- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
купува ти го чичо, леля, баба, който има фирма от името на фирмата, даваш му всичките кинти, той после ти връща ДДС-то примерно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
забрави я тая схема.
Пантерке, ми не бе човек, просто изключих, тъй като видиш ли не съм фирма регистрирана по ДДС.
а и аз уча икономика, както каза, не счетоводство
освен това китайската фирма абсурд да е регистрирана по българския закон за ДДС, а ако ще го купувам от българска фирма без ДДС, то ще ми излезе повече от китайския сайт с включено ДДС. Няма смисъл.
Ако го купувам за 700лв (цената в емаг примерно) и си изтегля ДДС-то, става 583. Ако си го купя от китайски сайт с включено ДДС става 552. Въпросът ми беше дали да рискувам да накарам китайците да напишат 15 долара на кутия с телефон и дали някой си е поръчвал телефон по тая схема.
Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-19-2013 на 20:05
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
в мобиле.булгариа е 609 лв, без ДДС-то ти става 507 лв и имаш поддръжка в България, а ако нещо стане няма да го пращаш до другия край на света...някак мисля, че има повече смисъл да намериш фирма, на името на която да го купиш...отколкото да го чакаш от Китай...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Да, но го изключих като вариант, защото въпросът ми беше за Китай, а по спомен от счетоводството, което мразя, трябва и двете фирми да са регистрирани по ДДС и мислех, че за някаква друга врътка ми говорите, която не знам.
И и двете счетоводства са във втори курс, в трети вече учим сериозна икономика.
Ами не, не е оферта дето ще чакам на държавата да съм си изтеглела ДДС-то.Ще мине повече време, отколкото докато дойде от Китай.
Адската бюрокрация е.
Един приятел ми каза да накарам китайчето да напише, че е подарък. Така май дори да отворят кутията, нищо не може да стане?![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-19-2013 на 20:59
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Доволни ли сте като цяло от продуктите на Balea и от кои най-вече?Извинявам се за глупавия въпрос, но продуктите им са ми интересни, но искам да чуя и мнения..
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
А от продуктите за коса? Сухи шампоани, нормални и прочие?![]()
Нямам идея какво да подаря на майка ми за Коледа. Спряла съм се на крем за лице засега, но нямам никаква идея кои кремове са добри. Та препоръчайте някой хубав крем за лице. Също ако се сещате за някакъв оригинален подарък, казвайте.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Искам да си взема на Микса мицералната вода,но вие ме отказахте като обсъждахте че омазнява.Имам мазен нос и ме е много страх да не стане по-мазен.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Аз на мама ще й купя един от кремовете за лице от био серията на Дева http://static1.framar.bg/product/kremnar.jpg
Според възрастите,има няколко вида. Съставът им е много добър.
Преди няколко месеца й купих крема за очи от същата серия и тя ми каза,че го харесва.Измисли някаква опаковка просто,както каза Джоли нещо DIY също ще й хареса.
![]()
Ще има ли сняг тая година в България :д
Въпроса е належащ, щото ще пътувам януари и не знам какви дрехи да си взимам за цял месец :д
Много обичам да пътувам, ама много мразя да мисля к'во трябва да си вземам...
С какво ще пътуваш? Много чорапи, чорапогащници, пуловери и панталони. А и ботуши.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ясноооо зимното облекло. Мамка му. Мразя да се навличам, направо се побърквам с хиляда ката дрехи като почнем бодита и чорапогащници... и стигнем до голямото кожено яке с подплата... бла бла бла.
Ако е около 0 и се запази без сняг няма да си взема ботушите и ще мъкна по-малко дебели дрехи :Д
Имам въпрос : мога ли да си купя карта за намаление за БДЖ от друг град, имам всичко нужно, но не съм от тук ??
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Тея кремове пробвала ли си ги? Аз не купувам нищо, на което пише Дева. Пише БИО, ама.. въобще не могат да ме привлекат.То и на аргановото "масло" на Виктория Бюти пише БИО.
А за опаковката - една обикновена фамозна панделка прави всеки подарък специален.![]()
mimsssssss според синоптик във Варна рязко ще се стопли точно на деня на Коледа, но за всеки случай ..... помисли добре
Wwwooow да
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Януари ми трябва на мен... :Д ама ще изчакам още една седмица и тогава ще си направя списъка с нужните неща и ще определя кой куфар да взимам.
Дайте някаква идея за немного официален тоалет за НГ?![]()
Wwwooow, ако съм ти разбрала правилно въпроса, ще ти кажа, че да - можеш да си изкараш карта, въпреки че не си от града, от който я изкарваш. Аз съм си изкарвала в Търново, Нова и Стара Загора, така че и при теб трябва да стане.
mimsssssss, то ако не вали много сняг, значи ще е кучешки студ. Ако има сняг, времето е някак си по-меко. Така че, искаш или не, трябва да се навличаш. Гадно е да пътуваш зимата наистина и да се чудиш как да си побереш три пуловера в куфара...
Lonsdale, какво предпочиташ да носиш - панталони, рокли, поли? Вариациите са наистина безброй.
Hold on to me. Never let me go. (h)
Йеееееее, дано дано да стане : ))) мерсии много
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Амиии зависи колко е студено.Но попринцип може и пола
![]()