- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Благодаря, Нели)))
Мен ми е тъжно и скапано.
Петък вечер е , а ми се спи. Невероятно. Колко ми се иска да имах енергията на колегите , които са навити и сами да излзиат
Да бе, те ти наливат акъл за мястото, в което си, за хората, с които си всеки ден, ама като им кажеш, че е просто смешно да се правят, че разбират повече от теб, излиза, че си си вирнала носа. Мани бе, не се занимавай. И за Испания знае повече от теб, и за казината, и за съдебните решения, и за всичко.
По темата: Хем ми е доволно едно такова, хем ми е тъпо за тоя изпит, толкова ли не можеше да си го взема... Дано да са направили някой фал и да ми вдигнат оценката, чак ми е невероятно да съм се издънила.
Ама нейсе. Няма да го мисля още кажи-речи една година, сядам да си дочитам книжката и да си говоря по скааайп^^
Счупена съм тотално.
Днес се издокарах за лекции, хах. И естествено после купих много работи от Auchan и заваля, мда. Мацка с 3 чанти и мокра коса и перфектен грим сигурно е супер комична гледка.
Чакам моята компания да ударим по едно вино, да видим кога ще дойде.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Ох, как хубаво ще се наспя!
Беше уникален ден. Последните дни нещата просто си се нареждат сами без да правя нищо (или почти нищо) и просто няма на къде по-добре да е. И видях старата си учителка. ^^ И се разхождах, и се разхождах, и слушах I Walk Alone на Тариа, и се разхождах... Като се прибрах мислих, че ходилата ще се отделят от тялото ми, но беше просто уникално!!
Пък и не е като преди това денят да не ме беше изненадал (в добрия смисъл). Уж не ми е представата за идеален ден, ама...
А бе, хипер якият ден!
Официално болна. :Д
http://www.youtube.com/watch?v=TwH2VU7Vqss
Уплашена, изтощена... но ще се справя, винаги се справям, вярвам, че тепърва предстои хубавото...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Доволен съм.. взех си сесията с една петица и бол шестици.. не мога да се оплача.. най-после свърши! ;д
Пък тя ми е една прекрасна... малко се дърпаме, но то нормално де, с т'ва напрежение двустранно майката си ебало и все пак се гордея с нея... с нас.. с това израстване.. иии аз съм задник, ма тя вади волско търпение и тва е якомного й се радвам, а скоро (надявам се) ще я настискам едно хубаво да си го помни ;С
Ся ако пиех как щях да се накажа не е истина..
Но нищо де.. имам друго като идея.. ;с
Като цяло айляк, спокойно ми е.. мързеливо.. надявам се да пътувам.. и такам..
Намерих си и хубава работа за лятото, та и за това съм спокоен, е не е много хубава, но пък е вариант и все пак имам още един вариант, а и имам време да се оглеждам за нещо друго..
Първата сесия взета успешно! Останаха още само 7..
Поздравче http://www.youtube.com/watch?v=w3pl00bUCVc
Ае bye.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Спах 2 чАса и сега съм пак на работа... Още имам пЕсък в очите... Искам да спяааааааа!!!![]()
объркана. много. имам нужда да си подредя мислите. поне имам следващите 8 дни да го направя. а мразя да съм насаме с мислите си.
трябва да си дам почивка от много неща. и да се стягам по други.
четох "престиж" до късно.. бива я.. за жалост трябваше да стана рано.. гра гра. мързел ме е да си обуя обувките и да тръгвам.. руско ми е някво.. дали това не е знак, че отдавна не съм пил жодка.. мейби.. както и да е.. лалал
ох, разболявам се. боли ме главата и цяла нощ не можах да спя. постоянно кихам и се чувствам отпаднала. добре поне, че е петък. седмицата беше много натоварена и изморителна.
уфф,намерих кога да се разболея .
супер лошо и отпаднало ми е,а искам да изляза довечера,ще се побъркам.
дано да ми мине бързичко и да си изкарам хубаво
Днеска почивка и ден само за него<3
Доволна съм,че вчера успях и на 3 те трен да ида,че другия месец ,не ми се мисли.
Че в Понеделник не знам как ще ги търся тези обекти в Италия.
И така искам Канадааа победителии .И бронз за САЩ
Не съм сигурна какво правя. Спряло ми е. Ама като пия кафе навярно ще се подобрят нещата. Мрънкаво ми е, ама то си е с причина. Във вторник няма да вилнея, което малко ме садва. Нищо, то другата седмица няма да ми избяга.
Чудя се кога да му я дам...