.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 227
    Повече от фен Аватара на marrcandy
    2800 не ми мърдат ,Все пак съм в основен период.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от cw3tty Виж мнението
    оо аз искам да споделя менюто си, за да видиш колко си ненормална

ЗАКУСКА : кафе + мюсли с кисело мляко, 2 панички / 3-4 сандвича (които от своя страна съдържат краставици, домати, сирене, салам и кетчуп)
    ако съм навън - баничка с айрян и някакви плодчета
    ОБЯД : ако нашите са сготвили нещо поне чиния/паница и половина не ми мърда, ако не са си правя примерно 5 яйчица на очи или по панагюрски, или квото измисля + 3-4 филии хляб + салата + десерт
    ако съм навън - голям дюнер
    СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА : квото дойде стига да ме наяде
    ВЕЧЕРЯ : общо взето като обяда

понякога ям с още междинни хранения, понякога изпускам следобедната закуска, зависи колко ми се хапва

не се лишавам от нищичко, не съм и дебеланка, ходя си на фитнес 2 пъти седмично, отделно тичам, ако се сетя и така
    5 яйца, ти да не си слон? Баща ми яде по три с 2 филийки черен хляб и се наяжда.

Идея си нямам кви калории приемам на ден, но не мърдам в килограмите. Прекалено много усилия ми се вижда да изчислявам, пък и с домашната храна си е направо мисия невъзможна.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Между 1500 и 2000. Но съм дребна, иначе даже още щях да ям сигурно.
    Жал ми за тези, дето ги мързи да тренират както трябва, за да се поддържат в добра форма, и ядат по-малко от котката ми.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Жал ми за тези, дето ги мързи да тренират както трябва, за да се поддържат в добра форма, и ядат по-малко от котката ми.
    Не винаги имам възможност да отделя време за тренировка, както го правех допреди два месеца. Затова предпочитам да комбинирам понижен калориен внос с някакво мижаво бягане /ако мога така да се изразя/.
    Приемам по около 1 800- 2 000 kcal дневно.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Не винаги имам възможност да отделя време за тренировка, както го правех допреди два месеца. Затова предпочитам да комбинирам понижен калориен внос с някакво мижаво бягане /ако мога така да се изразя/.
    Приемам по около 1 800- 2 000 kcal дневно.

Нямаш 1 час на ден. Айде да не се залъгваме. След като имаш време за мижаво бягане( от което най-вероятно няма никакъв смисъл) със сигурност имаш един час на ден за здрава тренировка.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    5 яйца, ти да не си слон? Баща ми яде по три с 2 филийки черен хляб и се наяжда.
    Абе, яйцата вървят много, особено ако са на омлет. Аз, примерно, под 5 дневно не падам, като понякога и до 10 стигам. :д

Калпазанке, да, но ти не се мъчиш с по 800 калорийки на ден, както виждам.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Калпазанке, да, но ти не се мъчиш с по 800 калорийки на ден, както виждам.
    Така е, права си. Поствала съм менюта и не живея по учебник- не се отказвам от белия хляб. Виж, спрайтове, фанти и изгъзици, вафли и чипсове не са ми проблем- отрязвам ги без грам съмнение, само като си представя какво слънце ме пече, докато си правя обиколките.

Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Нямаш 1 час на ден. Айде да не се залъгваме. След като имаш време за мижаво бягане( от което най-вероятно няма никакъв смисъл) със сигурност имаш един час на ден за здрава тренировка.
    Никъде никого не залъгвам, че вече не мога да отделям дори по час за тренировка.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Е, в крайна сметка е трудно, особено като работиш. Има го и момента, когато приоритетите се изместват и тренировките не са на първо място, ами по-скоро се вместват в свободното време. Въпреки това има ли желание, може да се измисли и алтернатива. Тренировката не е нужно да е дълга, за да бъде изпълнена както трябва, да е ефективна и да дава резултати.

Град
    пространството на Дисе
    Тичането ми е най-евтиния вариант, а и най-бързо виждам резултати /мога да споделя и резултати от изследвания /. За зимните месеци се замислям дали да си взема пътека или вело... Така че приемам съвети. У дома имам само гири 3 кг.
    От друга страна, всичко живо /и работещо/ около мен е на хипокалорийни режими, ама не си представям как ще заспя, ако съм вечеряла кисело мляко с трици/овесени ядки или все в тоя дух, а до обяд съм карала на чайове.

Супер фен Аватара на Jaune
    Ако не се освиня, от 1200-1600.

Цитирай Първоначално написано от cw3tty Виж мнението
    оо аз искам да споделя менюто си, за да видиш колко си ненормална

ЗАКУСКА : кафе + мюсли с кисело мляко, 2 панички / 3-4 сандвича (които от своя страна съдържат краставици, домати, сирене, салам и кетчуп)
    ако съм навън - баничка с айрян и някакви плодчета
    ОБЯД : ако нашите са сготвили нещо поне чиния/паница и половина не ми мърда, ако не са си правя примерно 5 яйчица на очи или по панагюрски, или квото измисля + 3-4 филии хляб + салата + десерт
    ако съм навън - голям дюнер
    СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА : квото дойде стига да ме наяде
    ВЕЧЕРЯ : общо взето като обяда

понякога ям с още междинни хранения, понякога изпускам следобедната закуска, зависи колко ми се хапва

не се лишавам от нищичко, не съм и дебеланка, ходя си на фитнес 2 пъти седмично, отделно тичам, ако се сетя и така

Еми и аз ям колкото ми се яде, не пропускам нещо, което е сготвено, но през лятото наблягам на салати, защото просто нямам желание да ям големи порции от сготвеното вкъщи. Предпочитам нещо свежо. Никога не седя гладна. Просто гледам да не ям кой знае колко сладки неща както и чипсове или бисквитки от сорта на tuc, а и газирани и безалкохолни напитки не пия - само вода... и без това не съм фен на останалите. Винаги съм се наяждала с малки порции. Имаше един период от 11 до 13 годишна някъде, ядях колкото теб, но сега, като изям същата порция, която преди не ми е стигала, просто ми става лошо. Ям по малко, но често. Не лишавам организма си от нищо, освен вероятно от протеини, защото не обичам много месо, ама ще ям... защото трябва. Иначе нищо не тренирам, в тия жеги никъде не ми се ходи. Нито една от моите приятелки не е навита за фитнес, а сама не искам да ходя. Преди правих едни елементарни третировки, които ги гледах от youtube и възнамерявам от днес да ги продължа, но както казах, те са елементарни, но все пак предполагам са по-добре от абсолютно нищо. Ако има с кого да излизам като стане по-хладно, никога не ползвам градски транспорт (освен като ходя на училище), пък и лятото върте не се диша и затова се придвижвам пеша с бързо темпо (мразя да ходя бавно). Ползвам автобуси в изключително крайни случаи, когато няма как да стигна някъде навреме. Леко се отклоних от темата, но не искам да създам впечатление, че цял ден седя на едно място без да си мръдна задника.
    Последно редактирано от ellie1398 : 08-07-2013 на 10:04

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Нямам си и на идея, отдавна спрях да броя, обаче пък ям само качествена храна, а то това е важното, мисля.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

ами аз си хапвам г/д колкото моя баща 49.5кг съм, и яйчицата ако са бъркани с доматен сос най-вече хич не ги усещам

ellie, аз газирано по принцип не трябва да пия 'щото имам куп проблеми и рядко ми се случва да си взема фанта или от сорта ( не ми се умира на 17 все пак ), ходя стабилно пеша, особено, когато сме на училище, лятото малко повече мързелувам и така. иначе не си давам кой знае какъв зор в тренировките или тичането, но голям фактор са метаболизма и гена (:

иначе на мен си ми трябва спорт, защото се усещам, че съм се оставила малко на заден план.. във фитнеса не съм стъпвала от месец - моренце, баба и дядо, нз си кво

Цитирай Първоначално написано от BlueRanger Виж мнението
    За разлика от Червения, аз предпочитам цял ден да гладувам за да докажа на света че съм най-силния и най-издръжливия Всичко зависи до волята и какъв човек си откъм психика. Според мен ти си слаба, ядеш твърде много. Спирай храната докато не е твърде късно
    Разбихте ме, честно..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Нали знаеш че ако продължаваш да ядеш по 900 калории на ден, тялото ти ще мине в режим да съхранява мазнини и да ги трупа.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Нали знаеш че ако продължаваш да ядеш по 900 калории на ден, тялото ти ще мине в режим да съхранява мазнини и да ги трупа.
    +

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    По принцип 1200.А в дните, които тренирам няколко неща стигам до 1500

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Как мога да преценя колко калории примемам след като ям най-вече домашна храна. Това е губене на време, Всичко е в количествата и в разхода на енергия.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен
    Еми теглиш домашната храна,какъв е точно проблемът? А понеже всичко е в количествата,ако не знаеш какви количества храна (като макронутриенти) поглъщаш няма как да знаеш как да реагираш в определени ситуации и няма да опознаеш тялото си.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пак ако се вярва на този калкулатор,от предната страница 2000-2500 не ми мърдат.
    maDamn

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Еми теглиш домашната храна,какъв е точно проблемът? А понеже всичко е в количествата,ако не знаеш какви количества храна (като макронутриенти) поглъщаш няма как да знаеш как да реагираш в определени ситуации и няма да опознаеш тялото си.
    Не съм много навътре в тази сфера и знам, че ти си доста по-запознат от мен. Но за 5 години следване на режими, разбрах за себе си, че качвам само ако прекалявам с бързите въглехидрати и ако се храня вечер след 8, та за това не прекалявам с хапването и си вечерям по-рано, това ми стига да поддържам кг или дори да свалям, повече не ми трябва да знам.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен
    Като се целиш ниско винаги е по-лесно ) Но като се целиш нависоко трудното става лесно.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Нямам никакъв шанс да сметна колко калории поглъщам на ден

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от rositzza Виж мнението
    Нямам никакъв шанс да сметна колко калории поглъщам на ден
    Така като видях менюто ти са като за хамстер.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си