Първоначално написано от
iiordanova
Последната година пиша много рядко във форума,макар и да го чета редовно. Ама ти си ми една от любимите потребителки и затова реших да се включа. :Д Та..
Каква е твоята дефиниция за "сериозна връзка"?
- E, стига де, ако съм ти любима потребителка, ще знаеш :д Като цяло досега винаги съм започвала връзкте си с намерението, че са сериозни. Повечето хора мат нужда от време, за да дадат доверие. При мен е обратното. От самото начало давам кредит доверие и си зависи от човека. Сериозна връзка значи общи планове, доверие, желание за компромиси, хубав секс. Повече от ходене на кафе и време пред телевизора.
Кое е качеството,което най-много цениш в твоя приятел?
- Хм, замислих се. Добротата може би. Добротата към семейството, към животинките. Ако човек е добър, малко други неща са непоправими.
Мислиш ли,че той е човекът,с който можеш да създадеш семейство?
- Няма как да съм сигурна. Че мога - мога, че ще е стабилно, не знам. Има нужда да си поошлайфа някои виждания по въпроса.
В момента кое е най-важното нещо в живота ти?
- Учението. В частност - да си намеря учебници по всички предмети, особено по анализи, че графки и функци на немски не е най-приятното занимание на света.
Любим град в България?
- Ба. Не знам. Пловдив си има чар, но ми е писнал. Бургас не е лош градец, въпреки че хората - момчетата де - са с много селски манталитет. Дори и София си има нещо специално.
Любим алкохол?
- Наистина с кеф пия бяло вино и коктейли. Иначе най-често съм на водка с кола/сок.
Имаш ли си хоби?
- Ако можеш да наречеш преоткритата ми страст към четенето хоби, да. Обичам и да гледам сериали, макар че от седмица не съм поглеждала. Преди с правих бижута, сега съм се запалила по DIY декорации.
Каква музика слушаш?
- Общо взето всичко без опера, народно - ако не е хоро - и онз умопомрачаващ метъл, при който не разбираш текста. Окей съм и с комерсиалнте парчета, и с чалгата, и с хауса, и с дъбстепа. Трудно ми е да определя от кой стил е дадена песен, но слушам всичко, щом ми хареса
Кои сериали следиш?
- Декстър, Suits, True Blood, Pretty Little Liars. Чакам и пак да почнат Вампирите :д
Пестелива или ларж си с парите?
- Доста ларж, но подозирам, че студентският живот ще ми стесни малко пръстчетата :д
Има ли нещо,за което съжаляваш?
- Не бих казала. Взимам решения доста рационално въпреки зодията си. О, излъгах. Сещам се за едно нещо, но то е в емоционален план, следователно логиката беше отишла в десета глуха.
Ако беше останала в България,къде щеше да учиш и какво?
- Маркетинг в НБУ или Бизнес администрация в СУ/УНСС.
Би ли записала второ висше? Ако да,какво?
- Със сигурност ще си запиша една MBA като магистратура, иначе бих записала медии и комуникации най-вероятно, полезно ми се струва. Или юридическа специалност, макар че нямам нужда, в моя случай мога да си избера няколко юридически предмета просто.
Засега това ми дойде на ум...