.
Отговор в тема
Страница 55 от 91 ПървиПърви ... 54551525354555657585965 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 2259
    Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    6.00 мадафака
    Мхм

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз имам 5,50 :O

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз съм над 5,50.
    Дъгичке, съчувствам, знам какво е.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    5,63

^що не си сложиш пак едно корейско аватарче

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Завърших първият срок с ................ 4,85 . Най-слабият ми срок за всичките ми 12 години учене. Много съм разочарована , но знам че съм си виновна защото ме е налегнал страшен мързел, изобщо не ходя на училище, нито уча . За матурите не съм седнала изобщо да преговарям и като виждам как всички тук учите , се депресирам доста яко . Изобщо не искам да уча , ужасно скучно ми е , искам да завършвам и ако можех да не уча след това, а да замина нанякъде много по-добре щеше да ми е .......
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Мега фен Аватара на Dagichka
    окончателно 5.70. има още какво да се желае, годишният имам за цел пак да ми е 5.94, но има време ;д
    сега тези четири дни се стягам и започвам да разучвам какво що къде искам да кандидатствам, че наистина НЯМА време. за втората матура съм сигурна, че ще е английски, но и там ще трябва да си преговоря стабилно всичко и такам
    още 3 месеца хораа.. :с

По математика матурата че си беше лесна, беше. И уж всичко ми беше наред, a накрая хоп - 25 точки имам O.o Излагация.
    Пратих си документите към Холандия и чакам отговор...а срокът го завършвам с 5,25... и предвид факта, че не съм отворила и 1 учебник, съм доволна.
    През април и юни съм на изпити за сертификати...ох!

PS: Само на мен ли никак не ми се завършва? :/

4.60 или 4.70, зависи какво в крайна сметка е решила да ми пише едната госпожа

Здравейте, аз бях абитуриентка миналата година. Ако имате някакви въпроси питайте, може и да знам нещо от опит. Ето някои идеи за абитуриентски рокли, които ми се струват красиви: http://damskitaini.blogspot.com/2014/01/2014_31.html

Мега фен Аватара на Colouring
    С 6.00 завърших срока. На нас ни казаха, че резултатите от външното оценяване по математика ще се разберат средата на февруари някъде. Иначе някой на втори кръг на олимпиадата по БЕЛ вторник? Чувствам се леко неподготвена. Трябва утре да попрегледам някои неща.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    5,63

^що не си сложиш пак едно корейско аватарче
    Писва Сега си чакам "Игри на тронове"

Аз съм на курсове. По 10 часа на ден, сливаме се със столовете и на моменти почват да ми се разфокусира погледа от желание да заспа. Свиквам с университета, разписанието, стол и др.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    На какви курсове и в кой университет?
    maDamn

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Български в ИУ Варна.

И така, и така пиша, може ли да ми препоръчате някакъв учебник по синтаксис?

Цитирай Първоначално написано от bleky Виж мнението
    Здравейте, аз бях абитуриентка миналата година. Ако имате някакви въпроси питайте, може и да знам нещо от опит. Ето някои идеи за абитуриентски рокли, които ми се струват красиви: http://damskitaini.blogspot.com/2014/01/2014_31.html
    А абитуриентски рокли за момчета има ли?

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Как се готвите ,бе хора? По български никакви проблеми нямам ,но географията просто ...много е зле положението.Седна да уча ,да решавам тестове и въобще не мога да се съсредоточа.. А време не остана..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    Как се готвите ,бе хора? По български никакви проблеми нямам ,но географията просто ...много е зле положението.Седна да уча ,да решавам тестове и въобще не мога да се съсредоточа.. А време не остана..
    По български не се готвя, което е голяма грешка. Трябва да започна да правя тестове и малко да поопресня нещата от миналата година, че някои съвсем ми се губят.
    По английски си се готвя чрез курсовете. Ходя на уроци за Advanced /изпита е юни/ и не смятам, че имам някаква нужда от допълнително преговаряне, при все, че матурата е на предсертификатно ниво.

Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    Нищо специално не правя, само попрочитам каквото ми трябва.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Да се включа и аз :Д

Тая и другата седмица имам общо 15 изпита. Днеска минаха три, утре ме очакват два. Кофти е, месецът е кофти, приятелите после ме напускат и мех :/ ще си седя самичка, плачейки над кофти резултати

Нищо. Ще оцелеем. ^

JustaLittleKid
    Guest
    Хохохохо, приета съъъм!
    Вярно, в университета, който ми е на четвърто място, ама все пак... ПРИЕТА СЪМ! Чакам останалите три отговора, дано са положителни! Искам в Утрехт или в Хага! Искааам!

Сега трябва да се стегна и да получа добри оценки през втория срок, да си упражнявам английския (тъй като се усещам, че съм забравила адски много неща и ми е трудничко да говоря...). Много ми е хубаво.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Честито
    Аз се чудя какви специалности да си избера след 1во желание.

Програмата ни за 2 срок е много гадна.

Цитирай Първоначално написано от JustaLittleKid Виж мнението
    Хохохохо, приета съъъм!
    Вярно, в университета, който ми е на четвърто място, ама все пак... ПРИЕТА СЪМ! Чакам останалите три отговора, дано са положителни! Искам в Утрехт или в Хага! Искааам!

Сега трябва да се стегна и да получа добри оценки през втория срок, да си упражнявам английския (тъй като се усещам, че съм забравила адски много неща и ми е трудничко да говоря...). Много ми е хубаво.
    Честито! Това да знаеш, че си приета още от сега някъде сигурно е голямо успокоение, хаха
    Аз съм си в паника постоянно, няма проблеми. На 17 и 18 февруари са ми предварителните в УНСС (там ще уча в краен случай), на 13 април ми е предварителният в СУ по история.

Мега фен Аватара на Dagichka
    честитоо :3
    DD, ще ги пребориш тия изпити, сигурна съм.

ох, само аз ли не мога да се оправя с тия предварителни :Д гледах сайта на СУ примерно, намерих график на изпити, ама пише първа и втора сесия.. демек първата е предварително или? :Д вторият срок ще е толкова брутален, набутали са ни 6 курсови проекта по 6 предмета плюс други предмети теория.. вторник до 8ми час, абее чук направо.

https://www.uni-sofia.bg/index.php/b.../prilozhenie_1

Да, първата сесия е предварителната (тоест в СУ- март-април)

Да се похваля, мен също ме приеха в Холандия... но с една условност - да взема Advanced тази година.
    Определено оттук нататък училището ми отива на мнооооого заден план....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Честито на приетите!

Аз си взех 5 от 15-те изпита. В петък ми е най-гадния, по висша математика. Грр! Взема ли него, съм велика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си