На колко години си? 23 или 24, не съм си празнувал РД от 3-4 години, та за тва не помня. А и за да няма въпроси защо.. мразя си рождения ден.. мразя принудената радост. Изкуствено ми е. Чуждите РД-та ги обожавам, хаха.
От кой град си? Столицата на България.
Как попадна в тийнпроблем? Супер случайно, преди години ми пращаха линкове от тук да се смея на идиотските теми, после се пристрастих към четене на идиотски теми.. после започнах да пиша в идиотските теми.. и така.
Има ли числото 102 значение в живота си? Числото 102 дали има значение в живота си ? Питай го него, за мен е специално да, това ми беше първия никнейм в живота и много си го ценя.
От кога пишеш поезия? Не знаех, че пиша поезия.. Римичките ли..? Няква нова страст са ми, развеселяват ме.
Каква е мечтата ти за кариерно развитие? В момента напускам една работа, пуснал съм СиВи за друга и чакам одобрение. За бъдещето напоследък не мисля. Съсредоточил съм се върху настоящето, че ми е малко кашаво.
Три антипатични форонни младежи?

Васко нещо-си, Аморе-Мио, и трето място за сички тъпаци, които повтарят едно и също по темите.
Какво те води към кофата? Кво беше.. място без цензура и т.н. Кофата си е кофа. Няма аналог.
Обичаш ли животните? Честно казано не се замислям много за тях, иначе според мен едно животно в много случаи може да ти даде доста повече от човека. Мразя плъхове. Веднъж чистих трупове от мазето и не ми беше много кеф. Ненавиждам гълъби. Имам фобия от тях. Много са тъпи, а мен ме е страх от тъпаците.
Три твои глупави постъпки? Не съм сигурен дали е глупава, но презаписах след втори курс друга специалност, няма как да знам дали е глупава. Обиждам доста, независимо дали познати или непознати (ирл). Мноо циклих на компа преди година. Не пиках след секс без презерватив, а повтарях, ХАхах. Прекалено много са....
Кога се държиш като идиот? По принцип съм си идиот, успявам да докарвам до полу-идиот, а много рядко съм умен идиот.
Кои са петте ти най-важни интереса? Рисуване, шибане, спортуване (ако има с кой), да ми е весело и да съм жив. Нещо не схванах въпроса като че ли.. гледам много филми, обичам да гледам филми, чета книги. Разбрах го като хобита.. странно е, че нямам хобита, хаха.
Коя е следващата книга, която искаш да прочетеш? Джоан Роулинг - Вакантен пост.mp3