- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забелязали ли сте, че ..
Хиларито като някое чепато дърво. Голям зор докато се запали, ама разгори ли се няма гасене.
Grumpy old madman
Точно така беше, Баща Ти. Разказваш го толкова добре, сякаш вече ти се е случвало.
Що ли си мисля, че някой от бившите ти си е заслужавал повече от пича, с който си го направила... :/
Не си ли разочарована ? Опитвам се да се поставя на твое място, да чакам, чакам и накрая .. хуй, дет се вика.
Първоначално написано от antifashionshit
Не, не съм разочарована. Има какво още да видя.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе защо всички смятат първия път за нещо хипер-мега-юбер специално, аз ли съм сбъркана, че далеч не го намирам за нещо такова?
Мисля, че след случилото се в тая тема, хиларито ще пише пак, чак след като се омъжи. Ще почакаме някоя и др година явно за следваща тема.
Малко отсъствие от форума и съм изпуснала, Хиларито се дала.
По темата... не разпитвам мъжете за пенисите им. Като цяло предпочитам да не говорим за достойнството му, защото ми прави лошо впечатление. Обичам да се изненадвам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
О, чудо! Легедарната за форума девственост на Хилари вече е в историята.![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
Разбира се, че е легендарна.
Явно във форума има и такива като Хилари, и разни малки момиченца, които мислят, че курвалъка ги прави вървежни. Интересно е.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Е като за добре дошла. Обещавам, че в следващата ще се изказвам само по нея.
Sorry, Хилари, просто си интересен потребител на нащо форон. Пък ние сме клюкарки!
не е задължително, може да имаш голяма пишка и пак да го правиш
Абе недей тъй, на мен ми се е случвало да се натискам с един приятел и като напипах за кво иде реч, по-натам не стигнахме. Малко гадно, ама... после щях да съм шита сигурно :д
Е добре нали вагината се разширява а у .... жените раждат деца ... ако толкова лесно ви са късаха пу*ките ....
по тая логика аз 1 път с 1 момиче като и бръкнах с пръст във вагината и викам мале той ще вземе да се заклещи и не продължих ... малко гадно, ама сигурно щях да бъда без к*р после ... fake story
аз съм на мнение , че не е важно ... окей голям му е ... на 2 мин е свършил ... не знам всеки си има мнение ... но досега не съм чул някоя приятелка да е порена или шита след секс ...
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Тва за шиенето беше лиготия.
И да, разширяват се, ама аз от приятелка знам, че освен възбудата, дъъъъъъъъългата предигра и лубриканти, са ползвали и бебешко олио и все пак я е боляло супер много! Има вагини и вагини! Аз си знам кво мога да поема, за да ми е кеф, а не да се мъча и да пъшкам от болка, вместо от кеф. И не е майтап, плашещо си е. Аз в случая се уплаших.