- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забелязали ли сте, че ..
Не. Полюбопитствах, щото изтълкувах грешно нещо по-горе.
Първоначално написано от antifashionshit
Само няма да си бръсна косата и да си оставям, гейска плитка..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Пф, не обичали да говорят за това. Ако поне веднъж седмично не изтъкна, че пишката на най-добрият ми приятел е малка, а шушката на най-добрата ми приятелка е голяма раз'лопана порта, просто не се чувствам ок със себе си. Тия неща тря'а се знаят.
И някой по-назад се смееше за това, ама с последния ми приятел (мисля че беше последния, понякога просто ги забравям някои), ако сексът ни беше по-добър (в смисъл, че чучурката му не беше къса и дебела) и ня'аше некрофилски заложби, можеше още да сме заедно.
![]()
![]()
![]()
Dr. Gregory House
ХаххХХАххахХАХхаха, я им обади, бейби.
То и аз не виждам нищо лошо да се говори. Като говориш за секс малко или много някои неща се подразбират, без да е нужно да парадираш колко ти е голям и колко си тясна. Аз знам мойте приятелки колко са тесни, щото говоря с тях открито за секс. С момчетата не навлизам в чак такива подробности, ама ако нещо ме вълнува си питам, а и те мен.
Първоначално написано от antifashionshit