- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Не ми се ходи на работа ;(
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Cloud, ще излезе порядъчна бабичка от тебе така.
Аз пак сънувах кошмар и още ме държи. Трябва да тръгвам, а не тръгвам.
Вечерта беше тежка... много трудна и много тежка. Изцеден се чувствам. Все още не знам как се чувствам. Моля се да има положителен край цялото това нещо.
This too shall pass... I hope.
I'll keep a part of you with me
And everywhere I am there you'll be
Последно редактирано от valdesbg : 01-30-2014 на 08:21
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Вчера валя сняг на парцали ...днеска пече слънце 10-11 градуса![]()
Музиката ще ми оправи настроението.
Нещо не ми е до никого и до нищо.
Ама буквално.
След зъболекарката и фризьорката ще седна да уча и няма да стана сигурно.
Щот не ми се занимава с друго.
А как мразя да се опитват да ме залъгват.
Сигурно заради русите части от косата ми изглеждам мега проста, ама за жалост не съм.
Обмислям да се видя и с нея, защото после не знам кога отново ще имам възможност да се прибера.
Е не е като да откриваш топлата вода..
Аз съм ебати щастливото човече..;3 Толкова щастие извира от мен, че не е истина..Искам да скачам и да танцувам, и да пея и и и..;3
Ще се възползвам от прекрасното си настроение и ще разсея мамето докато брат ми се появи..;3 После ще я разсейваме двамата..;3 Ох, толкова ми липсва..Още само няколко часа и ще си го видя..Нямам търпение.;3
А утре, рожден ден..;3 Подготвила съм ѝ такава изненада..Надявам се да не се провали..И да ѝ хареса също..;3
Cloud9, замисли се как ще възпитаваш дете в тая чалга култура. И как ще го изпращаш на училище, като имаш предвид там какво свърталище за цинизми и агресия е.
Бича айляк
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Точно това се замислих.Време ми е да мисля за гледане на деца и все повече действителността ме плаши.Не че сега откривам топлата вода-с всяко поколение става по-лошо.Казах и преди-не сме били и ние китка за мирисане.Знам какъв натиск е да станеш като останалите и как в пубертета и толкова лесно да се подхлъзнеш.Страх си ме е.Родителите правят всичко,което смятат че е добро за децата,но никога не знаеш какво ще стане.моите родители са късметлии с дете като мене![]()
От много мислене боли глава. Рибата още в реката вие вече сложихте тигана, сиреч възпитахте детето. Ако имаш мозък в главата може да го възпиташ добре, ако ще и с наркомани да излиза.
Иначе съм спал 3ч пак и дадох 20лв за такси, просто безценно, а разправят че с кола било скъпо да пътува човек![]()
хареса ми контрастът между един оптимистичен (дрейд) и един песимистичен (клауд) поглед върху ситуацията (:
Абе хубаво поколението е смотано, ама вие само отрицателната страна виждате..От няколко години насам веднъж не съм чула да се казва, че имаме хубави, добри, умни и талантливи ако щеш деца..И не, не ми казвайте, че няма за кого да се каже това, защото има. Защо изваждаме ВИНАГИ отрицателното на показ? И не говоря само за децата. Що е българско, не е читаво, така ли? Еми не е така. Дайте да видим малко положителното..Draid го каза-както си възпиташ детето, така ще е. Друг е въпроса, че за мен читавите деца са много повече от нечитавите такива, просто вторите са повече на показ от първите. Поне аз това виждам от позицията си на дете.
ПТ: Супер щастлива съм..Някои хора се опитаха да ме ядосат с присъствието си, но не им се получи..Не и днес..А и брат ми се прибра туко-що..![]()
кафето ми стана воднисто, забравих и захар да му туря
-.-
draid, по-добре отдалеч да си задавам въпроси, отколкото да съм в другата крайност- да раждам в сряда и петък и да разчитам на социални помощи. А, и децата да не са припознати- сиреч, да съм самотна майка.
Он:
Продължавам да бича айляк и да си хабя времето с глупости
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
тъпея в офиса, в очакване да свърши работния ден, въпреки че после ме чака руски ................!
имам навика да мисля прекалено много и може би наистина затова ме боли толкоз главата.Има читави деца,не казвам че на 100 процента всичко е за боклука.Просто ми е страшно като погледна петгодишната племенничка на мъжа ми да прави duckface на снимките си.детето и абсолютен сладур,но лиготията й ми идва в повече понякога.Разпалих иначе и аз един дебат.
нервирам се че всички ме следят-какво правя,кога говоря по телефона,какво качвам във фейсбук и защо не им разказвам до секунда всяка подробност от живота ми. Нали си имате хубавия живот?!извадеде си носа от моя!
По повод децата:
Като ги поочука живота, ще се оправят. Или пък ще си останат дебили и инфантили. От тях зависи. Смятам, че драматизирате прекалено много.
Welcome to the Jungle...
Абсолютно.
Познавам толкова хора, включително и аз, които са били страшно нахални/тъпи/арогантни/самоуверени и вършещи-глупости-идиоти, но рано или късно истинският живот те настига и осъзнаваш истината.
Това като един съученик, дето не искал деца, защото не знаел какво може да им се случи в този жесток свят. Ъх, аз пък ще ги пускам навсякъде, да правят своите грешки и да научат своите уроци.
Как се чуствам ли..........напоследък не много добре,отекчена,пренебрегна та до някъде,неспособна за някои неща.....
Брррр, толкова да съм продуктивна, бе! И толкова да съм горда със себе си! АМАН, значи! Две интервюта за стажове успешни! Започвам в понеделник. Ще съчетавам. Перфектно ми е. Безсънните нощи тепърва предстоят. Много съм развълнувана. А той как ми се радва, като малко дете на играчка, и ми приповдиха настроението още толкова. Искам да напиша супер много безсмислени букви по клавиатурата. СЙДАХСФКЙДКФЙА! йей! :3