.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1267

Hybrid View

Мега фен Аватара на iiordanova
    Последната година пиша много рядко във форума,макар и да го чета редовно. Ама ти си ми една от любимите потребителки и затова реших да се включа. :Д Та..

Каква е твоята дефиниция за "сериозна връзка"?
    Кое е качеството,което най-много цениш в твоя приятел?
    Мислиш ли,че той е човекът,с който можеш да създадеш семейство?
    В момента кое е най-важното нещо в живота ти?
    Любим град в България?
    Любим алкохол?
    Имаш ли си хоби?
    Каква музика слушаш?
    Кои сериали следиш?
    Пестелива или ларж си с парите?
    Има ли нещо,за което съжаляваш?
    Ако беше останала в България,къде щеше да учиш и какво?
    Би ли записала второ висше? Ако да,какво?

Засега това ми дойде на ум...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от iiordanova Виж мнението
    Последната година пиша много рядко във форума,макар и да го чета редовно. Ама ти си ми една от любимите потребителки и затова реших да се включа. :Д Та..

Каква е твоята дефиниция за "сериозна връзка"?
    - E, стига де, ако съм ти любима потребителка, ще знаеш :д Като цяло досега винаги съм започвала връзкте си с намерението, че са сериозни. Повечето хора мат нужда от време, за да дадат доверие. При мен е обратното. От самото начало давам кредит доверие и си зависи от човека. Сериозна връзка значи общи планове, доверие, желание за компромиси, хубав секс. Повече от ходене на кафе и време пред телевизора.
    Кое е качеството,което най-много цениш в твоя приятел?
    - Хм, замислих се. Добротата може би. Добротата към семейството, към животинките. Ако човек е добър, малко други неща са непоправими.
    Мислиш ли,че той е човекът,с който можеш да създадеш семейство?
    - Няма как да съм сигурна. Че мога - мога, че ще е стабилно, не знам. Има нужда да си поошлайфа някои виждания по въпроса.
    В момента кое е най-важното нещо в живота ти?
    - Учението. В частност - да си намеря учебници по всички предмети, особено по анализи, че графки и функци на немски не е най-приятното занимание на света.
    Любим град в България?
    - Ба. Не знам. Пловдив си има чар, но ми е писнал. Бургас не е лош градец, въпреки че хората - момчетата де - са с много селски манталитет. Дори и София си има нещо специално.
    Любим алкохол?
    - Наистина с кеф пия бяло вино и коктейли. Иначе най-често съм на водка с кола/сок.
    Имаш ли си хоби?
    - Ако можеш да наречеш преоткритата ми страст към четенето хоби, да. Обичам и да гледам сериали, макар че от седмица не съм поглеждала. Преди с правих бижута, сега съм се запалила по DIY декорации.
    Каква музика слушаш?
    - Общо взето всичко без опера, народно - ако не е хоро - и онз умопомрачаващ метъл, при който не разбираш текста. Окей съм и с комерсиалнте парчета, и с чалгата, и с хауса, и с дъбстепа. Трудно ми е да определя от кой стил е дадена песен, но слушам всичко, щом ми хареса
    Кои сериали следиш?
    - Декстър, Suits, True Blood, Pretty Little Liars. Чакам и пак да почнат Вампирите :д
    Пестелива или ларж си с парите?
    - Доста ларж, но подозирам, че студентският живот ще ми стесни малко пръстчетата :д
    Има ли нещо,за което съжаляваш?
    - Не бих казала. Взимам решения доста рационално въпреки зодията си. О, излъгах. Сещам се за едно нещо, но то е в емоционален план, следователно логиката беше отишла в десета глуха.
    Ако беше останала в България,къде щеше да учиш и какво?
    - Маркетинг в НБУ или Бизнес администрация в СУ/УНСС.
    Би ли записала второ висше? Ако да,какво?
    - Със сигурност ще си запиша една MBA като магистратура, иначе бих записала медии и комуникации най-вероятно, полезно ми се струва. Или юридическа специалност, макар че нямам нужда, в моя случай мога да си избера няколко юридически предмета просто.

Засега това ми дойде на ум...
    paradodou:
    Хайделберг или Манхайм?
    - Уча в Манхайм и макар че Хайлделберг е наистина красив, Манхайм е по-студентски настроен, има доста повече какво да се прав.
    С какви впечатления си от Виена/Тасос?
    - Виена е готин град, много европейски. Обаче... как е възможно в толкова голям град след 18-19 часа на центъра да няма жив човек. Готино е устроен с тия две кръгови, доколкото си спомням. Тасос е прекрасен, много е колоритен, шумен, предразполагащ.
    Имаше ли някакви необичайни случки?
    - Освен че се оказа, че човекът, на който майка си поръчваше гирос и не забрави как е магданоз, е българин, май не. :д какъв тип случки имаш предвид?
    За какво си най-благодарна?
    - В момента - че съм на това място, че нашите имаха възможност да си го позволят. Благодарна съм и на себе си, задето имам топки и избирам трудния, но по-плодотворен път. Благодарна съм, че въпреки вътрешните дилеми имам много близки хора - малко, но наистина близки. Благодарна съм, че съм родена в сравнително нормална страна, че съм имала нормално детство, незастрашено от проблемите на третия свят. Благодарна съм, че има човече, което, въпреки че изглежда адски суров, неблагосклонен, често безчувствен, наистина ме обича.
    Любима част от денонощието? Защо?
    - Вечерта, когато съм навън и е тъмно. Много ми е уютно тогава. Ако не вали, де :д Или сутринта към 9-10, когато си тамън свеж след ставането, хапнал, слънцето пече и се чувствам пълна с енергия.
    Лесно ли взимаш решения? За какво най-често се колебаеш? Последният ти труден избор?
    - "Лесно" според кого? Това е все едно да попиташ дали даден изпит е лесен. Колебая се като всеки човек, но да, взимам решения бързо, ефикасно и един от приоритетите ми е да не наранявам хората около себе си.
    Колебая се какво да облека определено, хаха :Д Наистина труден избор... не знам, за теб трудно ли е да прецениш дали да останеш в българската групичка, да ти е уютно и "защитено" от "негостприемните немци" или да отидеш и сам-самичка да седнеш в стола и да се надяваш на някой познат, на социализация и т.н.? За мен не беше.
    Трудният ми избор беше преди няколко месеца, когато трябваше да реша финално дали искам да уча в България или да кандидатствам в Германия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си