПървиПърви ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 976 до 3 000 от общо 10898
    Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Кощрамба, спри се с тия зърна...
    Що, бе, до зърната си е супер.

Благодаря за информацията. Придобих представа как да действам.
    Смятам да си купя бадемово масло и маслото, което похвали пантерата, от пшеничен зародиш. Ще слагам от тях в маската и в краищата след къпане. Ще пиша как е минало с маската. Иначе 40 мин ми се вижда мноооого.
    Последно редактирано от koshtramba : 07-21-2013 на 19:14
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Що, бе, до зърната си е супер.

Благодаря за информацията. Придобих представа как да действам.
    Смятам да си купя бадемово масло и маслото, което похвали пантерата, от пшеничен зародиш. Ще слагам от тях в маската и в краищата след къпане. Ще пиша как е минало с маската. Иначе 40 мин ми се вижда мноооого.
    абе не е толкова много като знам преди как действах.. сега за 30-40 съм готова с всичко

Еее, но ти си с коса до майна-си-райна. Аз съм с едва до раменете. 20мин и АРЕ! Ма искам да ми е до зърната, споменах ли го?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    а сега за точно 40 мин. съм свършила това всичко
    Това за хвалба ли е?

Отнема ми 4-5 минути да сложа 4-5 неща в купа, колко да е сложно.
    И 5 минути да я нанеса. Не претендирам, че го правя идеално, но ако се постарая, няма да ми отнеме повече от 10.

Как ще си загубя 40 минути от живота, за да нанасям маска? Че аз за 40 минути си трия грима, мия си косата, изсушавам я, гримирам се наново, обличам се и излизам.

Кощрамба, я пусни снимка на косата си сега.

Искам да попитам каква е "нормалната" мощност на една преса за коса... Какво мислите за тези мултистайлъри на Babyliss? http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ABYLISS-2020CE , http://www.buy-bg.com/multistajlr-babyliss-ms21e.html

И аз за 10 мин съм готова, а преди днес да се подстрижа косата ми беше 6 пръста над дупето, сега е с 3 пръста по-къса.
    П.П. Това за шампоана и краищата не го знаех, аз всеки път си мия краищата.. ето защо е толкова цъфнала. -.- Фък, откъде го знаеш всичко това, някакъв сайт има ли?

^
    ^
    ^ Няма нищо за показване. Тъжна история. А и нямам снимка, последните 8-10 месеца излизам навън само на кок, защото не си я харесвам. Пускам я само вечер, защото не се вижда изтънелия и накъсан косъм, но рядко. Та това е и причина да нямам снимки.
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Това за хвалба ли е?

И 5 минути да я нанеса. Не претендирам, че го правя идеално, но ако се постарая, няма да ми отнеме повече от 10.
    До къде ти е косата?

Кощрамба, аз съм останала с впечатлението, че имаш много хубава коса, поне бях виждала някакви твои снимки с пусната коса и много ми хареса косата ти. Не знам какво си и направила сега

Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Кощрамба, аз съм останала с впечатлението, че имаш много хубава коса, поне бях виждала някакви твои снимки с пусната коса и много ми хареса косата ти. Не знам какво си и направила сега
    Ко? НЕ.
    Нищо не съм й правила. Такава си е от край време, ама на снимки е друго. Е, може би и да съм прекалила с описанията, но за мен си е зле. На снимки не се виждат краищата, светлината има значение, различно е. Иначе имам тъничка и идеално права коса, но определено не попада в категория "хубава".
    Пази моториста !!!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Да, верно, как ще се приготвя маска за 40 минути... Най-много 5мин ми отнема на мен, не знам колко муден трябва да си, че да се бавиш толкова
    Everything changes, but beauty remains ...

FuCKkK13,какво кокосово масло използваш и доволна ли си като цяло?За колко време ти стига?

Banned Мега фен
    Това за хвалба ли е?

Как ще си загубя 40 минути от живота, за да нанасям маска? Че аз за 40 минути си трия грима, мия си косата, изсушавам я, гримирам се наново, обличам се и излизам.

Кощрамба, я пусни снимка на косата си сега.
    е да ама аз искам всичко да ми е наклепано МНОГО ! да знам,че дори и косъмче не съм пропуснала,нанасям го в корените с масажни движения,което ми отнема повечко време
    иии не се клепам в банята,което означава,че трябва да почистя около мен и да си наместя огледалото
    за мен 30-40 мин. са си ОК

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Да, верно, как ще се приготвя маска за 40 минути... Най-много 5мин ми отнема на мен, не знам колко муден трябва да си, че да се бавиш толкова
    ъм приготвяне и нанасяне

п.с абе мен не ме гледайте,аз откъм коса съм ъм.. перфекционист,та за това искам всичко да ми е точно

имах предвид,че ако сега и се струва бавно и мъчително нанасянето след време ще свикне
    Последно редактирано от FuCKkK13 : 07-21-2013 на 19:56

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bibssss69 Виж мнението
    FuCKkK13,какво кокосово масло използваш и доволна ли си като цяло?За колко време ти стига?
    http://greenshop.bg/product-1623 доволна съм,супер мн даже е не знам,още е 2 пръста от буркана,а го ползвам от почти 2 месеца

П.П. Това за шампоана и краищата не го знаех, аз всеки път си мия краищата.. ето защо е толкова цъфнала. -.- Фък, откъде го знаеш всичко това, някакъв сайт има ли?

Banned Мега фен
    ^ ъм не,просто преди съм чела супер мн опитвала съм разни неща,говорила съм с доста фризьорки и така

Аз съм обсебена като теб, но не от косата ми, а от ноктите ми :Д Винаги за оформени, лакирани, декорирани, поддържам ги и супер много им се радвам. Но ми се счупи единия нокът, казах си - няма пък да ги режа но след това се счупиха още два и ги изрязах до живеца.. Плаках много..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    До къде ти е косата?
    Отпред до ъъъ... под средата на гърдите (отказвам да използвам определението на кощрамба), отзад - може би 5-6 см над кръста.

Никога не съм си снимала специално косата, но тук се вижда: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...74432527_n.jpg

Моментът, в който осъзнавам, че на 90% от снимките във фб съм с къдрава коса, нищо, че моята си е баш права :Д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 07-21-2013 на 20:54

Кажете някой спрей за коса ( освен оня, който каза Фък ) който да предпазва от слънцето, от хлора и съответно когато предпазва от слънцето и да не цъфти косата

Едит: Може и някоя домашна рецепта за такъв спрей.
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 07-21-2013 на 21:23

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    http://ecovege.org/zdrave/485-beltac...nskoto-hranene
    Ето ти една статия по въпроса, интересна е
    То излиза че в растителните има повече протеин ахаха.
    Дойде ми идеята на мен като цяло да пробвам малко суровоядство и все пак да съм наясно да не се прецакам нещо. Преди години така бях спряла хляба тотално
    Ще видим кво ще правя... мерси иначе

Banned Мега фен
    Аз съм обсебена като теб, но не от косата ми, а от ноктите ми :Д Винаги за оформени, лакирани, декорирани, поддържам ги и супер много им се радвам. Но ми се счупи единия нокът, казах си - няма пък да ги режа но след това се счупиха още два и ги изрязах до живеца.. Плаках много..
    абе аз и за ноктите си полагам доста грижи

направих си домашен слънцезащитен спрей за коса.

Banned Мега фен
    направих си домашен слънцезащитен спрей за коса.
    я сподели ?

Еми, понеже се чудех какво мога да направя, се сетих и потърсих в Ютюб и там има много клипчета, пише, че не омазнява и даже придава блясък. Значи, в празен пулверизатор слагаш слънцезащитен крем, аз сложих 10 и 50 фактор , ако имаш някакви серуми, и балсам за коса - може такъв без отмиване, а може и обикновен, и вода. Това е. Утре ще се изпробва и ще видя :д Има добри отзиви.

П.П. Днес се постригах.. Махнаха ми връхчетата, но беше много нацъфтяла ии около 4-5см ги няма... Много ме е яд, искам си дълга коса, не че сега не е дълга, ноо... Искам да порасне суупер бързо и да си бъде както преди..
    Последно редактирано от Тамии ..^^ : 07-22-2013 на 01:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си