- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
ти май футбол скоро не си гледал,а?Колко играчи от АВЛ бяха включени в идеалния отбор за тази година - кръгла и тумбеста 0! Е толкова,шото ви е много силно първенството.
![]()
Робен и Рибери, те щото не бяха контузени, Кроос все още се възстановява от сериозната си травма от миналата година. Швайнщайгер беше аут за известно време, заради разтежения ...
Ман.Ю не са били в по-жалко състояние от памти века...
Та недей да ми говориш кой -колко разбира...
Аз преставам да пиша, че много наспамихме , имаме ЛС , за да се караме там![]()
Последно редактирано от granger : 01-28-2014 на 13:37
maDamn
Аз не отричам, така си е. След Нова Година 7ми - даже бих казал че е катастрофа, ама си има разумните обяснения. И като сложиш че в Англия конкуренцията е 34580734854 пъти по-голяма от тая в Германия, Испания и където и да било. И ето ти го 7мото място. В Германия кой да изпревари Байерн, като изкупуват топ играчите на конкуренцията? Кеф им Гьотце, кеф им Лева, кеф им не знам си кой... как да стане ? А и не ми сравнявай контузените в Байерн, с контузените в Юнайтед. Щото в момента Байерн има играч за ДВА ТОП отбора. И к'во общо има т'ва колко играча са били включени в "идеалния" отбор. За мен т'ва са пълни глупости.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
бивш маняк на кофата
Климатроника е забавен, ще ми се да видя и по-сериозната част от характера му.
Това е една попова лъжичка, която уж се води "миличка", но след време си показва рогата. И само ме мами за това, че е пратила захарницата... :/ Истината за захарницата е, че тя е ключът към Нарния, където ще намериш Хари Потър, който ще се мъчи да занесе пръстена на Дарт Вейдър за да се спаси Окръг 12... Край с мечтата ми да спася Окръг 12...![]()
Вучков, ТИ ЛИ СИ, БЕ ?!?
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Тоз пък,![]()
Ей мърша, зн ли к'ва майка щи дам. Аман от келемета като тебе.. смешник.
интересува се от футбол
![]()
Живота му е футбол*
Теб те помня само като ник, ама толкоз.
Филмар ? Мега лек си. Не ми чати, плс.
Изглежда интересна личностСтабилен е , доколкото имам наблюдения, праска някви забавни ,но и коректни коментари.
maDamn
Точна.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Много ...някакси неутрални и лаконични коментари...не мога да й разбера характера.....
Още не съм установил к'ъв точно ти е филма.
Не е тъпо момче, но мно'о надъхан нещо.