.
Отговор в тема
Страница 31 от 51 ПървиПърви ... 2127282930313233343541 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 1267
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Честно, това ако беше топ 20 на най-тъпите въпроси, щях да те номинирам ^
    n00bs

Мега фен Аватара на 102
    Е тва са въпроси. =)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    Честно, това ако беше топ 20 на най-тъпите въпроси, щях да те номинирам ^
    Изобщо не са тъпи. Даже ще се абонирам за темата, за да видя отговорите.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Добре, сега ме ядосвате, че не включих и yakuza във въпроса си
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Смяташ ли, че всеки използва знанията си по различен начин ? Разбира се. Според вижданията си.
    Смяташ ли, че.. как да го кажа.. човек със знания е равно на интересен човек ? Много наблягате на "интересен човек". Колко хора, които подминаваш, защото с нищо не ти привличат вниманието или примерно някой съученик, с когото си разменил две думи, всъщност се оказват страшно интересни в живота си, всекидневието си? Освен това какво означава да има знания? Всеки има някакви знания. Това дали на теб ще ти допаднат и ще станат интересни е толкова индивидуално.
    Какво трябва да притежава интересния човек ? - Нещото, което да предизвика любопитството ти.
    Високомерна ли си ? - Понякога.
    Какъв въпрос би си задала ? Задай си го, се едно е от мен. - Би ли живяла в България?- Да!
    Опиши перфектното запознанство.. малко разтегли.. - Перфектно няма.

Blab, защото има стил. Темите, които засяга са пипнати и обективно представени като проблематика.

Lilanda
    Към ледената:
    Малко по-общи ще са въпросите, че не ми се занимава много точно в момента.
    Опиши се с три думи. - Позитивна, самокритична, мила.
    Как се казваш, всъщност?- Венера.
    Коя зодия си?- Рак
    Имат ли някакво значение зодиите за теб? - До някаква степен.
    Какъв би искала да е човекът до теб? - Да си пасваме. Най-вече да държи на семейството и да има цели в живота си. Държа да се уважава личното ми пространство.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на shmatarok
    На колко си?
    Кое е най-значимото нещо, което ти се е случило до този момент?
    А кое е най-значимото, което сама си постигнала? Защо смяташ така?
    Социално настроена личност ли си? Имаш ли нужда да бъдеш непрекъснато сред хора или предпочиташ спокойствието и вечерите сама вкъщи?
    Животни обичаш ли, имаш ли домашни любимци?
    Защо се определяш като високомерна?

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    ^Добре, сега ме ядосвате, че не включих и yakuza във въпроса си
    е, как можа, с него се тачим от време оно!
    нали, кудзе?

ледена, дай да прочетем нещо твое - художествено, критическо, каквото избереш!)

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Арт личностите на локум!
    n00bs

Мега фен Аватара на Chacho
    We're fresh out of PinkiePies.

May I offer a FunkyPie?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    подстрекател!

българска филология? - да!
    мнение за литературната критика в България? - Сега наблягаме на европейската литература. Тепърва ще задълбаваме в българската. До тук се въздържам да слагам оценки на повечето, тъй като предстоят запознанства с личности и критики. Светила като Людмил Димитров и Хаджикосев са хора от друго време за мен. Чета ги, преподават ми и разговарям с тях. Докосвам се до други светове и се чувствам малка, но имам чувството, че нямат достойни наследници. Това е тъжното.
    на културната журналистика изобщо? - Няма достатъчна информираност и компетентност, но това е проблем на всички ни. Не се интересуваме от култура. Преди време се провеждаше разговор по бтв новините и гостът спомена за най-старото злато в света, открито до Варна. Водещите го погледнаха налудничаво. Виктор Николаев се изказа едва ли не, че това не било сигурна информация, но явно не знае какво пише в учебниците по история.
    Журналистът се информира непрекъснато по важните за него теми. Не знае ли нещо, просто не коментира. Това научих. Не е грешка и излизаш без проблем от ситуацията. Мисля, че ставаше въпрос по темата за културната столица на Европа. Тогава ще се избират градове от Италия и България. Поне така бяха изтеглени по жребии.
    Положителна светлина напоследък дава археологията. Отразяват се важни открития. От тук започнаха да се коментират все повече теми свързани с културното ни наследство. Освен това съм забелязала повече отваряния на страница на Националния исторически музей. Вече малките колонки във вестниците не са отделени за някоя забутана статия за открит скелет на вампир или плоча с надпис на 5 000 години, а се отделя почетно място на първите страници. Но като цяло някой трябва да ни побутне и тогава се сещаме какво трябва да правим. На първо място винаги е скандалът. Примерно Петя Дикова сутрин не ми беше приятна. Много ме вълнува коя колко кубика силикон си е сложила или как някоя си, за да спи с Бекъм, минавала през десет стаи чисто гола и разни хора с уреди й бъркали навсякъде, за да се убедят, че не е скрила камера или микрофон.
    Дразни ме езикът, които се използва и правя евала на Миро, че я засече. Чуждиците се използват, когато нямаме дума за точно определяне на нещо. Няма причина да се изразява "новият сингъл на Миро". Съществува думата "песен". Колко е модерно да използваш чужди повърни, не ме вълнува. Хареса ми как един гост се беше изказал за лигавата журналистика от някои водещи. Примерно Милен Цветков много ме дразни. Ако не може да се поебава с хората и да направи някой лаф, нищо не се говори по темата. Затова предпочитам да си пусна пенсиите по БНТ.
    какво е мястото й в съвременната (местна, национална и по-широка - европейска и световна) действителност? - В основата на всико е. Нямаш култура. Никой си. В Китай има музей, където те пускат, ако им изпееш една народна песен. За моя неголяма изненада всички се оплетоха на втория куплет на "Хубава си, моя горо."
    ако беше във ФЖМК, какъв профил? защо? интереси в полето?- Исках специалност "Журналистика", заради дядо ми. Всеки ми казваше, че там не било добре. Половината кандидати искаха ПР, но май не знаят, че и без образование се работи. Просто трябват контакти. Иначе няма как да се реализираш. Приеха ме първото ми желание. Така че съм си на мястото.
    направи блиц анализ (личен или обективен, по желание) на настоящата медийна картина у нас. - У нас всичко се прави за пари и бърза печалба. Забележи как се пише в съседните страни и у нас. Набляга се на скандала. Освен това всеки бива осмян или показан в негативна светлина. Жълтините ни са ужасни. Жалкото е, че доста хора им вярват. Промиване на мозъци общо взето. Гротеската е пълна.
    какви медии следиш? или по-тясно (че чиста медия, знаем, няма) - кои предавания, колонки, сайтове, блогове, етц. - Следя конкретно дадени теми. Гледам телевизия рядко, но ги следя в интернет. Кеворкян ми е фаворит. Към Карбовски имам резерви. "Тази събота/неделя". "Черешката на торатата", "Споделено с..." и други.
    имаш ли мнение за Жоро Тошев? - Той е за пример.
    а пример за добър (е, сега, в полето си, по твоите лич(ност)ни разбирания) журналист? - Кеворкян. До някъде Диков.
    какви липси регистрираш у нас най-общо в културния сектор? - Финансирането на каквото и да било, за да съществува такъв. Има ли качество, има и интерес. Всичко е в рекламата.
    виждаш ли проблем в колосалния брой зрители на формати като "Къртицата" (примерно, че е прясно)? ако да, на какво се дължи той според теб? може ли да бъде разрешен и ако да, как? - Защо да е проблем? Сеир да има и всички са пред телевизора. Разликата в "Къртицата" беше, че не ги оставят да спят. До някаква степен се замисляш дали ти би изяла плъх на шиш, или би скочила от 60 метра. Видяхме и турски сериал, но като се замислиш всеки може да бъде на мястото на Рут. Това провокира зрителя да се замисли на нейно място как би постъпил. Всичко е до гледна точка, а провокатори дебнат отвсякъде.
    можеш ли да си представиш културно медийно издание (независимо от формата му), което да задържа масов интерес към себе си? (у нас, разбира се) как изглежда то? какво съдържа? език, формат, начин на разпространение и т.н. - Планета ТВ не си гледала?

//после може пак
    нн
    Последно редактирано от ledenakrasota : 08-03-2013 на 14:37
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Защо викаш "Оставка" ?
    С какво смяташ, че провокираш интерес в мъжете?
    Какъв е интереса на мъжете към теб, по десетобалната?
    Хитлер или Сталин, защо?
    Смяташ ли, че самооценката ти надвишава реалността?

Град
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    На колко си?- 21
    Кое е най-значимото нещо, което ти се е случило до този момент? - Да преборя страховете си и да помагам на близките си.
    А кое е най-значимото, което сама си постигнала? Защо смяташ така? - Да отстоявам собственото си мнение и да се оправям сама в живота. След като вече мога да помагам на родителите си, до някаква степен си чувствам удовлетворена.
    Социално настроена личност ли си? Имаш ли нужда да бъдеш непрекъснато сред хора или предпочиташ спокойствието и вечерите сама вкъщи? - Контактна съм, но държа на личното си пространство. Нямам проблем да оставам сама. обичам да се развивам и обогатявам. Най-великата музика за релакс е тишината.
    Животни обичаш ли, имаш ли домашни любимци? - Имам морско свинче. Много !
    Защо се определяш като високомерна? - Понякога съм. Няма перфектни хора, а е добре да признаваш грешките си, ако искаш да ги поправиш.
    жж

Град
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    е, как можа, с него се тачим от време оно!
    нали, кудзе?

ледена, дай да прочетем нещо твое - художествено, критическо, каквото избереш!)
    Сега не съм в София, но мога да ти изпратя нещо мое, когато се прибера. В интернет избягвам да публикувам.

Град
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Защо викаш "Оставка" ? - Защото две седмици куцах, заради тъпите протести. ОСТАВКА!
    С какво смяташ, че провокираш интерес в мъжете? - Ти ще кажеш! p;
    Какъв е интереса на мъжете към теб, по десетобалната? - Такива статистики са тъпи.
    Хитлер или Сталин, защо? - Цезар! Хитлер е смятан погрешно за свръх човек. Има уникален ум, но си е болен мозък. Влад Цепеш Дракула е преди него. Не съм изучавала Сталин. Не ми е интересен. Той е един от многото след Хитлер. Бих го фраснала, затова, че е учил дечицата, че кирилицата е била измислена от него. :Д
    Смяташ ли, че самооценката ти надвишава реалността? - Обективен реалист съм. Делата говорят за човека.
    1

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Очаквах по-сериозни и пълноценни отговори...

Мега фен Аватара на Lilanda
    На мен ми е интересно какъв ще е отговора на въпроса на Чачо. И също нарочно ли го пропусна?

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    На мен ми е интересно какъв ще е отговора на въпроса на Чачо. И също нарочно ли го пропусна?
    Търся тема.

Град
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Търся тема.
    Излиза ми само тази тема. Така че ще го пропусна. Тази вечер от 20 часа да седне психопата, имате ли претенции?

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Търся тема.
    ъм, съмнявам се и да намериш ;д
    мисля, че идеята беше сама да измислиш такава..

относно следващия на стола аз лично съм за отново да има анкета

Супер фен Аватара на paradosou
    С psychopath няма да сбъркате .

anonymous708973
    Guest
    Психопат ще е интересен. И аз изявявам желание, но въпросите в стил апокалипсис никак не ме кефят.

Мега фен
    Град
    <3
    кога ше праИме палатка и зоопарк? ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    ооо щрудделаа го искам тук и сега ! :Д
    или пантерата
    мали как ще ви разчекна,ако се паднете на стола :Д

Мега фен Аватара на Lilanda
    Дай първо психопата да видим, пък после тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си