.
Отговор в тема
Страница 28 от 91 ПървиПърви ... 182425262728293031323878 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 2259
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Маркетинг. Учи се математика, но в какво количество? И какво правят после тия хора, четох, четох, но нищо не разбрах.
    http://www.marketing.uni-frankfurt.de/studium/?&L=1
    Например.

Има разлика между математика и математика. Не може да очакваш да не видиш цифри през цялото си образование, но това е съвсем различно от гламаво смятане.
    В България или към чужбина си се насочила?
    Ако е за чужбина, в Свободния в Берлин предлагат невероятни комбинации от предмети. Публицистика можеш да си съчетаеш с маркетинг, защото само маркетинг също си е малко тясно.

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз минавам само да се разпиша, че отдавна не съм влизала в темата.
    При мен нещата вървят нормално. Доволна съм от оценките си засега, освен по История(бая rage ще има, ако тръгна да обяснявам, така че по-добре не :Д). За бала целият випуск ще се избие буквално, аз седя отстрани и им се хиля. Дано да го измислят по-скоро, че ми писна да слушам караници.
    И така. По литература май-май сме назад. Миналия път имахме двучаска и нищо не свършихме, освен да слушаме обясненията й как като малка крадяла куклите на сестра си. По принцип учителката е добра, но като се отплесне нанякъде....

ЕДИТ: На нас ни пишат отсъствия. Миналата година що фалшиви бележки съм пробутала не е истина. Но тази година не приемат. Само от личната. Добре, че ми е душичка мойта и ми дава.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Директорката е влизала в 2 наши часа, за да напише отсъствията собственоръчно?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Директорката е влизала в 2 наши часа, за да напише отсъствията собственоръчно?
    Редовен номер беше при нас в 12-ти клас.
    Яко беше като написаха отсъствия на 20 човека :д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Редовен номер беше при нас в 12-ти клас.
    Яко беше като написаха отсъствия на 20 човека :д
    То ние често сме със 25+ отсъствия в дневника. 30 човека сме в клас и почти винаги отсъстват някои.
    Целият тоя филм тръгна от там, че господина е много пич и не те кара да стоиш в час, но някаква майка се оплакала как може да се случва това. Директорката просто отчита дейност преди родителска.
    Просто не ми е кеф, че му се кара на човека, като той не може да ни завързва за столовете.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ндам, добре ми е
    утре две контролни .. а сега точно не съм в състояние да уча...

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    аз съм втора смяна и утре ще уча

утре имам контролно по свят и личност не ми се стои от 7,30 до 2,30 но трябва... ще се избием с другия клас за бала.. и за екскурзията.. ама за бала повече

айде де, кво си криете бележките, и 5 лева ще дам за бройка, ако трябва

само аз ли не използвам такива неща

на мен ще ми е за първи път, ама не вярвам някой да даде

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от urlittlelady Виж мнението
    само аз ли не използвам такива неща
    И аз до ся не съм си купувал бележки.
    бтв Тая година ми е някакво готино и дори не ми се бяга от часовете!
    Васко, не прави глупости, бе дИте! Вземи си една истинска бележка от лекарката и я сканирай. После само я редактираш лекичко на пейнта и принтираш цветно, когато ти скимне. Изпитано е, изобщо не личи че е фалшива. Само не бива да прекаляваш, щото като звъннат на личната и гърмиш.
    Последно редактирано от an7raks : 10-13-2013 на 19:24

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Вземи си една истинска бележка от лекарката и я сканирай. После само я редактираш лекичко на пейнта и принтираш цветно, когато ти скимне. Изпитано е, изобщо не личи че е фалшива.

Аз се ебавам, малко се надявах някой да ми отговори.
    Принтерът ми не е цветен.
    Ето и печата: http://itschool.bg/tutorials/article/1441/

аз не го правя, понеже са ми много готини съученичковчетата и ни е много готиноо понеже навсякъде вървим заедно... весело да става пък дали ще е в училище или не за нас няма значение... та тъй.. утре трябва да се събираме да избираме снимки за албум.. само си усложняваме живота

anonymous708973
    Guest
    Васко, не прави глупости, бе дИте! Вземи си една истинска бележка от лекарката и я сканирай. После само я редактираш лекичко на пейнта и принтираш цветно, когато ти скимне. Изпитано е, изобщо не личи че е фалшива. Само не бива да прекаляваш, щото като звъннат на личната и гърмиш.
    Иии как ще си оправи датата бе, акъл :д

Ех, да ви научи кака ви :д

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Иии как ще си оправи датата бе, акъл :д

Ех, да ви научи кака ви :д
    Пейнт, казах!

Не става толкова добре с принтер. Най-добре е истински печат да се изработи.

Иначе всичко се подправя - бележници, бележки. Добре, че не ми се налага, но съм виждал доста нагли изпълнения.

къв пейнт бълнуваш, видях как става с фотошоп

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    къв пейнт бълнуваш, видях как става с фотошоп
    Смяятай, че ти си велик, бе! Няма никаква разлика.
    Баща Ти, ако е качествено сканирана, редактирана и принтирана, не можеш да я познаеш.

Баща Ти, ако е качествено сканирана, редактирана и принтирана, не можеш да я познаеш.
    То е ясно..

Намерих бележки и с обикновена и с вестникарска хартия. Ще трябва само печата да се направи - или с фотошоп, или с поръчка за изработване.
    От друга страна тая година сме с нова по-строга класна и може да ме хванат. Ех, какво нещо е животът, миналата година толкова много фалшиви бележки дадоха тия от моя клас и никой не ги пита "Абе, ти колко лични лекари имаш? Я да видя сега тази бележка. Май ще трябва да звънна на джипито ти..."Тцтцтц
    Последно редактирано от OoVasKoO : 10-13-2013 на 21:54

Мега фен Аватара на Dagichka
    ти луд ли си толкова да си усложняваш живота, защо просто не отидеш при твойта лекарка да ти даде? :ДД
    ние болни, здрави ходим на училище, че един ден пропуснеш ли - после ти се такова таковата
    срядата имам първа реферат по свят и личност, набутах се, ама кво да се прави ;д по литература контролно на Смирненски другата седмица, уфф

мина контролното... защо госпожите обикалят като пъдари... така де написах си всичко... утре ще имаме тест по английски, а преди малко съм се прибрала... но карай, нещата тази седмица започнаха добре ^_^

anonymous708973
    Guest
    Пейнт, казах!
    Не съм го виждала това как става и съм готова да се обзаложа, че не толкова добре колкото при специална програмка.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тая седмица ми е крайния срок по вътрешното оценяване по математика и план за това по история. Тамън се върнах от библиотеката с книги за историята; реших да дискутирам до каква степен the Opium War е причина за раждането на национализма след войната.

Отделно, днеска ни казаха, че по шведски трябва да правим 4 орални изпита, които започват от другата седмица. Всеки е 15 минути дълъг. Кеф, а?

По английски оралния ще е декември. Отделно имам презентация по философия другия месец, началото.

Събраха ни днеска целия випуск, и написахме всички крайни срокове и неща останали за вършене, че не ми се мисли.

Искам да съм завършила вече. Още 7 месеца. :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си