.
Отговор в тема
Страница 203 от 436 ПървиПърви ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 051 до 5 075 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Препоръчайте ми някакъв хубав фдт до 30тина лв. За смесена кожа със средно покритие, че не е за мен, а не съм много наясно какво е излизало наскоро и не знам какво да препоръчам.
    Revlon Photoready и CC крема на MaxFactor.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Revlon Colorstay или Photoready? Плюсове и минуси? ;д Търся си нещо, което има добра покривност, но в същото време седи естествено. С нормална към мазна кожа съм

Revlon Colorstay е много хубав ФДТ, покрива перфектно, слива се добре с кожата.

Мега фен Аватара на ameli
    Имам изключително важен въпрос - хвърлила съм око на тия новите пасти за зъби Астера Хомеопатика (неска видях и билка хомеопатика) дето са без фосфор, захар, менти и т.н. и са с уж биологични хубави продукти. Като се зачетох обаче в състава имаше сода (и то няколко вида) и не знам това не вреди ли?

Цитирай Първоначално написано от ameli Виж мнението
    Имам изключително важен въпрос - хвърлила съм око на тия новите пасти за зъби Астера Хомеопатика (неска видях и билка хомеопатика) дето са без фосфор, захар, менти и т.н. и са с уж биологични хубави продукти. Като се зачетох обаче в състава имаше сода (и то няколко вида) и не знам това не вреди ли?
    Днеска и аз питах моята зъболекарка за тази паста, защото и аз й бях хвърлила око и тя ми каза, че ползвала подобна паста, но я взема от дистрибуторите, от които взема стоматологични консумативи. Аз вече не знам на какво да вярвам-неща, които досега са били в състава на пасти, кремове, шампоани толкова години, сега се отричат като вредни,... а те не се премахват като въздействие, а се заместват...

Ползвала съм и двете билка хомеопатика, беше много приятно усещане, не знам дали е била по-полезна от другите пасти за зъби.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от bleky Виж мнението
    Revlon Colorstay е много хубав ФДТ, покрива перфектно, слива се добре с кожата.
    Според мен е ужасен. Върху моята кожа не стои никак добре. Изобщо фон дьо тените( и не само) от масовите марки изобщо не струват

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^и на мен изобщо не ми харесва,пробвах по всички начини,които знам
    да го нанеса ,но покритието изобщо не ми харесва

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    ^и на мен изобщо не ми харесва,пробвах по всички начини,които знам
    да го нанеса ,но покритието изобщо не ми харесва
    На мен ми стои като маска и има като че ли оня брашлян ефект, въпреки че имах за суха/ нормална кожа,моята е суха...

Момичета, някой може ли да ме ориентира как се казва тоя цвят червено?

Искам да си взема безамонячна боя, досега съм си правила косата само с тези шампоани за оцветяване. Бях взела бордо и ми хареса как стана, но гледах бои в цвят бордо и изобщо не изглежда като този, който получих. Светла кожа имам и синьо-зелени очи, предложете някаква тъмночервен цвят, не ми харесват тези ярки огнени нюанси. Това ми харесва много, но не знам как се води http://i44.tinypic.com/20gjf53.jpg

florescentia

Град
    Луната
    ^ Това беше снимката, която ме накра да се боядисам в червено преди 2 години, но не знам как се казва точно цвета.

Искам да продам едно палто с естествен косъм, но баба ми е забравила от какво е точно.. как мога да го разпозная?

UPDATE:
    Питах в ДМ за сух шампоан, има на Сайъс мисля за 7лв, и два вида на Балеа по 5лв. Някой ако иска. Аз не можах да ги намеря и питах продавачката, ако не намерите питайте.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka Виж мнението
    Според мен е ужасен. Върху моята кожа не стои никак добре. Изобщо фон дьо тените( и не само) от масовите марки изобщо не струват
    И понеже сме голямото добрутро, не носим масови?
    Не, честно. Уж водя козметичен блог, абсолютно всеки ден гледам козметични видеота, следя една камара български козметични блогове и винаги се питам... абе, българите харабия ли нямаме пари? Купища козметика на Мак от човек, дето не си вади парите сам?! Фон-дьо-тен-ченца за по 70 лв? Наистина?!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Права си, не бях се замисляла.. Дори и тук във темата за нови козметични похождения често срещам продукти от висок клас.
    Може ли да споделиш блога си

anonymous708973
    Guest
    Пратих ти го на лично.
    Изумявам се понякога... Червила на YSL - като им видиш цената, направо инфаркт получаваш, ружчета NARS за толкова пари, за колкото ми е седмичното пазаруване за храна, MAC Skinfinish в 180 различни цвята... И това все от момиченца, които са около моите години или +2-3 нагоре, които ги издържат мама и тате. Ако е работещ човек, сам вадещ си парите, никога няма да си отворя устата, обаче "вчерашни пикли" с такъв арсенал... просто е смешно. Подражават на американските ГУРУ-та, само дето те с това си вадят хляба. Ако гледаш Introduction video на Lauren Curtis, обяснява как няма пари за хай-енд козметика и любимата й марка е Ревлон. В момента 90% от козметиката й е много скъпарска. Ама момичето, докато е било при мама и тате, се е съобразявало. Сега си го позволява, щото сама си вади хляба. Евала.
    Нямали сме пари обаче, хах.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    PinkPan7her,много съм съгласна с теб!!

Иначе от Ревлон и аз не съм особено доволна(и аз съм с този за нормална/суха кожа),не е лош де,ама очаквах много повече..и странното е,че както казвате има бръшлян ефект,а уж е за суха кожа..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Искам такъв лак: http://4.bp.blogspot.com/-TGKysolL0W...d-sand-art.jpg и http://2.bp.blogspot.com/-Gz2DONRkBH...i_solitare.jpg обаче не знам дали има такива на нашия пазар.. някой ако е виждал да предлага марки

И въпроса за козината остава

Супер фен Аватара на girl91
    ^Има такива лакове тук, точно същите не знам дали има. На Golden Rose серията Jolly Jewels е с такива точици като лака на първата снимка, а щом искаш като лака на втората снимка търси пясъчни лакове.

Какво мислите за CC крема на Bioten? Подходящ ли е за смсена кожа? Каква е покривността?

Последно редактирано от girl91 : 02-07-2014 на 20:33

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    ^Има такива лакове тук, точно същите не знам дали има. На Golden Rose серията Jolly Jewels е с такива точици като лака на първата снимка, а щом искаш като лака на втората снимка търси пясъчни лакове.

Какво мислите за CC крема на Bioten? Подходящ ли е за смсена кожа? Каква е покривността?

Бях питала и аз за него преди няколко дни, още не съм си го купила, за да изкажа лично мое мнение, затова ще ти копирам, мнението на една съфорумничка, която го ползва:

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    За CC крема на Биотен:
    В момента използвам такъв, за парите си е ок. Не очаквайте чудеса откъм покритие, на мен ми е точно, защото нямам нищо за прикриване, само си изравнявам тена, пък и се нанася лесно. Обаче забелязвам, че е бързак :Д т.е бързо-бързо си губи ефекта.

^Може тези дни да си го взема все пак. Намерих още няколко мнения в интернет за него. Сега е намален и е под 6лв. Като цяло търся нещо леко, със средна покривност. Кожата ми не е много зле, но все пак има разширени пори, петънца и т.н. Ако не става няма да е първiят продукт, който стои неизползван на рафтчетата

Пясъчните, които намерих нещо не ми харесаха - нито като цвят, нито като пясък. А тоя jolli jewels никъде не съм го виждала, ще търся тея дни.. влюбих се просто <3

Супер фен
    Удачно ли ще е да използвам балсам на сайъс след употребата на шампоан клиър? Имам и шампоана на сайъс, но искам да се изкъпя с клиър. Или по-добре без балсам, само кристали?

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И понеже сме голямото добрутро, не носим масови?
    Не, честно. Уж водя козметичен блог, абсолютно всеки ден гледам козметични видеота, следя една камара български козметични блогове и винаги се питам... абе, българите харабия ли нямаме пари? Купища козметика на Мак от човек, дето не си вади парите сам?! Фон-дьо-тен-ченца за по 70 лв? Наистина?!
    Не знам защо си мислиш, че българите нямат пари Не знам кого визираш, но тъй като си цитирала мен - кой ти е казал, че не си вадя парите сама? Познаваш ме, някъде го прочете или? Да, съвсем наистина имам скъпа козметика, не знам фон дьо тена ми дали е 70 лв. или не, не съм го изчислявала колко струва в бг лева, но и хич не ме интересува Мда, докато навърших 18 и живеех с родителите си даже не съм си позволявала почти нищо, но аз винаги съм била на мнение по-добре нещо качествено, отколкото друго, което ми вреди Като се има предвид, че един ФДТ го използвам минимум 6 месеца, не е чак толкова скъпо. Използвала съм всевъзможни продукти от масовите марки и винаги съм оставала ужасно разочарована, с малки изкючения.
    Та да... по-полека, какво толкова се възмущаваш? Всеки е свободеен да купува и използва каквото си иска. На теб какво ти пречи дали някой се маже с Импала или с Диор? Съжалявам , но беше доста грубо

^Какво пречи да използваш шампоан от една марка, а балсам на друга?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си