.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 170

Тема: Shaun T: Workouts

Hybrid View

Голям фен Аватара на Barbie47
    Тъй като много хора гледат темата и сигурно има и такива, които се колебаят дали да започнат с Инсенити, реших да ви спретна едно колажче. Искам 1-во да кажа защо си заслужава целия този труд и постоянството 60 дни. Това е най-голямото предизвикателство, което някога бях поемала. Има резултат от програмата, но всичко си е съчетано с храненето, разбира се.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Barbie47 Виж мнението
    Тъй като много хора гледат темата и сигурно има и такива, които се колебаят дали да започнат с Инсенити, реших да ви спретна едно колажче. Искам 1-во да кажа защо си заслужава целия този труд и постоянството 60 дни. Това е най-голямото предизвикателство, което някога бях поемала. Има резултат от програмата, но всичко си е съчетано с храненето, разбира се.
    Евала,момиче!Наистина много добри резултати за 60 дни!Надъхана съм и аз започвам първо с 30 days shred, после минавам може би на другата програма на Джилиян плюс се храня доста по-здравословно.Е,това само от 6 дни,но определено се чувствам по-добре.Мисля скоро и да започна зумбата,защото ми е любимото мъчение!!!Правя на блогилатес упражненията като за начало че да не ми дойдат в повече другите програми. Та решена съм до Коледа да смъкна един размер поне от мен.Успех на всички трениращи

Уау .. чудесни резултати и то само за 60 дена !! Поздравления !! Голяма разлика , браво би ли споделила как точно си се хранила , с диета или по-здравословно (по свой начин ) ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си