- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Hayashi, мерси за отговора. Може и да я посетя, пък ще видим за пъпките какво ще направи.
donatc, мисля, че не съм ползвала точно този продукт на марката, но по принцип заздравителните се нанасят самостоятелно или в краен случай под лака мисля, като основа. Просто лакирай, нищо сложно.
Аз имам въпрос отново, свързан този път с щамповането на тениски. И по-специално: някой знае ли къде в Търново могат да ми го направят? Колебаех се да не си поръчам от тениски.еу, но не съм сигурна дали ще ми хареса резултата, който видя наживо.
Hold on to me. Never let me go. (h)
^ във почти всяко фото може да ти го направят, а също има и едно готино магазинче за такива тениски по пътя към Царевец (от бар Скандал надолу...дано да си ме разбрала)
Хора,малко се отклонявам от общата тематика,но вече не знам къде да питам.Търся оригинални подаръчета за гости на сватба.Чудех се за едни фигурки понеже нямам много голям бюджет,ама...банално ми е.А и чета как хората си оставят подаръчетата в ресторанта и ми става едно криво.Чудех се за бонбони или шоколад,но ми е инфантилно.
Може някакви мънички ароматни свещички в различни цветове . Сега вече се продават и под различни форми на цветя и изглеждат много сладко .
Някаква стъклена фигурка като сърце или цвете също ми харесва как звучи .
какъв бюджет имаш за колко човека?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
И аз съм си харесала едни стъклени фигурки,но знам ли.За около 80-90 души,повечето са млади на около 25-30.Мога да дам 2 лева за подарък максимум.
магнитче за хладилник с имената ви и дата на сватбата примерно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Магнитчета е добра идея! И без снимка също е хубаво - например, имам едно магнитче във формата на четирилистна детелина и на листенцата пише Здраве, Щастие, Късмет, Любов. Много си го харесвам.
Изборът ми е между някакви закачливи магнитчета с фигурки на младоженци и http://www.svatben-den.com/catalog/p...te-47/lebedi-1 и тези лебедчета или нещо от този род.Също ми харесва идеята за шоколад или свещи,но шоколада не е практичен,а свещите са малко по-скъпи.
Ако си взема тъмно червен оцветител дали ще ми се получи? Някой пробвал ли е?
Косата ми е г/д такъв отенък може би 1 идея по светло
![]()
Sirona, не знам точно за какво ми говориш, но ако тръгна по пътя за Царевец, със сигурност ще го намеря. Иначе днес минах покрай едно фото, то е по пътя за паметника ''Майка България''. Щом казваш, че в почти всяко фото може, ще взема да питам там. Мерси!
Hold on to me. Never let me go. (h)
Мацки знам че може би въпросът им ще предизвика упреци и всякакви мнения но както и да е .
Какво мислите за удължаването на краката чрез хирургичен път ?
Първо знам че такава операция не е малко пари и крие големи рискове даже съм говорила с пластичен хирург и ме е преглеждал . От гимнастиката въпреки ръста ми краката ми изглеждат дълги но ми се иска още мъничко .
Краката ти изглеждат дълги, но искаш още О.О
Ще си счупиш и 2та крака за да изглеждат неестествено дълги или какво?
Казвам че изглеждат по дълги от колкоот биха трябвали да са за ръста ми . Но искам да са още по.малко дълги мн ама мн мъничко .
Това зависи от хирурга . Иначе не съм го решила твърдо чета разни неща който звучат страшни . Нито бих умряла ако не се подложа на подобна процедура .
Бих се подложила на такава операция само ако имам сериозен недъг. Според мен изобщо не си струва, а доколкото си спомням не беше и чак толкова ниска.
И нали осъзнаваш, че след подобна операция едва ли ще можеш да спортуваш както преди?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Да и точно това е причинат която ме плаши и ме кара да се отказвам . Мноог искам тези някакви си там см но за мен спорта е на 1-во място .
И не ниска съм си 155 см съм .
Мацка, изобщо не бих го обмисляла на твое място! И аз съм почти толкова, но това никога не е било какъвто ѝ да е критерий за мен. Има секси ниски момичета, както и неугледни дългокраки. И обратното също.
Защо ти е чак такъв комплекс?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ръста ми не ми е комплекс преди беше такъв но с времето се пирех . Просто мноог харесвам дългите крака а не винаги мога да нося токчета . Утре трябва да говоря с лекаря и да му кажа че няма да се подложа на тази процедура той ми обясни всички рискове аз също се поинтересувах и не това не е за мене .
Това е..повърхностно.Добре си направила,че си се отказала ако ме питаш.Аз ако чуя за момиче,което се е подложило на подобна операция сигурно ще я съжаля,сериозно.не знам колко трябва да си комплексиран и вглъбен във външния си вид,че да си го причиниш.
Да питам: [Etude House] I'm Blooming Sebum Control Mist или [Holika Holika] Oil Queen Cotton Powder? Трябва ми за страшно мазно чело, просто не се търпи.
Моля кажете ми хубав сух шампоан, взех си Сайъс, но нещо ефекта му не е дълготраен
По принцип бебешката пудра може да се използва за тази цел, но явно моята е стара и ми оставя бели топчета, иначе много добре абсорбира мазнината, може и хубава пудра да ми препоръчате.