- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Аз съм над 5,50.
Дъгичке, съчувствам, знам какво е.
Завърших първият срок с ................ 4,85 . Най-слабият ми срок за всичките ми 12 години учене. Много съм разочарована , но знам че съм си виновна защото ме е налегнал страшен мързел, изобщо не ходя на училище, нито уча . За матурите не съм седнала изобщо да преговарям и като виждам как всички тук учите , се депресирам доста яко . Изобщо не искам да уча , ужасно скучно ми е , искам да завършвам и ако можех да не уча след това, а да замина нанякъде много по-добре щеше да ми е .......
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
окончателно 5.70. има още какво да се желае, годишният имам за цел пак да ми е 5.94, но има време ;д
сега тези четири дни се стягам и започвам да разучвам какво що къде искам да кандидатствам, че наистина НЯМА време. за втората матура съм сигурна, че ще е английски, но и там ще трябва да си преговоря стабилно всичко и такам
още 3 месеца хораа.. :с
По математика матурата че си беше лесна, беше. И уж всичко ми беше наред, a накрая хоп - 25 точки имам O.o Излагация.
Пратих си документите към Холандия и чакам отговор...а срокът го завършвам с 5,25... и предвид факта, че не съм отворила и 1 учебник, съм доволна.
През април и юни съм на изпити за сертификати...ох!
PS: Само на мен ли никак не ми се завършва? :/
4.60 или 4.70, зависи какво в крайна сметка е решила да ми пише едната госпожа![]()
Здравейте, аз бях абитуриентка миналата година.Ако имате някакви въпроси питайте, може и да знам нещо от опит. Ето някои идеи за абитуриентски рокли, които ми се струват красиви: http://damskitaini.blogspot.com/2014/01/2014_31.html
С 6.00 завърших срока. На нас ни казаха, че резултатите от външното оценяване по математика ще се разберат средата на февруари някъде. Иначе някой на втори кръг на олимпиадата по БЕЛ вторник? Чувствам се леко неподготвена. Трябва утре да попрегледам някои неща.
На какви курсове и в кой университет?
maDamn
Български в ИУ Варна.
И така, и така пиша, може ли да ми препоръчате някакъв учебник по синтаксис?
Как се готвите ,бе хора? По български никакви проблеми нямам ,но географията просто ...много е зле положението.Седна да уча ,да решавам тестове и въобще не мога да се съсредоточа.. А време не остана..
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
По български не се готвя, което е голяма грешка. Трябва да започна да правя тестове и малко да поопресня нещата от миналата година, че някои съвсем ми се губят.
По английски си се готвя чрез курсовете. Ходя на уроци за Advanced /изпита е юни/ и не смятам, че имам някаква нужда от допълнително преговаряне, при все, че матурата е на предсертификатно ниво.
Да се включа и аз :Д
Тая и другата седмица имам общо 15 изпита. Днеска минаха три, утре ме очакват два. Кофти е, месецът е кофти, приятелите после ме напускат и мех :/ ще си седя самичка, плачейки над кофти резултати
Нищо. Ще оцелеем. ^
Хохохохо, приета съъъм!
Вярно, в университета, който ми е на четвърто място, ама все пак... ПРИЕТА СЪМ! Чакам останалите три отговора, дано са положителни! Искам в Утрехт или в Хага! Искааам!
Сега трябва да се стегна и да получа добри оценки през втория срок, да си упражнявам английския (тъй като се усещам, че съм забравила адски много неща и ми е трудничко да говоря...). Много ми е хубаво.
Честито
Аз се чудя какви специалности да си избера след 1во желание.
Програмата ни за 2 срок е много гадна.
Честито! Това да знаеш, че си приета още от сега някъде сигурно е голямо успокоение, хаха
Аз съм си в паника постоянно, няма проблеми. На 17 и 18 февруари са ми предварителните в УНСС (там ще уча в краен случай), на 13 април ми е предварителният в СУ по история.
честитоо :3
DD, ще ги пребориш тия изпити, сигурна съм.
ох, само аз ли не мога да се оправя с тия предварителни :Д гледах сайта на СУ примерно, намерих график на изпити, ама пише първа и втора сесия.. демек първата е предварително или? :Д вторият срок ще е толкова брутален, набутали са ни 6 курсови проекта по 6 предмета плюс други предмети теория.. вторник до 8ми час, абее чук направо.
https://www.uni-sofia.bg/index.php/b.../prilozhenie_1
Да, първата сесия е предварителната (тоест в СУ- март-април)
Да се похваля, мен също ме приеха в Холандия... но с една условност - да взема Advanced тази година.
Определено оттук нататък училището ми отива на мнооооого заден план....![]()
Честито на приетите!
Аз си взех 5 от 15-те изпита. В петък ми е най-гадния, по висша математика. Грр! Взема ли него, съм велика![]()