.
Отговор в тема
Страница 137 от 436 ПървиПърви ... 3787127133134135136137138139140141147187237 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 401 до 3 425 от общо 10898
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Чисто нов панталон го изпрах и сега не мога да се вмъкна в него :Д дори на прасците ми стяга. Все едно е три номера по-малък. Какво да правя, някакви идеи?

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Не можеш нищо да направиш, за съжаление. Продай го и така. Или отслабни, ма ще ти станат големи другите, кофтииии. ;D
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    В аптеките го има, нали ? Навихте ме.
    Да, има го.

SimonaG.
    Guest
    ХЕЕЕЕЙ! Може ли някой да ми каже от къде мога да си взема такива кецове?
    http://instagram.com/p/YS9zKZSX-w/
    Може да е от сайт, магазин, само ми кажете!!!Ще ви бъда много благодарна )))) :*

Град
    у нас...
    Е аз трябва да отслабна с 10кг сигурно. Щом на прасците ми стиска, на бедрата също и спира до там, дори не мога да го каза до горе, кво остава за закопчаване :д ужас.
    Състава му е 98% памук и 2% еластан. Няма ли някви трикчета да се глади примерно или да го накисна в студена вода и т.н. Ох, искам си панталонааааа.

п.п. В крайна сметка ако искам такъв панталон, трябва да си купя ХЛ номер :д Само не знам на второто пране да не стане М :д ще се побъркам

Трябвало е да съобразиш температурата на пране. Имаше някакви трикове с киснене във вода, после някакви тухли... но май беше само за пуловери. Много кофти тръпка, съчувствам ти.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Е аз трябва да отслабна с 10кг сигурно. Щом на прасците ми стиска, на бедрата също и спира до там, дори не мога да го каза до горе, кво остава за закопчаване :д ужас.
    Състава му е 98% памук и 2% еластан. Няма ли някви трикчета да се глади примерно или да го накисна в студена вода и т.н. Ох, искам си панталонааааа.

п.п. В крайна сметка ако искам такъв панталон, трябва да си купя ХЛ номер :д Само не знам на второто пране да не стане М :д ще се побъркам
    Чувала съм, че ако гладиш неизсъхнала дреха с ютията настрани се разтяга, но ако ти е много много малък едва ли ще помогне. >w<

При мен винаги става обратното, изпирам някакви дънки и все едно съм си взела два номера по-големи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Stellichka Виж мнението
    Относно мазната и проблемна кожа препоръчвам Garnier Pure 3in1 аз го ползвам едва от седмица , а съм много доволна ! И аз съм с такава кожа като твоята !
    Ползвала съм го за първи път преди 6 години, тогава имах ужасна кожа и не видях никакъв ефект. Сега когато имам ~ 1-2 пъпки помага. Мнението ми е, че ако имаш много и упорити пъпки не действа, по - скоро е по - подходящ като поддържащ продукт

Hayashi, според мен предложението е неудачно. Дрехата ще се деформира тотално.
    Пази моториста !!!

Голям фен Аватара на monroe999
    някой ползвал ли е комплекта за вежде на Essence, който е с два цвята и четчица май?

^Да, ужасен е за мен. На мен поне не ми допадна. Предпочитам молив.
    Пази моториста !!!

Матови сенки в твоя цвят вършат същата работа. Да не говорим, че е по-лесно да си намериш цвета отделно, защото тези комплекти се продават в 2-3 нюанска.

аз ползвам молива на Essence, но ми иска със сенки да пробвам, ще потърся някакви за очи, които да ми свършат работа, благодаря

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    някой ползвал ли е комплекта за вежде на Essence, който е с два цвята и четчица май?
    Аз го имам ,страшно неестествени са. Не ги препоръчвам

Аз искам да попитам къде мога да си намеря продукти на българска роза? И доволни ли сте от тях? Изчетох много мнения

Miss.Sunshine
    Guest
    Може ли да ми кажете има ли си име този тип бански от 19-тата минута на видеото? И може ли сайтове с подобни бански
    http://play.novatv.bg/play/316400/?autostart=true

Момичета трябва ми мнение :S http://www.kozmetika.bg/show/Synchro...A%D0%BD%D0%B5/ Някой да я е ползвал?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Мислите ли, че в старото разбиране, че когато се тренира с тежести растежът спира/се забавя ?

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    Мислите ли, че в старото разбиране, че когато се тренира с тежести растежът спира/се забавя ?
    Ко речИ?

какво мислите за плодовите млека на Бор Чвор?

Супер фен Аватара на weheartiit
    Момичета искам да си купя маша за такива къдрици http://www.gorillawire.com/wp-conten...obrev-hair.jpg .Колко мм трябва да е ?

П.П сега се сетих,че май и педи съм питала,но мисля,че никой не ми отговори

Супер фен Аватара на Meonesssss
    В някой мол в Бургас да има намаления знаете ли? И изкараха ли вече есенните колекции ?

Цитирай Първоначално написано от Meonesssss Виж мнението
    В някой мол в Бургас да има намаления знаете ли? И изкараха ли вече есенните колекции ?
    намаления 100% има на летните колекции, даже още от юли почват

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    хора,къде мога да намеря такива дънки (такъв тип,може и да не са раздърпани ) https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...07599ef49b25c0 - първата снимка ... и предпочитам онлайн,че точно сега рядко ми остава време за обикаляне и това време е по жегите..
    м?

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    какво мислите за плодовите млека на Бор Чвор?
    Аз си ги хапвам, както и тези на Верея и са ми много по-вкусни от тези на Активия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си