.
Отговор в тема
Страница 44 от 91 ПървиПърви ... 3440414243444546474854 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 2259
    Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Честито Тори :Д^^

Ох, утре контролно по БЕЛ върху Далчев (ЗП), четвъртък- класно по А.Е., 17-ти класно по БЕЛ.
    На 20 съм на изпит. Как може TOEFL да е цели 4-5 часа?! :С Но пък ще го изкарам <3
    И една по-радостна новина - ще правя пробна матура по А.Е. началото на Януари <3
    *сън*

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Тори, не трябва да се оплаквате от математиката :Д

^TOEFL-a, макар да не съм го правила, би трябвало да е piece of cake. Успех!

Аз пък днес предадох третото си вътрешно оценяване по английски; утре предавам вътрешното оценяване по бизнес и мениджмънт от 30 страници. Това по история ще го коригирам през ваканцията; по философия есето ще го пиша също тогава.

Абе, искам си ваканцията! До нищо не ми е. Само задачи по математика решавам

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Какички и батковци, честит ви изпит по математика. Желая ви добро представяне. Дано не се задържи тая простотия и догодина, щото при мене по мат нещата са толкова розАви...
    И какво? Пише се като текуща оценка.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    ^TOEFL-a, макар да не съм го правила, би трябвало да е piece of cake. Успех!
    Тенкс :3
    Пийс ъф кейк ще е, ако не се налага да пътувам него ден, преди самия изпит.
    И ако не се самостресирам
    Да се надявам, че ще го направя, че от това ми зависи цялото учене в чужбина.

^Оценката няма да се пише никъде. Това е като проучване, да видят нивото по Математика.
    Последно редактирано от fUcKsMiLe : 12-11-2013 на 17:17
    *сън*

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И какво? Пише се като текуща оценка.
    При нас даже няма да я смятат.

Мамка му, спряха ми нета и е жива мъка с тази флашка.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    И при нас няма да е смятат. Нашата учителка каза, че само по желанието на преподавателя ще се пише като текуща оценка, т.е. не е задължително. Изпитът ще включва задачи от задължителната подготовка до 11 клас включително.

Впрочем за първи път се ровя в интернет, да видя по литература някои неща, които съм изпуснала миналата и тази година в писането на планове и т.н., и попаднах на едно малко, хубаво сайтче.
    Може повечето да са го виждали, но за тези които не са ще го постна.
    Има обобщена информация за авторите и тяхната поезия.

http://www.pravopis.bg/index.php?opt...3-41&Itemid=60
    *сън*

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    кой ще ходи на училище в събота? :Д

защо трябва да ми припомняте за 12 клас мамка му аз от 3 години не съм стъпвал в училище на самостоятелна форма съм и си взимам изпитите сега на тези матури не подготвен просто ще е ад , но какво да се прави по-добре да изкарваш пари отколкото да си бараш с извинение к*ра цял ден в училище и да слушаш някакъв вече "изперкал" от вчерашни пръдльовци и кифли господин.

В България който мисли да остава по-добре да се захваща още от рано с работата. Образованието от години е под всякаква критика в България добре ,че рано се осъзнах смених 6 училища от 1 до 9 клас и частни сума ти и навсякъде е пълна боза не ми предоставиха това развитие и предпочетох с помощта на родителите да си развивам бизнес плановете ми ,който за крехката ми възраст доста хора могат да ми носят вода

А коментара ми за хората който мислят да учат извън България и да се развиват ми е положителен въпреки ,че ми става лошо когато се сетя ,че няма да остане един образован човек в тази страна защото всеки ден на Терминал 2 плачат толкова хора и се молят за по-добър живот навън.

И най-важното в този живот са ПАРИТЕ направете си сметка ,като заминете в чужбина какви ще са ви разходите за следването там и после какви ще са ви приходите.
    Пожелавам на всеки решил да напусне България един по-добър живот
    Последно редактирано от lame7o96 : 12-12-2013 на 01:30

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от lame7o96 Виж мнението
    защо трябва да ми припомняте за 12 клас мамка му аз от 3 години не съм стъпвал в училище на самостоятелна форма съм и си взимам изпитите сега на тези матури не подготвен просто ще е ад , но какво да се прави по-добре да изкарваш пари отколкото да си бараш с извинение к*ра цял ден в училище и да слушаш някакъв вече "изперкал" от вчерашни пръдльовци и кифли господин.

В България който мисли да остава по-добре да се захваща още от рано с работата. Образованието от години е под всякаква критика в България добре ,че рано се осъзнах смених 6 училища от 1 до 9 клас и частни сума ти и навсякъде е пълна боза не ми предоставиха това развитие и предпочетох с помощта на родителите да си развивам бизнес плановете ми ,който за крехката ми възраст доста хора могат да ми носят вода

А коментара ми за хората който мислят да учат извън България и да се развиват ми е положителен въпреки ,че ми става лошо когато се сетя ,че няма да остане един образован човек в тази страна защото всеки ден на Терминал 2 плачат толкова хора и се молят за по-добър живот навън.

И най-важното в този живот са ПАРИТЕ направете си сметка ,като заминете в чужбина какви ще са ви разходите за следването там и после какви ще са ви приходите.
    Пожелавам на всеки решил да напусне България един по-добър живот
    Ти си 96 бе, паляк, не се прави на бизнесмен.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ще избуша тия от администрацията, честно. ама не само аз, целият випуск сме им насъбрали!
    видиш ли, вчера бффто и се наложи да отиде до болница за преглед и хоп-прекъснати са и били здравните права.. оттам ми щукна да си проверя и моите, после казах и на всички от класа ми - не сме здравно осигурени от октомври насам :Д а тия от счетоводството се правят на ударени с мокър парцал и викат еми след една седмица елате пак и ще направим справка

имам 3,50 на класното по мат, за пръв път се радвам на такава оценка ;д по лит ни се падна "Стаята" - екзистенциалната самота на човека, ще видим колко ще изкарам, но не съм доволна от себе си, доста съм се отпуснала ;д

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Тенкс :3
    Пийс ъф кейк ще е, ако не се налага да пътувам него ден, преди самия изпит.
    И ако не се самостресирам
    Да се надявам, че ще го направя, че от това ми зависи цялото учене в чужбина.

^Оценката няма да се пише никъде. Това е като проучване, да видят нивото по Математика.
    Къде реши да учиш, душата?

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Ти си 96 бе, паляк, не се прави на бизнесмен.
    Слушай сега малко кофти ми стана , като видях думичката паляк първо не ме познаваш и не ми знаеш възможностите и с какво се занимавам ,че да ми говориш така ... никой не е казал ,че съм бизнесмен аз гоня мойте цели който са малки И всичко опира до това какво имаш в главата а не кой набор си и дали има човек който да те насочи в моя случай родителите ми.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Къде реши да учиш, душата?
    Дания,Холандия. Където ме приемат :3
    Ако не стане, България - СУ.
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    кой ще ходи на училище в събота? :Д
    Аз. :3

*сън*

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз ходих при една от най - хвалените учителки във Варна, но такова гадно отношение отдавна не бях получавала. За 700лв. и учебници с 28 евро надценка това отношение е просто нетактично и комплексарско. Намерих си по - евтина алтернатива и мисля, че това е по - доброто място за мен. Знаете ли как се смята диплома на СОУ без подготвителен клас? Намерих само за езиковите паралелки. По история до ваканцията смятам да си напиша темите до 2-ро царство и на 18-ти имам пробна матура организира от класната. На 25 заминавам в София за курса на СУ^^

Оценки от последните 4 години. По какво ходиш на уроци?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Оценки от последните 4 години. По какво ходиш на уроци?
    Мълга ми е как се образуват ЗЗ, ПП и ЗИП, имаше някакво заместване... сега се ровя в сайта на министерството да намеря точната схема. Иначе английски ^^

Ако не се лъжа, първо има една сумарна оценка от всички предмети през годините, после друга обща оценка от оценките от ЗИПовете и третата е с двете матури. И от тези трите оценки средната ти е дипломата.
    Ако си ми разбрала обясненията изобщо.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe Виж мнението
    Дания,Холандия. Където ме приемат :3
    Ако не стане, България - СУ.
    Ще те приемат 100%.
    Не си губи времето да готвиш изпити за резервния си вариант, чисто и просто е нелогично особено когато приемът ти е вързан в кърпа.
    Цяла година майка ми пилеше нервите с това и аз отказвах да помисля да уча за приемен изпит :д

PinkPan7her сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място. (извинявам се ,че спамя тук , но не виждам друг начин да се свърша с въпросния потребител)

Супер фен Аватара на paradosou
    Класната ми си е изгубила златния пръстен (от предишния й клас) и правихме мега смахнат тест по география . Да видим във вторник какви ще са резултатите...
    В четвъртък пък предстои класна по математика; ще ми падне голям товар от плещите като мине.

утре няма да отучваме

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    как няма? :Д
    ще се учи
    друг е ?-са, че аз няма да отида

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    как няма? :Д
    ще се учи
    друг е ?-са, че аз няма да отида
    12 клас в нашето училище няма да учи