granger, нямаш си на представа и мен колко ме радваш с тези отговори, тъй като някои супер много се припокриват с моите виждания.

Изглеждаш ми доста интересна личност.
Радвам се
1.Какво най-много цениш в хората (като качества)?
Честността, прямостта,решителността
2.Как протича един твой ден (като изключим дните по време на сесия)?
Ставам да кажем около 6и30, 7, за най-ранните лекции,душ, зъби,кафе,цигара, след това се обличам, слагам някакъв кит, за да не плаша хората по улицата,слагам си партакешите за лекции и заминавам към спирката. Там естествено има народ като за малка държава. Чакам 94 или 280 и според това дали бързам - хващам метро, ако не си седя в х'автобуса до университета. Карам лекции, след това се прибирам по същия ред,ако имам време излизам с приятели. Минавам да си напазарувам, за да преживея денонощието.След това релаксирам, може да се съберем с приятелите от блока за малко частно,скромно парти
Като цяло не е особено интересен един мой делничен ден.
3.Какво обичаш да си похапваш най-много?
МУСАКАААААААА
4.Какво винаги си искала да направиш , но не ти е стигнала смелостта?
Да скоча с бънджи, може би не е толкова до смелост,ами до възможност, никога не съм нацелвала подходящ момент...но и това ще стане
5,Какво те отегчава?
Хората, с които няма какво да си кажа. На мнение съм,че скуката е за хора без въображение, но когато пред теб стои човек,който няма какво да ти предложи...просто ми идва да се гръмна
6.Място ,където би искала да отидеш при първа възможност?
Дубровник,Флоренция,Претор ия...и куп други
7.Имаш ли брат или сестра? А искала ли си да имаш друго (примерно сестра, ако в момента имаш брат)?
Нямам, като малка исках по-голям брат,ама по обясними причини нямаше как 
8.Обичаш ли изненадите?
Обичам да съм подготвена за ситуациите,в които попадам, но ако е от подходящия човек - да бих се израдвала
9.Би ли променила нещо във външния си вид, какво?
Батееее,една идея по-големи цици няма да откажа,ама съм се примирила и с тези 
10.Имаш ли някакъв комплекс?
Не мисля.Преодолях "тийн-пуберо-комплексите"
11.Обичаш ли животните?
Обожавам, винаги съм искала куче, но ще имам като порасна
Папагали съм имала,много ги обичах зверчетата
12.Би ли простила изневяра?
Не.
13.Какво би избрала семейство или кариера?
На първо време кариера.
14.Какво те натъжава?
Самотните възрастни хора, глупостта подплатена с наглост и безочие.Натъжавам се ,когато видя близките ми тъжни.
15.Какви дрехи обичаш да носиш?
Такива,които подчертават природните ми дадености
Най-вече да са удобни и да ми седят добре, пък...не съм фьешън гуру, не мога да кажа,че се интересувам от мода.