.
Отговор в тема
Страница 11 от 11 ПървиПърви ... 7891011
Резултати от 251 до 269 от общо 269
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    ахахаххахахаха
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    ^ Доста си злобна
    Всъщност беше мило

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    То за всичко е така и за колите, и за парите, не е само за пишките.

Повече от фен Аватара на DeHu
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Всъщност беше мило
    Сега прочетох какво е написала точно и ме е срам да кажа какво прочетох Моя грешка,де..,

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Петя, там е работата, че всеки пробва и експериментира, а после този опит се споделя. Все има нещо, което на теб може да не ти се е получило при опитите, а при твоята приятелка, да, примерно и не виждам нищо лошо да се разшири темата по-подробно, за да се опиташ да по-добра за гаджето си.
    Аз пък не искам да си споделям "опита", нито да ми споделят техния. Което няма нищо общо с доверието, на моите приятелки им вярвам, че няма да го раздухват, просто не ми е хубаво да говоря с тях за секс. Въобще не искам да си ги и представям да правят секс даже... иуу. Ако искам да изненадам гажде или партньор, няма да е от личните разкази на близка приятелка, а ще си измисля нещо или директно ще го попитам него. За секс по-детайлно предпочитам да говоря само с човека, с когото правя секс. Всеки друг при опит за прекалено описателен разговор ми навлиза в личното пространство.

Не казвам, че е лошо по принцип, ама не е за мен.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-23-2014 на 10:52

Повече от фен Аватара на Mery_J
    Цитирай Първоначално написано от DeHu Виж мнението
    ^ Доста си злобна По темата:
    Имах приятел,дето непрекъснато говореше за пишката си,включително я показваше наляво-надясно.Но това беше в ранните тийнейджърски години и го отдавам на факта,че просто е бил разгонен.Сега ако чуя някой да ми се хвали що за любовник е,със сигурност ще ми падне в очите и определено ще ме отблъсне.
    Хич не съм злобна, а много добричка.Дори и на мравката път правя

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Имате доста тъпи предубеждения, не ви изчетох всичкото, не издържах, но типично женските схващания за "споделяне" са точно клюкарене и нищо по-малко.
    Най-глупаво е да се обсъждат хора, тъй както се обсъждат световни проблеми от пенсионери-от край до край.
    Самото "разказване" как се е провел еди кой си процес, е твърде гнусно, нищо че аз като не-гнуслива, такива неща ми приземяват разказвача до нулата.
    Не е от представянето, а от начина на изказване на дадената случка.

Попаднах на доста плоски изказвания, няма да го скрия, просто приемете чуждата гледна точка като реално-съществуваща, съгласете се, че я има, но не се съгласявайте с поставянето й във вашия живот, ако наистина не го смятате за правилно. Какъв е проблема? Като гледаш другите класове хора, виждаш какво би искал да пренастроиш в преценката си, за да се ъпгрейдваш, вместо да започваш да прилагаш директно своето мнение, без мисъл да оспорваш и да се надяваш на разбиране.
    Пък разбирането е ключово, за да успееш да промениш и процент-два от чуждото становище.
    Нямате нужния подход, това е за присмех, не толкова другите стереотипни навици.

Ivo_93
    Guest
    Здравейте , моля ви за съвет !
    Аз съм на 21г. и съм бил само с едно момиче досега. Пенисът ми е 18см на дължина и 15см обиколка, а момичето с което бях беше недоволно от размера ! Оттогава ми е кофти и съм несигурен. Тя беше на 18г. Дали е възможно нарочно да ми е казала,че ми е малък за да ме накара да се почувствам кофти? Моите приятели казват,че това е добър размер. Попитах една моя приятелка тя каза,че ми е горе-долу нормален ?!?
    Бихте ли ми казали какво считате Вие момичета за среден и голям ?
    Гледам,babity е доста запозната и, че Mery_J е споделила,че е била с по-надарено момче . Би ли споделила какъв му е бил размера за да мога да сравня.Моля Ви за отговори.

Повече от фен Аватара на Mery_J
    28 см...Твоя е малък, не става.Права е била да ти го каже

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Ivo_93 Виж мнението
    Здравейте , моля ви за съвет !
    Аз съм на 21г. и съм бил само с едно момиче досега. Пенисът ми е 18см на дължина и 15см обиколка, а момичето с което бях беше недоволно от размера ! Оттогава ми е кофти и съм несигурен. Тя беше на 18г. Дали е възможно нарочно да ми е казала,че ми е малък за да ме накара да се почувствам кофти? Моите приятели казват,че това е добър размер. Попитах една моя приятелка тя каза,че ми е горе-долу нормален ?!?
    Бихте ли ми казали какво считате Вие момичета за среден и голям ?
    Гледам,babity е доста запозната и, че Mery_J е споделила,че е била с по-надарено момче . Би ли споделила какъв му е бил размера за да мога да сравня.Моля Ви за отговори.
    Как така 15 см обиколка? Само аз ли не си го представям?
    Според мен пък е ок .. хората и с по - малко се задоволяват.
    И 30ка да имаш, ако не знаеш как да я ползваш .. гориш.

Супер фен Аватара на djipsito
    Доживях, Хилари, да виждам такива мнения от теб ... ;д Дай си поговорим по женски

Пич, ти как разбра, че момичето е недоволно от размера?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цялата тема е долна конспирация!РАЗМЕРА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ !

Мега фен Аватара на 102
    портофела брат ми портофела

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    .. мъжете с по - големи хмм .. възможности (да ги наречем), често се случва да не парадират с това?

А вие самите любопитствате ли преди същината или се оставяте на момента на изненадата, момичета?
    Аз сам била с надарени ма някой с казвали че са други не ма то като се замисля дося само с трима такива надарени.

Мега фен Аватара на draid
    Какво точно те изненадва в 15cm обиколка ? Не за друго стана ми интересно.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    .. мъжете с по - големи хмм .. възможности (да ги наречем), често се случва да не парадират с това?

А вие самите любопитствате ли преди същината или се оставяте на момента на изненадата, момичета?
    Еми то куче дето лае не хапе

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Какво точно те изненадва в 15cm обиколка ? Не за друго стана ми интересно.
    Не я изненадва т'ва че е 15-ка, а не може да си представи къде е обиколката.

Супер фен Аватара на djipsito
    https://scontent-b-mad.xx.fbcdn.net/...08175868_n.jpg

Този Иво да каже тази въпросната, дето се оплаква от 18 санта, номер 3 ли беше и джвакаше ли ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си