.
Отговор в тема
Страница 10 от 91 ПървиПърви ... 678910111213142060 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 2259
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ не се и съмнявай,че ще я изкараш с висока оценка!
    maDamn

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от boom29 Виж мнението
    Кой ще кандидатстват медицина? Нека да обменим информация.
    Аз ще кандидатствам медицина, само дето все още се колебая какво да пиша първо желание - обща или дентална.Но повече клоня към денталната медицина. Бих се радвала да обменяме информация. Ти започна ли с подготовката? Докъде си стигнала? Сама ли се подготвяш? Притеснена ли си?
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Цитирай Първоначално написано от BumpyRide Виж мнението
    Аз ще кандидатствам медицина, само дето все още се колебая какво да пиша първо желание - обща или дентална.Но повече клоня към денталната медицина. Бих се радвала да обменяме информация. Ти започна ли с подготовката? Докъде си стигнала? Сама ли се подготвяш? Притеснена ли си?
    Да започнах с подготовка. Ходя на частни уроци. По химия съм от октомври(2012), а по биология от юни тази година. Ще кандидатствам във Варна и Плевен медицина. Повече внимание обръщам на задачите от Варна. На неорганична химия съм остават ми още малко задачи. А биологията преполових 9 клас. Еми, все пак е изпит, но ако сигурен вичко ще е наред.

Едит: момче съм

Фен Аватара на BumpyRide
    Град
    Тетевен
    Цитирай Първоначално написано от boom29 Виж мнението
    Да започнах с подготовка. Ходя на частни уроци. По химия съм от октомври(2012), а по биология от юни тази година. Ще кандидатствам във Варна и Плевен медицина. Повече внимание обръщам на задачите от Варна. На неорганична химия съм остават ми още малко задачи. А биологията преполових 9 клас. Еми, все пак е изпит, но ако сигурен вичко ще е наред.

Едит: момче съм
    Оу, съжалявам, че писах в женски род. Грешката е моя. А ти обща медицина ли ще кандидатстваш? Каква ще бъде втората ти матура? Аз мисля да не е нито по химия, нито по биология, за да ми се вземат оценките от дипломата за бала, които ще бъдат 6.00.
    Последно редактирано от BumpyRide : 07-29-2013 на 08:57
    Ако си решил да караш, прави го разумно ВИНАГИ! Оценявай своя и чуждите животи!

"Животът е твоята тетрадка...В нея ти имаш свободата да пишеш глупости, лъжи или...просто да скъсаш страницата." - Ричард Бах : ))

Цитирай Първоначално написано от BumpyRide Виж мнението
    Оу, съжалявам, че писах в женски род. Грешката е моя. А ти обща медицина ли ще кандидатстваш? Каква ще бъде втората ти матура. Аз мисля да не е нито по химия, нито по биология, за да ми се вземат оценките от дипломата за бала, които ще бъдат 6.00.
    Обща медицина. Втората ми матура мисля да е биология, защото съм профил Биология и химия. Имаме много часове и сме на второ равнище.
    ако искаш пиши на лс, да не спамим в темата.

Цитирай Първоначално написано от nyxu Виж мнението
    Йее, не съм единствена Какво мислиш да учиш после и къде?
    Аз мисля право в РУ, ПУ или Великотърновския. Дилема
    ПУ след софийски подготвят най-добре
    ВТУ всички влизат
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

В момента приключвам "Железният светилник", но постъпката на Султана ме шокира.... Имате ли "Тютюн"? Аз се чудя да го почвам ли,че се говори за разни промени в програмите и на негово място щяла да бъде книгата "Осъдени души". Но пък малко обща култура никога не е излишна

Град
    Beyond reality
    Постъпката и до някаква степен не беше нарочна. Като започнете анализите на произведението ще разбереш.
    maDamn

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Записвам се и аз
    Втората ми матура ще е по английски и нямам намерение да ходя на курсове, тази година изкарах CAE и все си мисля, че бих си изкарала хубава оценка
    Шегуваш се, нали ? :O

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Плами, аз за нея не се притеснявам уж, ама ще видим какво ще се случва през май

seek&destroy, кажи?

Колко от вас имат намерение да кандидатстват някъде извън България? Къде сте се насочили и с какви специалности?
    Everything changes, but beauty remains ...

И аз ще кандидатствам медицина ! Май конкуренцията е сериозна . И аз ходя на уроци- биология и химия. Химията неорганичната я свърших, биологията- в началото на 10 клас. Смятам да кандидатствам във Варна, Плевен и София. На предварителни, след това пак... Вие на къде сте с подготовката, трудно ли ви е, схващате ли материала ?

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Хехех за кво учене си говорите хехех Имаме още 46 дена. Тука си гледкам Death Note. Айде по-сериозно почивайте
    Последно редактирано от OoVasKoO : 07-31-2013 на 15:31

Колко от вас имат намерение да кандидатстват някъде извън България? Къде сте се насочили и с какви специалности?

mois, великобритания, австрия & германия, международно & европейско право
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Шегуваш се, нали ? :O
    мда, кажи?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

seek&destroy, кажи?

Шотландия; international relations with law или international relations with scandinavian studies and russian

Мега фен Аватара на Colouring
    Второто ми звучи адски интересно. :Д
    Успех ви пожелавам.

Град
    София, България
    ^моето ли? :Д мдам, готино е. sкандинавиsтика (дето вече sи имам база шведsки) + руsки. благодаря

Повече от фен Аватара на seek&destroy

seek&destroy, кажи?

Уоу, уоу, най-малко очаквах да си 95 набор !!!! Мислех (представях) си, че си някъде 23-24 годишна ...

Град
    Beyond reality
    94 e...
    Последно редактирано от granger : 07-31-2013 на 20:03
    maDamn

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    94 e...
    Дам. Голямо разочарование, хаха

Маги, второто звучи доста добре. Аз още не мога да реша дали искам да заминавам, до септември трябва да реша.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    София, България
    То, звучи, да. Друг е въпросът дали ще вляза

granger, знам, че не се познаваме, но моля те пиши ми в Skype - deliri0us.. Не искам да досаждам, но си си запълнила лимита от ЛС, а искам да те питам няколко въпроса, свързани с кандидатстване в СУ с Международни отношения )..
    Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..

Голям фен Аватара на joannalof
    Някой прочел ли е Тютюн?
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^ аз. и противно на първоначалните ми очаквания ми хареса доста, въпреки излишната на места (според мен) детайлност и комунистически лозунги. изчетох и двете части и то на компа, гордея се със себе си :Д
    ох, вече сме август, мамка му, не искам да идва септемврииииии ://

Град
    София, България
    ^какво се оплакваш аз почвам даскало на 21ви август, т.е. след 20 дни кеф а

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си