.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Question Интересува ли ви какви оценки имате или за вас е важно знанието.

Има хора на които не им пука какви знания имат за тях важни са оценките.
    С ръка на сърце си признавам, че съм такъв, а вие?
    Познавате ли такива хора, дразнят ли ви, такива ли сте???

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Е в университета според мен е истинското учене, но не може да се отрече, че и в училище не се учи. Може да имаш хубави оценки, но е важно поне тук-там да знаеш нещо.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на Котка.
    Цитирай Първоначално написано от StoichoRusinov Виж мнението
    Има хора на които не им пука какви знания имат за тях важни са оценките.
    С ръка на сърце си признавам, че съм такъв, а вие?
    Познавате ли такива хора, дразнят ли ви, такива ли сте???
    Жалко, че си такъв.
    Познавам, да.Дразнят ме много.

Мега фен Аватара на an7raks
    Оценките ми са важни, за да мога да вляза, където искам.
    Знанията ми са важни, за да мога да работя, каквото искам.
    За сега и двете ги получавам без много зор, така че съм доволен.

Интересуват ме и оценките и знанията. Ако бликаш от знания ме съмнява все оценките да са около тройката. Естествено има предмети, които не ме интересуват особено много, но за мен е важно, че въпреки всичко съм положила някакви усилия и съм успяла да докарам прилична оценка. Въпреки, че си признавам, че петиците по математика за 11-ти и 12-ти клас са си чисти тройки.
    Не се дразня на такива стига заветната им цел в живота да не е пълното 6. Иначе и сега в университета имам изпити, които само искам да изкарам някак си (или дори да компенсирам с малко), защото нямам интерес да продължавам в тази област нататък, но като обща първа година ми ги изискват.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на ameli
    Интересуват ме оценките, защото са ми важни за дипломата, а повечето неща, които учим са ми безинтересни или поднесени по ужасно скучен начин. Но в никакъв случай не мога да кажа, че съм бележкарка, 6.00 не ми е фикс идея.

Иначе познавам и да, дразнещи са.

Ако имаш знания, получаваш съответната оценка. Няма такова нещо, като - "имам знания, но ми писаха слаба оценка", ако ме разбираш.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Интересува ме да се занимавам с това, което ми е кеф. Да се образовам и развивам.

"Знанията" са нещо, абстрактно, още повече, че се оценяват от хора и то с числа.

Ако имаш знанията, оценките само ще отразяват това, че ги имаш. За това са и самите оценки? Как точно ще имаш знания и ще имаш ниски оценки не ми е ясно.

Доста безумна тема според мен

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Зъбчето Виж мнението
    Ако имаш знанията, оценките само ще отразяват това, че ги имаш. За това са и самите оценки? Как точно ще имаш знания и ще имаш ниски оценки не ми е ясно.

Доста безумна тема според мен
    Ей така, като си назубриш праволинейно урока без да влагаш логика, само заради изпитването.

Искам да попитам имам ли шанс да се преместя в друго училище в 10клас ако ме изгонят ? Уча в езикова гимназия, задължително ли трябва да вляза в училище със същия профил или мога да държа приравнителни за всякакви училища ?

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от teodorb Виж мнението
    Искам да попитам имам ли шанс да се преместя в друго училище в 10клас ако ме изгонят ? Уча в езикова гимназия, задължително ли трябва да вляза в училище със същия профил или мога да държа приравнителни за всякакви училища ?
    ебаси връзкаря трябва да си хахахха

Голям фен Аватара на sunshine :**
    мен ме интересуват и двете , а и оценките отговарят на знанията ми , останалите не ме дразнят по никакъв начин - не ме интересува кой как е изкарал оценките си, аз гледам себе си , в крайна сметка не живеем за другите.

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    мен ме интересуват и двете , а и оценките отговарят на знанията ми , останалите не ме дразнят по никакъв начин - не ме интересува кой как е изкарал оценките си, аз гледам себе си , в крайна сметка не живеем за другите.
    Ако някой, който е положил много по-малко усилия от теб, те бие с преписване, ще видим дали ще се подразниш! Иначе на теория си права.

Цитирай Първоначално написано от magneticfields Виж мнението
    Ако някой, който е положил много по-малко усилия от теб, те бие с преписване, ще видим дали ще се подразниш! Иначе на теория си права.
    Аз съм на сто процента съгласен трябва да си голям гадняр за да го направиш, а и плюс това да си бележкар е друго. Случвало ми се е един път два пъти, седя си уча, уча отида на училище, някой двойкар го наместят до мен и оп една петтица или шестица зависи, колко коеректно е преписвал. А бабините деветий, от сорта не преписвай от другарчето, че може да е сбъркало и ти да сбъркаш. Не важат, ако знаеш до кой да седнеш.

Мега фен Аватара на an7raks
    На мен ми е все тая кой преписва от мен и какви оценки вади, стига да не ме занимава с нищо и да не ми пречи да си направя контролното. Доста често се случваше някой да си повярва, че съм му длъжен с нещо и да вземе да ми държи сметка що не съм му написал и неговото контролно, ама и за това си има лек.

Пф, разбира се че ми пука к'ви са ми оценките!!! :Р

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Съществува нещо, наречено пресяване на знанията. Отсяваш си най-важното и не ти пука кой крал управлявал Швеция през 1675 например.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Съществува нещо, наречено пресяване на знанията. Отсяваш си най-важното и не ти пука кой крал управлявал Швеция през 1675 например.
    Но е хубаво да знаеш такива неща от обща култура.

По темата.
    Знанията ,и това в главата са важни . И да си отличник ако нямаш ,и най-малка общо култура оценките нямат смисъл
    Не че ,не са важнi въпреки ,че до 11 клас съм била частен ученик съм се старала да имам само dobri ocenki . Въпреки ,че покрай лагери и т.н ми е била доста по трудно от на децата в училище . Оценките са важни за кандидастване и т.н ,но ne sa основното нещо .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Чак пък да знаеш краля на Швеция през 1675. Това не е обща култура, а детайли, които се научават чрез интереси.

Плюс това, понятието обща култура е много тъпо. Преди доста месеци имаше такава тема, в която Чачо, Сиси и други дискутирахме точно този въпрос. Няма дефиниции за термина обща култура. Ние сами рисуваме границите му, а това го прави субективно и невярно. Та, избягвай да го ползваш, синеочке.

Маги може и така да е . Но няма да е минус ако го знаеш .

Супер фен
    Аз съм туризъм ... И ще си уча английския. По другите предмети 4ки ми стигат, освен по английски

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Оценките ми трябват (трябваха) за дипломата - до там с тяхното значение за мен. Някакво число не може да определи твоите знания/умствен багаж (дали си тъп защото имаш 2ки 3ки 4ки дори или си някакъв гений защото си с 6). Повечето хора, които ги беше грижа само за оценките си бяха чисто и просто глупави. Те не усвояваха нищо, не разбираха нищо от това дето бръщолевеха, когато ги изпитват. Те само си сядаха зубреха си по 6 часа на ден и след 2 дни ако ги попиташ какво са учили няма да ти кажат, защото не знаят.Не ме дразнеха не съм общувала много-много с такива хора просто защото ще ти дърдорят как са направили контролното :l

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от gugenceto2 Виж мнението
    Оценките ми трябват (трябваха) за дипломата - до там с тяхното значение за мен. Някакво число не може да определи твоите знания/умствен багаж (дали си тъп защото имаш 2ки 3ки 4ки дори или си някакъв гений защото си с 6). Повечето хора, които ги беше грижа само за оценките си бяха чисто и просто глупави. Те не усвояваха нищо, не разбираха нищо от това дето бръщолевеха, когато ги изпитват. Те само си сядаха зубреха си по 6 часа на ден и след 2 дни ако ги попиташ какво са учили няма да ти кажат, защото не знаят.Не ме дразнеха не съм общувала много-много с такива хора просто защото ще ти дърдорят как са направили контролното :l
    Точно хората с твоето мислене са тези които отпадат първата година в университета. И после точно същите хора работят няква скапана работа цял живот....

А иначе по въпроса ми е интересно как вие ги имате тези "знания" без да ги имате оценките....

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    винаги съм се стремяла да имам максимума
    признавам си аз съм бележкарка
    не смятам, че това е толкова лошо

от всички предмети, които учим единственият, който ми е интересен и уча не по задължение Свят и личност
    всичко друго ми е скучно, но се навивам да уча и изкарвам отлични оценки, не заради дипломата толкова, колкото за това да бъда пред другите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си