.
Затворена тема
Страница 239 от 288 ПървиПърви ... 139189229235236237238239240241242243249 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 951 до 5 975 от общо 7188
    Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Не ми се ходи на работа ;(
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на Deadlock
    Cloud, ще излезе порядъчна бабичка от тебе така.

Аз пак сънувах кошмар и още ме държи. Трябва да тръгвам, а не тръгвам.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Вечерта беше тежка... много трудна и много тежка. Изцеден се чувствам. Все още не знам как се чувствам. Моля се да има положителен край цялото това нещо.

This too shall pass... I hope.

I'll keep a part of you with me
    And everywhere I am there you'll be
    Последно редактирано от valdesbg : 01-30-2014 на 08:21

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Didko_Beats
    Вчера валя сняг на парцали ...днеска пече слънце 10-11 градуса

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Музиката ще ми оправи настроението.
    Нещо не ми е до никого и до нищо.
    Ама буквално.
    След зъболекарката и фризьорката ще седна да уча и няма да стана сигурно.
    Щот не ми се занимава с друго.

А как мразя да се опитват да ме залъгват.
    Сигурно заради русите части от косата ми изглеждам мега проста, ама за жалост не съм.

Обмислям да се видя и с нея, защото после не знам кога отново ще имам възможност да се прибера.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Cloud, ще излезе порядъчна бабичка от тебе така.
    Нали?И аз това си мислех докато мърморех на път за работа.сетих се че и аз съм лудеела,но в по-умерени граници.Май де...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Плаша се за това поколение.Като човек,който скоро ще започне да опитва да има дете,се замислям как ще го предпазя от лудостта на това време.Чета форума и ми се плаче.Парите си дават за скъпи неща,които им омръзват на втората седмица,на 13 са решили че се чувстват празни и самотни понеже от 2 седмици не са имала гадженце, правят всичко за да са известни в интернет и губят представа за живота в България гледайки простотиите на Америка и "звездите".И ние не сме били китка за мирисане едно време с нашите тамагочита и Супер Марио,ама това вече ми идва в повече.В 7 и 30 сутринта,тръгвайки на работа,попаднах на група момичета и момчета,видимо около 7-8 клас макс.Беше студено и ледено,но момичетата бяха само по ризки и токове 15 см.Очевидно се правеха на пияни,защото се смееха и залитаха.После чух викове в далечината.Стори ми се че някой извършва масово убийство на котки и кучета.Оказа се че се е събрала група "готини" младежи,които са решили да събудят града с писъци.И понеже не са им мутирали гласчетата /и мустачките им са по-девствени и от Бритни Спиърс докато беше с Джъстин/ ми се стори бебшки плач.жалка истории.И най-важното е-къде са родителите на тия деца!!!
    На децата ми им е забранено да ползват социални медии докато не навършат пълнолетие!
    Е не е като да откриваш топлата вода..

Аз съм ебати щастливото човече..;3 Толкова щастие извира от мен, че не е истина..Искам да скачам и да танцувам, и да пея и и и..;3

Ще се възползвам от прекрасното си настроение и ще разсея мамето докато брат ми се появи..;3 После ще я разсейваме двамата..;3 Ох, толкова ми липсва..Още само няколко часа и ще си го видя.. Нямам търпение.;3

А утре, рожден ден..;3 Подготвила съм ѝ такава изненада..Надявам се да не се провали..И да ѝ хареса също..;3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Cloud9, замисли се как ще възпитаваш дете в тая чалга култура. И как ще го изпращаш на училище, като имаш предвид там какво свърталище за цинизми и агресия е.

Бича айляк

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Точно това се замислих.Време ми е да мисля за гледане на деца и все повече действителността ме плаши.Не че сега откривам топлата вода-с всяко поколение става по-лошо.Казах и преди-не сме били и ние китка за мирисане.Знам какъв натиск е да станеш като останалите и как в пубертета и толкова лесно да се подхлъзнеш.Страх си ме е.Родителите правят всичко,което смятат че е добро за децата,но никога не знаеш какво ще стане.моите родители са късметлии с дете като мене

Мега фен Аватара на draid
    От много мислене боли глава. Рибата още в реката вие вече сложихте тигана, сиреч възпитахте детето. Ако имаш мозък в главата може да го възпиташ добре, ако ще и с наркомани да излиза.

Иначе съм спал 3ч пак и дадох 20лв за такси, просто безценно, а разправят че с кола било скъпо да пътува човек

Супер фен Аватара на Deadlock
    хареса ми контрастът между един оптимистичен (дрейд) и един песимистичен (клауд) поглед върху ситуацията (:

Мега фен Аватара на Lilanda
    Абе хубаво поколението е смотано, ама вие само отрицателната страна виждате..От няколко години насам веднъж не съм чула да се казва, че имаме хубави, добри, умни и талантливи ако щеш деца..И не, не ми казвайте, че няма за кого да се каже това, защото има. Защо изваждаме ВИНАГИ отрицателното на показ? И не говоря само за децата. Що е българско, не е читаво, така ли? Еми не е така. Дайте да видим малко положителното..Draid го каза-както си възпиташ детето, така ще е. Друг е въпроса, че за мен читавите деца са много повече от нечитавите такива, просто вторите са повече на показ от първите. Поне аз това виждам от позицията си на дете.

ПТ: Супер щастлива съм..Някои хора се опитаха да ме ядосат с присъствието си, но не им се получи..Не и днес..А и брат ми се прибра туко-що..

Супер фен Аватара на tireheb
    кафето ми стана воднисто, забравих и захар да му туря
    -.-

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    draid, по-добре отдалеч да си задавам въпроси, отколкото да съм в другата крайност- да раждам в сряда и петък и да разчитам на социални помощи. А, и децата да не са припознати- сиреч, да съм самотна майка.

Он:
    Продължавам да бича айляк и да си хабя времето с глупости

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

тъпея в офиса, в очакване да свърши работния ден, въпреки че после ме чака руски ................!

имам навика да мисля прекалено много и може би наистина затова ме боли толкоз главата.Има читави деца,не казвам че на 100 процента всичко е за боклука.Просто ми е страшно като погледна петгодишната племенничка на мъжа ми да прави duckface на снимките си.детето и абсолютен сладур,но лиготията й ми идва в повече понякога.Разпалих иначе и аз един дебат.
    нервирам се че всички ме следят-какво правя,кога говоря по телефона,какво качвам във фейсбук и защо не им разказвам до секунда всяка подробност от живота ми. Нали си имате хубавия живот?!извадеде си носа от моя!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    По повод децата:

Като ги поочука живота, ще се оправят. Или пък ще си останат дебили и инфантили. От тях зависи. Смятам, че драматизирате прекалено много.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    По повод децата:

Като ги поочука живота, ще се оправят. Или пък ще си останат дебили и инфантили. От тях зависи. Смятам, че драматизирате прекалено много.
    Абсолютно.
    Познавам толкова хора, включително и аз, които са били страшно нахални/тъпи/арогантни/самоуверени и вършещи-глупости-идиоти, но рано или късно истинският живот те настига и осъзнаваш истината.

Това като един съученик, дето не искал деца, защото не знаел какво може да им се случи в този жесток свят. Ъх, аз пък ще ги пускам навсякъде, да правят своите грешки и да научат своите уроци.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Абсолютно.
    Познавам толкова хора, включително и аз, които са били страшно нахални/тъпи/арогантни/самоуверени и вършещи-глупости-идиоти, но рано или късно истинският живот те настига и осъзнаваш истината.

Това като един съученик, дето не искал деца, защото не знаел какво може да им се случи в този жесток свят. Ъх, аз пък ще ги пускам навсякъде, да правят своите грешки и да научат своите уроци.
    няма ли да съжаляваш , ако не се научат?

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    няма ли да съжаляваш , ако не се научат?
    Няма начин да не се научиш. Това е като да се опитваш да пъхнеш квадратно, дървено кубче в кръгла дупка. Рано или късно ще осъзнаеш, че трябва да потърсиш мястото му другаде.

Как се чуствам ли..........напоследък не много добре,отекчена,пренебрегна та до някъде,неспособна за някои неща.....

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Няма начин да не се научиш. Това е като да се опитваш да пъхнеш квадратно, дървено кубче в кръгла дупка. Рано или късно ще осъзнаеш, че трябва да потърсиш мястото му другаде.
    не е ли строго индивидуално?

може да го направят кръгло и да го пъхнат , но може да го оставят настрани и да си продължат. (не е ли тук мястото да им помогнеш?)

със сигурност вторият вариант е по-малко възможен , но все пак е.

Като наденица на скара !

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    не е ли строго индивидуално?

може да го направят кръгло и да го пъхнат , но може да го оставят настрани и да си продължат. (не е ли тук мястото да им помогнеш?)

със сигурност вторият вариант е по-малко възможен , но все пак е.
    Оо, разбира се, че ще им помогна. Важният факт, който пропускаш тук е, че ще го направя ЕДВА след като те се сблъскат с проблема. Не преди той самия въобще да се е зародил, както драйд каза.

Мен ми е приятничко. Учене и релакс преди идната гадна седмица. :Д

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Брррр, толкова да съм продуктивна, бе! И толкова да съм горда със себе си! АМАН, значи! Две интервюта за стажове успешни! Започвам в понеделник. Ще съчетавам. Перфектно ми е. Безсънните нощи тепърва предстоят. Много съм развълнувана. А той как ми се радва, като малко дете на играчка, и ми приповдиха настроението още толкова. Искам да напиша супер много безсмислени букви по клавиатурата. СЙДАХСФКЙДКФЙА! йей! :3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си