.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Кога мислиш да започнеш осъществяване на плановете си за това, с което искаш да се занимаваш?
    Не искам да те карам да споделяш, ама ми е много любопитно... какво е това нещо, свързано с изкуството, което смяташ, че би било добре платена работа? Или не целиш да е добре платена, но тогава как би отглеждал семейство?
    Какво изобщо е мнението ти за хората, занимаващи се с изкуство в България?
    Любим изпълнител? С какво те впечатлява?
    Ако разполагаш с един час,в който можеш да правиш каквото си поискаш (без никакви ограничения) - как ще изживееш този час?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Кога мислиш да започнеш осъществяване на плановете си за това, с което искаш да се занимаваш? Определено няма да е тая нощ, хаха. Да кажем втори семестър на четвъртата година.. искам този път да помисля изключително внимателно за магистратурата ми, въпреки че вече имам идея.
    Не искам да те карам да споделяш, ама ми е много любопитно... какво е това нещо, свързано с изкуството, което смяташ, че би било добре платена работа? Или не целиш да е добре платена, но тогава как би отглеждал семейство? Не искам да го споделям, сори. В зависимост от успеха ми в начинанието ще са и финансовите дивиденти. Пари имам от къде да изкарам. За момента съм на мотото "парите са средство, а не цел".... а и не мога да мисля, че съм малко неадекватен.
    Какво изобщо е мнението ти за хората, занимаващи се с изкуство в България? Смятам, че повечето са бездарни. Смятам, че от изкуство не се живее. Смятам, че хората занимаващи се с изкуство са мечтатели.
    Любим изпълнител? С какво те впечатлява? Нямам любими филми, любими песни и любими изпълнители.. може би най до себе си чувствам Bon Jovi - It's my life. Просто се чувствам жив, когато я пея, макар и фалшиво. Също така харесвам ранния Еминем. Сега съм главно на ЕйСиДиСи, Скорпиънс и подобни....
    Ако разполагаш с един час,в който можеш да правиш каквото си поискаш (без никакви ограничения) - как ще изживееш този час? Ще се занимавам с любимото ми действие.. ще еба.. сори, тъп съм.
    М

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си