- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Честито Тори :Д^^
Ох, утре контролно по БЕЛ върху Далчев (ЗП), четвъртък- класно по А.Е., 17-ти класно по БЕЛ.
На 20 съм на изпит. Как може TOEFL да е цели 4-5 часа?! :С Но пък ще го изкарам <3
И една по-радостна новина - ще правя пробна матура по А.Е. началото на Януари <3
*сън*
Тори, не трябва да се оплаквате от математиката :Д
^TOEFL-a, макар да не съм го правила, би трябвало да е piece of cake. Успех!
Аз пък днес предадох третото си вътрешно оценяване по английски; утре предавам вътрешното оценяване по бизнес и мениджмънт от 30 страници. Това по история ще го коригирам през ваканцията; по философия есето ще го пиша също тогава.
Абе, искам си ваканцията! До нищо не ми е. Само задачи по математика решавам![]()
Тенкс :3
Пийс ъф кейк ще е, ако не се налага да пътувам него ден, преди самия изпит.
И ако не се самостресирам
Да се надявам, че ще го направя, че от това ми зависи цялото учене в чужбина.
^Оценката няма да се пише никъде. Това е като проучване, да видят нивото по Математика.
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 12-11-2013 на 17:17
*сън*
И при нас няма да е смятат. Нашата учителка каза, че само по желанието на преподавателя ще се пише като текуща оценка, т.е. не е задължително. Изпитът ще включва задачи от задължителната подготовка до 11 клас включително.
Впрочем за първи път се ровя в интернет, да видя по литература някои неща, които съм изпуснала миналата и тази година в писането на планове и т.н., и попаднах на едно малко, хубаво сайтче.
Може повечето да са го виждали, но за тези които не са ще го постна.
Има обобщена информация за авторите и тяхната поезия.
http://www.pravopis.bg/index.php?opt...3-41&Itemid=60
![]()
*сън*
защо трябва да ми припомняте за 12 класмамка му аз от 3 години не съм стъпвал в училище на самостоятелна форма съм и си взимам изпитите сега на тези матури не подготвен просто ще е ад
, но какво да се прави по-добре да изкарваш пари отколкото да си бараш с извинение к*ра цял ден в училище и да слушаш някакъв вече "изперкал" от вчерашни пръдльовци и кифли господин.
В България който мисли да остава по-добре да се захваща още от рано с работата. Образованието от години е под всякаква критика в България добре ,че рано се осъзнах смених 6 училища от 1 до 9 клас и частни сума ти и навсякъде е пълна боза не ми предоставиха това развитие и предпочетох с помощта на родителите да си развивам бизнес плановете ми ,който за крехката ми възраст доста хора могат да ми носят вода
А коментара ми за хората който мислят да учат извън България и да се развиват ми е положителен въпреки ,че ми става лошо когато се сетя ,че няма да остане един образован човек в тази страна защото всеки ден на Терминал 2 плачат толкова хора и се молят за по-добър живот навън.
И най-важното в този живот са ПАРИТЕ направете си сметка ,като заминете в чужбина какви ще са ви разходите за следването там и после какви ще са ви приходите.
Пожелавам на всеки решил да напусне България един по-добър живот![]()
Последно редактирано от lame7o96 : 12-12-2013 на 01:30
ще избуша тия от администрацията, честно. ама не само аз, целият випуск сме им насъбрали!
видиш ли, вчера бффто и се наложи да отиде до болница за преглед и хоп-прекъснати са и били здравните права.. оттам ми щукна да си проверя и моите, после казах и на всички от класа ми - не сме здравно осигурени от октомври насам :Д а тия от счетоводството се правят на ударени с мокър парцал и викат еми след една седмица елате пак и ще направим справка
имам 3,50 на класното по мат, за пръв път се радвам на такава оценка ;д по лит ни се падна "Стаята" - екзистенциалната самота на човека, ще видим колко ще изкарам, но не съм доволна от себе си, доста съм се отпуснала ;д
Слушай сега малко кофти ми стана , като видях думичката паляк първо не ме познаваш и не ми знаеш възможностите и с какво се занимавам ,че да ми говориш така ... никой не е казал ,че съм бизнесмен аз гоня мойте цели който са малки И всичко опира до това какво имаш в главата а не кой набор си и дали има човек който да те насочи в моя случай родителите ми.
Аз ходих при една от най - хвалените учителки във Варна, но такова гадно отношение отдавна не бях получавала. За 700лв. и учебници с 28 евро надценка това отношение е просто нетактично и комплексарско. Намерих си по - евтина алтернатива и мисля, че това е по - доброто място за мен. Знаете ли как се смята диплома на СОУ без подготвителен клас? Намерих само за езиковите паралелки. По история до ваканцията смятам да си напиша темите до 2-ро царство и на 18-ти имам пробна матура организира от класната. На 25 заминавам в София за курса на СУ^^
Оценки от последните 4 години. По какво ходиш на уроци?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ако не се лъжа, първо има една сумарна оценка от всички предмети през годините, после друга обща оценка от оценките от ЗИПовете и третата е с двете матури. И от тези трите оценки средната ти е дипломата.
Ако си ми разбрала обясненията изобщо.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
PinkPan7her сте достигнали лимита на запазени лични съобщения и не можете да приемете повече съобщения, докато не направите място. (извинявам се ,че спамя тук , но не виждам друг начин да се свърша с въпросния потребител)![]()
Класната ми си е изгубила златния пръстен (от предишния й клас) и правихме мега смахнат тест по география. Да видим във вторник какви ще са резултатите...
В четвъртък пък предстои класна по математика; ще ми падне голям товар от плещите като мине.
как няма? :Д
ще се учи
друг е ?-са, че аз няма да отида![]()