- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Зодиите-опишете се:)
С теб няма да споря, защото винаги сме били на различно мнение и с теб човек не може да спори качествено, защото винаги си държиш на своето без да чуваш другия. Да ми копираш разни цитати от учебници не те прави по-умен и е жалко колко не го осъзнаваш.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Това няма нищо общо с казаното от мен.
Или ме тролиш, или си прекалено малоумна....
И в двата случая, няма смисъл да си губя времето с теб.
ПП:
> "копирам цитати от учебници"
Брей, не знаех че на толкова високо ниво ми е писането. Мерси за комплимента, въпреки че не значи много, щом идва от теб.
Последно редактирано от Otis_Driftwood : 12-12-2013 на 18:26
Точно за това споря с теб от самото начало, а ти чак сега го осъзна.
Ами докато използваш такива думички, интелигентен човек от теб няма да стане.Съвет : научи се да изслушваш събеседника и да използваш мнението му в спора, а не да стреляш и обиждаш напосоки, както правиш ти сега.
Това за учебника не е комплимент, защото не си играх да го прочета цялото (ако си решил, че е на прекалено високо ниво написано и ме е заблудило, че е от учебник). Просто изглежда достатъчно скучно като за малоумщината наречена учебник по психология. На мен знаеш ли кое ми прави комплимент? Че си допълваш мненията след като напиша нещо. Сещаш се по-късничко какво е могло да ми кажеш, за да ме "затапиш" да кажа така на твоя език, но е късно вече.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Mи така кажи.
В СУ ли? Каква ще работиш като завършиш? Учител, доцент?
"каква" ми хареса.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
:Д дефендер а ти какво учиш?
Намираш ли поне колежки със сходно мислене? Жената, децата...
Навсякъде зависи от специалността и от самия теб.Аз лично нямам намерение да давам живот на някого преди да посигуря своя собствен. Въпрос на доста дълга дискусия.
defender имам и аз някакви такива спомени, даже беше публикувал снимки на осакатени животни, за да се прави на мъж. Може да се е надишал с лепило и да не го помни.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
то е ясно, че тва е гандалфепи4, само той може да има такъв манталитет, не може да се обърка.
тогава го играеше мастърс психолог от Холондия........... смех
Какво богомилство, Православен християнин съм - не уча това, но ми е на първо място.
Последно редактирано от defender : 12-12-2013 на 20:35
Психологията и философията са две коренно различни науки, колкото и хората да ги свързват една с друга.
klimatronik защото съм свикнала често да защитавам избора си на университетИма огромна разлика между мен и повечето от шошляците в университета. С теб какво стана? Завърши ли ? Започна ли да учиш висше?
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Последно редактирано от Otis_Driftwood : 12-12-2013 на 20:21
Сакън ти да ме лекуваш или да образоваш детето ми.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Близки са точно толкова, колкото испанския и италианския език - близки за този, който не разбира нито едното от двете.Аз като разбираща на любителско ниво от психология и италиански и хал-хабер-си-нямаща от философия и испански ти казвам, че са коренно различни.
И има добри и лоши университети - всичко, което се признава по света и което не е на нивото на Оксфорд, Кеймбридж и Харвард е горе-долу едно и също - даже обучението се провежда по една и съща схема, особено пък за международните специалности.
Otis_Driftwood ще те помоля най-любезно да го разкараш това, защото не мога да го гледам, или ще те докладвам след малко и ще се наложи да си правиш нова регистрация - отново.![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-12-2013 на 20:30
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more