- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Revlon Colorstay или Photoready? Плюсове и минуси? ;д Търся си нещо, което има добра покривност, но в същото време седи естествено. С нормална към мазна кожа съм
Revlon Colorstay е много хубав ФДТ, покрива перфектно, слива се добре с кожата.
Имам изключително важен въпрос - хвърлила съм око на тия новите пасти за зъби Астера Хомеопатика (неска видях и билка хомеопатика) дето са без фосфор, захар, менти и т.н. и са с уж биологични хубави продукти. Като се зачетох обаче в състава имаше сода (и то няколко вида) и не знам това не вреди ли?
Днеска и аз питах моята зъболекарка за тази паста, защото и аз й бях хвърлила око и тя ми каза, че ползвала подобна паста, но я взема от дистрибуторите, от които взема стоматологични консумативи. Аз вече не знам на какво да вярвам-неща, които досега са били в състава на пасти, кремове, шампоани толкова години, сега се отричат като вредни,... а те не се премахват като въздействие, а се заместват...
Ползвала съм и двете билка хомеопатика, беше много приятно усещане, не знам дали е била по-полезна от другите пасти за зъби.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^и на мен изобщо не ми харесва,пробвах по всички начини,които знам
да го нанеса ,но покритието изобщо не ми харесва
Момичета, някой може ли да ме ориентира как се казва тоя цвят червено?
Искам да си взема безамонячна боя, досега съм си правила косата само с тези шампоани за оцветяване. Бях взела бордо и ми хареса как стана, но гледах бои в цвят бордо и изобщо не изглежда като този, който получих. Светла кожа имам и синьо-зелени очи, предложете някаква тъмночервен цвят, не ми харесват тези ярки огнени нюанси. Това ми харесва много, но не знам как се води http://i44.tinypic.com/20gjf53.jpg
florescentia
^ Това беше снимката, която ме накра да се боядисам в червено преди 2 години, но не знам как се казва точно цвета.
Искам да продам едно палто с естествен косъм, но баба ми е забравила от какво е точно.. как мога да го разпозная?![]()
UPDATE:
Питах в ДМ за сух шампоан, има на Сайъс мисля за 7лв, и два вида на Балеа по 5лв. Някой ако иска. Аз не можах да ги намеря и питах продавачката, ако не намерите питайте.
И понеже сме голямото добрутро, не носим масови?
Не, честно. Уж водя козметичен блог, абсолютно всеки ден гледам козметични видеота, следя една камара български козметични блогове и винаги се питам... абе, българите харабия ли нямаме пари? Купища козметика на Мак от човек, дето не си вади парите сам?! Фон-дьо-тен-ченца за по 70 лв? Наистина?!
Права си, не бях се замисляла.. Дори и тук във темата за нови козметични похождения често срещам продукти от висок клас.
Може ли да споделиш блога си![]()
Пратих ти го на лично.
Изумявам се понякога... Червила на YSL - като им видиш цената, направо инфаркт получаваш, ружчета NARS за толкова пари, за колкото ми е седмичното пазаруване за храна, MAC Skinfinish в 180 различни цвята... И това все от момиченца, които са около моите години или +2-3 нагоре, които ги издържат мама и тате. Ако е работещ човек, сам вадещ си парите, никога няма да си отворя устата, обаче "вчерашни пикли" с такъв арсенал... просто е смешно. Подражават на американските ГУРУ-та, само дето те с това си вадят хляба. Ако гледаш Introduction video на Lauren Curtis, обяснява как няма пари за хай-енд козметика и любимата й марка е Ревлон. В момента 90% от козметиката й е много скъпарска. Ама момичето, докато е било при мама и тате, се е съобразявало. Сега си го позволява, щото сама си вади хляба. Евала.
Нямали сме пари обаче, хах.
PinkPan7her,много съм съгласна с теб!!
Иначе от Ревлон и аз не съм особено доволна(и аз съм с този за нормална/суха кожа),не е лош де,ама очаквах много повече..и странното е,че както казвате има бръшлян ефект,а уж е за суха кожа..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Искам такъв лак: http://4.bp.blogspot.com/-TGKysolL0W...d-sand-art.jpg и http://2.bp.blogspot.com/-Gz2DONRkBH...i_solitare.jpg обаче не знам дали има такива на нашия пазар.. някой ако е виждал да предлага марки
И въпроса за козината остава![]()
^Има такива лакове тук, точно същите не знам дали има. На Golden Rose серията Jolly Jewels е с такива точици като лака на първата снимка, а щом искаш като лака на втората снимка търси пясъчни лакове.
Какво мислите за CC крема на Bioten? Подходящ ли е за смсена кожа? Каква е покривността?
![]()
Последно редактирано от girl91 : 02-07-2014 на 20:33
Бях питала и аз за него преди няколко дни, още не съм си го купила, за да изкажа лично мое мнение, затова ще ти копирам, мнението на една съфорумничка, която го ползва:
Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
За CC крема на Биотен:
В момента използвам такъв, за парите си е ок. Не очаквайте чудеса откъм покритие, на мен ми е точно, защото нямам нищо за прикриване, само си изравнявам тена, пък и се нанася лесно. Обаче забелязвам, че е бързак :Д т.е бързо-бързо си губи ефекта.
^Може тези дни да си го взема все пак. Намерих още няколко мнения в интернет за него. Сега е намален и е под 6лв. Като цяло търся нещо леко, със средна покривност. Кожата ми не е много зле, но все пак има разширени пори, петънца и т.н. Ако не става няма да е първiят продукт, който стои неизползван на рафтчетата![]()
Пясъчните, които намерих нещо не ми харесаха - нито като цвят, нито като пясък. А тоя jolli jewels никъде не съм го виждала, ще търся тея дни.. влюбих се просто <3
Удачно ли ще е да използвам балсам на сайъс след употребата на шампоан клиър? Имам и шампоана на сайъс, но искам да се изкъпя с клиър. Или по-добре без балсам, само кристали?![]()
Не знам защо си мислиш, че българите нямат париНе знам кого визираш, но тъй като си цитирала мен - кой ти е казал, че не си вадя парите сама? Познаваш ме, някъде го прочете или? Да, съвсем наистина имам скъпа козметика, не знам фон дьо тена ми дали е 70 лв. или не, не съм го изчислявала колко струва в бг лева, но и хич не ме интересува
Мда, докато навърших 18 и живеех с родителите си даже не съм си позволявала почти нищо, но аз винаги съм била на мнение по-добре нещо качествено, отколкото друго, което ми вреди
Като се има предвид, че един ФДТ го използвам минимум 6 месеца, не е чак толкова скъпо. Използвала съм всевъзможни продукти от масовите марки и винаги съм оставала ужасно разочарована, с малки изкючения.
Та да... по-полека, какво толкова се възмущаваш? Всеки е свободеен да купува и използва каквото си иска. На теб какво ти пречи дали някой се маже с Импала или с Диор? Съжалявам , но беше доста грубо![]()
^Какво пречи да използваш шампоан от една марка, а балсам на друга?