Наистина ли там испанките са добре защитени от властта? В смисъл, ако жена се обади на полицията и каже, че мъжа ѝ я тормози, той ще бъде задържан и разпитан. И нещо от сорта? - Да, доста са стриктни, даже последните години се въвежда практиката, в закона най-вече, да се добавя мъжът "и жената" или ако е някакъв друг израз, който да обобщава, да се споменава и в женски род. Защитата не се отнася само в личната среда, ами и на работното място освен всичко друго, допълнителни права за бременните.
Мога да си те представя, като енергичен човек. Но кога енергията ти свършва?

- Като се уморя :д
На кой въпрос, който искаш да ти зададат искаш да отговориш? - Искам да отговарям на въпроси, които вие искате да ми зададете :р Да видя все пак кое ви е интересно :р
Защо чак на 17 си имала приятел, какво те е карало да не си, като другите момичета, а да си срамежлива? - Виртуалната връзка се проточи до тогава и моята представа за любовта беше да съм вярна. За тва съм била вярна и на всеки друг, въпреки че накрая може би не са го заслужавали. Ама все пак, в една връзка не можеш да влезеш с нагласата, че няма да я бъде и ще има изневери.
Определяла ли се на моменти, като кукетна курвичка? - Хаххахах не, ама съм се определяла като кифла. Беше като бях по-малка.
Какъв е стила ти на обличане? - Спортно елегантен. Обличам се според случая и това къде ще ходя, ест. Повече ходя спортно, учудващо и неприемливо за един мой приятел, който като ме види наконтена ме пита кво съм пила или как съм се объркала да оставя кецовете в нас. И на дискотека съм ходила спортно, даже имах един период дето често ми се случваше, ама не ми е пукало никога.
Кой е най-красивия мъж за теб? - Ти

;р
Какви са изискванията към мъжа ти(в бъдещето), който ще бъде родител на децата ти? - Много искам да има разбирателство, споделяне на всеки един проблем, доверие и любов. Искам да е забавен, позитивен и да ме подкрепя. По възможност да не е болен ревнивец и да не пие. Да е добър в леглото, ест. не на последно място! :д
Какъв характер искаш да притежава той? - Да не е избухлив, да няма комплекси или ако има да не му личат, да не ги изкарва на мен. Искам да е добър, да има собствено мнение, да е съобразителен, ама ако взема да откачам да знае как да ме укроти без да ме нагрубява. Да уважава мен и родителите ми. Да е забавен и общителен.
Какъв е идеала ти за прекрасен живот? - Здраво и щастливо семейство, добра работа, добри приятели. Динамика, разнообразие. Да не се лишавам от нищо.
Можеш ли да го осъществиш? - Ще се опитам, ще направя всичко, което зависи от мен.