- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На горещия стол е.... anonymous708973
защо 9?
твоята книга с твърди корици ли е?
любим цитат oт "V for Vendetta", защо точно той?
какво мислиш за Гьоте?
а за Сократ?
с кой от двата би се срещнала сега и какво би му казала?
Последно редактирано от pandabear : 08-03-2013 на 11:58
Без да коментирам чувството ти за хумор, искам да те питам нещо което някак си ме обърква.
Оцени интелектуалните си способности по десетобалната. - 9
защо 9? - защото човек се развива цял живот.
Tова не означава ли, че си почти на предела на развитието си![]()
Какво мислиш за ЕРП-тата ?
А за еврозоната? Мястото на България спрямо нея?
n00bs
Ако на улицата намериш ранено кученце какво ще направиш?
Имаш ли някакви фетиши.
А обвързана ли си ?
А що?
Любим автор ,книга,герой от книга?
maDamn
аз предлагам ти да сядаш и това е което, ще ми е приятно да поразпитам едно 12-годишно хлапе ((((((:
Всъщност през март месец 2012, Борисов подписа догов по силата на който, ако Гърция фалира България ще плаща. Както и ние ако фалираме, ще плащат за нас.
n00bs
Тва ако не е комплимент
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Смяташ ли, че всеки използва знанията си по различен начин ?
Смяташ ли, че.. как да го кажа.. човек със знания е равно на интересен човек ?
Какво трябва да притежава интересния човек ?
Високомерна ли си ?
Какъв въпрос би си задала ? Задай си го, се едно е от мен.
Опиши перфектното запознанство.. малко разтегли..
Чудя се, има ли човек в този форум, който да не те дразни? /Не е заяждане...просто питам./
Към ледената:
Малко по-общи ще са въпросите, че не ми се занимава много точно в момента.
Опиши се с три думи.
Как се казваш, всъщност?
Коя зодия си?
Имат ли някакво значение зодиите за теб?
Какъв би искала да е човекът до теб? /характер, не зодия/
Това е засега.![]()
Опиши тема във форума, която се е превърнала в 40 страници спор между Violenza, Blab и 102. Обобщи позициите на тримата в спора и заеми страна.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
подстрекател!
българска филология?
мнение за литературната критика в България?
на културната журналистика изобщо?
какво е мястото й в съвременната (местна, национална и по-широка - европейска и световна) действителност?
ако беше във ФЖМК, какъв профил? защо? интереси в полето?
направи блиц анализ (личен или обективен, по желание) на настоящата медийна картина у нас.
какви медии следиш? или по-тясно (че чиста медия, знаем, няма) - кои предавания, колонки, сайтове, блогове, етц. предизвикват интереса ти?
имаш ли мнение за Жоро Тошев?
а пример за добър (е, сега, в полето си, по твоите лич(ност)ни разбирания) журналист?
какви липси регистрираш у нас най-общо в културния сектор?
виждаш ли проблем в колосалния брой зрители на формати като "Къртицата" (примерно, че е прясно)? ако да, на какво се дължи той според теб? може ли да бъде разрешен и ако да, как?
можеш ли да си представиш културно медийно издание (независимо от формата му), което да задържа масов интерес към себе си? (у нас, разбира се) как изглежда то? какво съдържа? език, формат, начин на разпространение и т.н.
//после може пак