.
Отговор в тема
Страница 180 от 436 ПървиПърви ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 476 до 4 500 от общо 10898
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    купува ти го чичо, леля, баба, който има фирма от името на фирмата, даваш му всичките кинти, той после ти връща ДДС-то примерно
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Е то това е кирия за фирмата, не за мен. Няма да ми го продадат на цена без ДДС. Или искаш да кажеш, че трябва да си го купя в качеството си на фирма, регистрирана по ДДС?
    Трябва да намериш познат с фирма, регистрирана по ДДС, който да закупи телефона от името на фирмата си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

забрави я тая схема.
    Пантерке, ми не бе човек, просто изключих, тъй като видиш ли не съм фирма регистрирана по ДДС.
    а и аз уча икономика, както каза, не счетоводство
    освен това китайската фирма абсурд да е регистрирана по българския закон за ДДС, а ако ще го купувам от българска фирма без ДДС, то ще ми излезе повече от китайския сайт с включено ДДС. Няма смисъл.
    Ако го купувам за 700лв (цената в емаг примерно) и си изтегля ДДС-то, става 583. Ако си го купя от китайски сайт с включено ДДС става 552. Въпросът ми беше дали да рискувам да накарам китайците да напишат 15 долара на кутия с телефон и дали някой си е поръчвал телефон по тая схема.
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-19-2013 на 20:05
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението

а и аз уча икономика, както каза, не счетоводство
    Теория на счетоводството във втори курс и Финансово счетоводство в трети курс не може да нямате.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    в мобиле.булгариа е 609 лв, без ДДС-то ти става 507 лв и имаш поддръжка в България, а ако нещо стане няма да го пращаш до другия край на света...някак мисля, че има повече смисъл да намериш фирма, на името на която да го купиш...отколкото да го чакаш от Китай...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Да, но го изключих като вариант, защото въпросът ми беше за Китай, а по спомен от счетоводството, което мразя, трябва и двете фирми да са регистрирани по ДДС и мислех, че за някаква друга врътка ми говорите, която не знам.
    И и двете счетоводства са във втори курс, в трети вече учим сериозна икономика.
    Ами не, не е оферта дето ще чакам на държавата да съм си изтеглела ДДС-то. Ще мине повече време, отколкото докато дойде от Китай. Адската бюрокрация е.
    Един приятел ми каза да накарам китайчето да напише, че е подарък. Така май дори да отворят кутията, нищо не може да стане?
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 12-19-2013 на 20:59
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен
    Доволни ли сте като цяло от продуктите на Balea и от кои най-вече? Извинявам се за глупавия въпрос, но продуктите им са ми интересни, но искам да чуя и мнения..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lonsdale. Виж мнението
    Доволни ли сте като цяло от продуктите на Balea и от кои най-вече? Извинявам се за глупавия въпрос, но продуктите им са ми интересни, но искам да чуя и мнения..
    Като за цената си са хубави. Аз лично съм много доволна от лосиона за почистване на грим (в синьо шишенце), тампончетата за лице също и душ-геловете и лосионите за тяло не са лоши, миришат много хубаво.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Душ геловете са хубави, балсамите им за устни също много ми харесват, тоя с мирис и вкус на череша и на шоколад също
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен
    А от продуктите за коса? Сухи шампоани, нормални и прочие?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Нямам идея какво да подаря на майка ми за Коледа. Спряла съм се на крем за лице засега, но нямам никаква идея кои кремове са добри. Та препоръчайте някой хубав крем за лице. Също ако се сещате за някакъв оригинален подарък, казвайте.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl Виж мнението
    Нямам идея какво да подаря на майка ми за Коледа. Спряла съм се на крем за лице засега, но нямам никаква идея кои кремове са добри. Та препоръчайте някой хубав крем за лице. Също ако се сещате за някакъв оригинален подарък, казвайте.
    DIY
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на Cloud9
    Искам да си взема на Микса мицералната вода,но вие ме отказахте като обсъждахте че омазнява.Имам мазен нос и ме е много страх да не стане по-мазен.

Град
    В театъра
    А от продуктите за коса? Сухи шампоани, нормални и прочие?
    за тях не знам, не съм ги порбвала още
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl Виж мнението
    Аз на мама ще й купя един от кремовете за лице от био серията на Дева http://static1.framar.bg/product/kremnar.jpg
    Според възрастите,има няколко вида. Съставът им е много добър.
    Преди няколко месеца й купих крема за очи от същата серия и тя ми каза,че го харесва. Измисли някаква опаковка просто,както каза Джоли нещо DIY също ще й хареса.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ще има ли сняг тая година в България :д
    Въпроса е належащ, щото ще пътувам януари и не знам какви дрехи да си взимам за цял месец :д
    Много обичам да пътувам, ама много мразя да мисля к'во трябва да си вземам...

С какво ще пътуваш? Много чорапи, чорапогащници, пуловери и панталони. А и ботуши.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    у нас...
    Ясноооо зимното облекло. Мамка му. Мразя да се навличам, направо се побърквам с хиляда ката дрехи като почнем бодита и чорапогащници... и стигнем до голямото кожено яке с подплата... бла бла бла.
    Ако е около 0 и се запази без сняг няма да си взема ботушите и ще мъкна по-малко дебели дрехи :Д

Град
    В театъра
    Имам въпрос : мога ли да си купя карта за намаление за БДЖ от друг град, имам всичко нужно, но не съм от тук ??
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Аз на мама ще й купя един от кремовете за лице от био серията на Дева http://static1.framar.bg/product/kremnar.jpg
    Според възрастите,има няколко вида. Съставът им е много добър.
    Преди няколко месеца й купих крема за очи от същата серия и тя ми каза,че го харесва. Измисли някаква опаковка просто,както каза Джоли нещо DIY също ще й хареса.
    Тея кремове пробвала ли си ги? Аз не купувам нищо, на което пише Дева. Пише БИО, ама.. въобще не могат да ме привлекат. То и на аргановото "масло" на Виктория Бюти пише БИО.
    А за опаковката - една обикновена фамозна панделка прави всеки подарък специален.
    mimsssssss според синоптик във Варна рязко ще се стопли точно на деня на Коледа, но за всеки случай ..... помисли добре
    Wwwooow да
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    у нас...
    Януари ми трябва на мен... :Д ама ще изчакам още една седмица и тогава ще си направя списъка с нужните неща и ще определя кой куфар да взимам.

Супер фен
    Дайте някаква идея за немного официален тоалет за НГ?

Повече от фен Аватара на stelkastel
    Wwwooow, ако съм ти разбрала правилно въпроса, ще ти кажа, че да - можеш да си изкараш карта, въпреки че не си от града, от който я изкарваш. Аз съм си изкарвала в Търново, Нова и Стара Загора, така че и при теб трябва да стане.
    mimsssssss, то ако не вали много сняг, значи ще е кучешки студ. Ако има сняг, времето е някак си по-меко. Така че, искаш или не, трябва да се навличаш. Гадно е да пътуваш зимата наистина и да се чудиш как да си побереш три пуловера в куфара...
    Lonsdale, какво предпочиташ да носиш - панталони, рокли, поли? Вариациите са наистина безброй.
    Hold on to me. Never let me go. (h)

Град
    В театъра
    Йеееееее, дано дано да стане : ))) мерсии много
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

Супер фен
    Амиии зависи колко е студено. Но попринцип може и пола

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си