.
Отговор в тема
Страница 5 от 11 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 259
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^Аз не съм, само съм бил. Шанс. А вие сте супер жалкари да му сипвате, се тая трол или не.

Шоковете, боксовете и ножовете са оръжия. Май я пропускате тази част. Другият вариант е изобщо да не притежавате такива, а третият - да сте толкова мижитурки, че полицията да не си прави труда даже да ви спре за проверка. Че да видите тогава к'ъв цирк е.

Толкова комплексарщина в тая тема, не е истина просто.

А авторът да отива в полицията и да дава подробно описание на въпросното леке, което му е налетяло. Все ще са го прибирали за нещо и преди или ще го приберат в най-скоро време.
    Оооо, бъди сигурен, че това ще се случи още утре.

Мега фен Аватара на an7raks
    Шоковете, боксовете и ножовете са оръжия. Май я пропускате тази част. Другият вариант е изобщо да не притежавате такива, а третият - да сте толкова мижитурки, че полицията да не си прави труда даже да ви спре за проверка. Че да видите тогава к'ъв цирк е.
    Хаха, да, тея ги обяснявай на дЕдовия...

Човече казах ти. Утре пак някой ще те набие. ИЗПОЛЗВАЙ ЛИНКА КОЙТО ТИ ДАДОХ. Повярвай ми ще има ефект, при това огромен. Ако само се уплакваш колко ти е синьо окото, ЩЕ СИ ОСТАНЕШ БОКСОВА КРУША. Не е нужно никакво разбиране в това, аз го направих и вече дори не ме пипва

^Жените кълнат, мъжете псуват...
    В случая, жените се занимават с магии, мъжете се пазят сами.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Хаха, да, тея ги обяснявай на дЕдовия...
    Кво да обяснявам , бе ? Ти осъзнаваш ли к'ви глупости пишете ?

Оня го бие с юмруци, вие му наливате акъл с ножове и боксове да налита ? Вас ясно ли ви е въобще к'ва случка ще му се случи после ? В няк'ъв измислен свят си живеете, честно. Въобще ме мързи да ти обяснявам какво е неизбежна самоотбрана и как е дефинирана в НК.
    Съвсем настрана че в даскало ако го хванат директно хвръква.

Има си закони в тая държава, те ги прикоткват най-долно леке да става. Евала. Ходи после реви по темите в Политика к'ъв ни бил народът. Мършляк

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    я се успокойте малко

Момчето си обясни, че не му е присъщо да налита на бой.
    Да си вади медицинското и да отива в РПУ-то, а оттам с ксерокопие на жалбата и родител директно при директорката. Пък ако му се размине на този и до регионалния инспекторат може да се разходи.
    Пък след това ако хване да ти спива пак по този начин - пак не оставаш длъжен - сигурно ще изядеш боя повторно, но този ще хвъркне с присъда => 5г. забрана за университет (ако не греша) и съсипан живот. Ти си решаваш. Един познат така изгоря - бяха налетяли на един от квартала им - дори не го бяха били, просто го свалили на земята и му сритали багажа.
    Абе тва изобщо не е оферта. На мен, ако някой ми го направи това ще го бия всеки ден, колкото мое да държи и най-много да го вкарам в болница и ще чукам жена му, хаха.

А автора гледам и той е от София, ако се бръкнеш с едни 120лв. нема да имаш ядове с него за в бъдеще, бъди сигурен пиши ми на съобщение
    Азис - Хоп [music]

Авторе запиши се на курсове за самозащита. Няма да пребиеш момчето но поне ще се защитиш.
    Смешно е момче да не може да се защити.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Didko_Beats Виж мнението
    Начи зубарите ще ни млатят до неузнаваемост

това ми напомня за http://www.youtube.com/watch?v=VaFBWN7mom4

Кво да обяснявам , бе ? Ти осъзнаваш ли к'ви глупости пишете ?

Оня го бие с юмруци, вие му наливате акъл с ножове и боксове да налита ? Вас ясно ли ви е въобще к'ва случка ще му се случи после ? В няк'ъв измислен свят си живеете, честно. Въобще ме мързи да ти обяснявам какво е неизбежна самоотбрана и как е дефинирана в НК.
    Съвсем настрана че в даскало ако го хванат директно хвръква.

Има си закони в тая държава, те ги прикоткват най-долно леке да става. Евала. Ходи после реви по темите в Политика к'ъв ни бил народът. Мършляк
    Не, не, ти явно си в някакъв измислен свят... В тоя тукашния свят това да извадиш нож, бокс, бухалка, пистолет, ядрена ракета, след като са те нападнали, се брои за самозащита. Друг е въпросът, че според измислените ни закони нямаш право да се браниш с оръжие, освен, ако нападателят ти няма такова... Ама нали се сещаш, че няма много да се замисля какво ще направя на нападателя си, след като той ме е нападнал пръв, а ще гледам да го разкарам от себе си по всякакъв начин, пък ако ще и да го убия. Не съм го съветвал да ходи да си отмъщава с оръжие, а при следващ такъв случай да се защити. Ама нека го съди, щом иска... Абсолютно нищо няма да постигне... Нападателят е непълнолетен, сигурно е изтървал срока за медицинско, свидетелите ще се изпокрият в миша дупка и нищо няма да кажат... На следващият ден пак ще яде тупаници... В моето училище имахме едно момче, което преди време беше убило съученик в уличен бой... Съдиха го, но до миналата година/тогава завърши/ си правеше каквото иска в училище... Постоянно се ебаваше с хората и налиташе на бой без изобщо да се замисли.
    Та, както казах, обяснявай ги на дедовия...

^Жените кълнат, мъжете псуват...
    В случая, жените се занимават с магии, мъжете се пазят сами.
    Пак ви казвам, НЕ СЪМ ЖЕНА, МЪЖ СЪМ. Да ви се набие в тъпите кратуни.
    Последно редактирано от Lighting : 02-28-2014 на 18:19

Цитирай Първоначално написано от Lighting Виж мнението
    Пак ви казвам, НЕ СЪМ ЖЕНА, МЪЖ СЪМ. Да ви се набие в тъпите кратуни.
    Не винаги чифт ташаци те правят мъж...

Не винаги чифт ташаци те правят мъж...
    Ти сигурно имаш само тях. А и ако няма да помагаш на момчето по-добре не пише, въпреки че той сам трябва да вземе решение

Ти сигурно имаш само тях. А и ако няма да помагаш на момчето по-добре не пише, въпреки че той сам трябва да вземе решение
    Имам си И тях...
    Аз му казах какво ще го спаси, а ти предлагаш магии...

Да знам какво предложи - да го набие с електошока.
    Човече нали знаеш че може да го осъдят за такава глупост. Пък момчето 100 пъти повтори, че неможе и не иска да се бие. А дори да успее да каже на директор или някой друг, след време пак ще му се появят хулигани и пак ще го млатят. И така в един омагьосан кръг - няма да има мир. Нали ме разбираш за какво говоря?

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    Абе тва изобщо не е оферта. На мен, ако някой ми го направи това ще го бия всеки ден, колкото мое да държи и най-много да го вкарам в болница и ще чукам жена му, хаха.

А автора гледам и той е от София, ако се бръкнеш с едни 120лв. нема да имаш ядове с него за в бъдеще, бъди сигурен пиши ми на съобщение
    Това ми звучи, като предложение да ти платя, за да го пребиеш.

Да знам какво предложи - да го набие с електошока.
    Човече нали знаеш че може да го осъдят за такава глупост. Пък момчето 100 пъти повтори, че неможе и не иска да се бие. А дори да успее да каже на директор или някой друг, след време пак ще му се появят хулигани и пак ще го млатят. И така в един омагьосан кръг - няма да има мир. Нали ме разбираш за какво говоря?
    Доста си прав, хулигани винаги има и винаги ще има. Но забелязвам, че са доста повече точно в детските години. В смисъл, като бях по-малък, доста повече момчета бяха хулигани и с порастването се очовековечават и престават да са такива. В, вярно, че има и 40 и 50 годишни хулигани, хора, които цял живот са такива, но съм прав до голяма степен. Иначе за тези магии, не знам какво да ти кажа.....благодаря ти за съвета, оценявам високо, че искаш да ми помогнеш, повярвай ми твоите съвети и споделяния не ги омаловажавам, просто някак си.....и аз не знам. Поне оценявам, че не искаш да ме убиждаш, а искаш да ми помогнеш, благодаря.

Имам си И тях...
    Аз му казах какво ще го спаси, а ти предлагаш магии...
    Така, от всичко, което каза, кое да избера? Да го заколя, да го застрелям ли, да го смеля с бухалка или бокс, ток ли да му пусна????? Не разбра ли, че тези неща не са за мен, АЗ НЕ ПРАВЯ ТАКИВА НЕЩА!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    това ми напомня за http://www.youtube.com/watch?v=VaFBWN7mom4
    Хи-хи-хи.....беше забавно

Цитирай Първоначално написано от sweet_boy Виж мнението
    Така, от всичко, което каза, кое да избера? Да го заколя, да го застрелям ли, да го смеля с бухалка или бокс, ток ли да му пусна?????
    Да си носиш тубичка лубрикант в задния джоб...

Браво! Много оригинално, как го измисли?

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    Цитирай Първоначално написано от sweet_boy Виж мнението
    Това ми звучи, като предложение да ти платя, за да го пребиеш.
    Еми ти си решаваш момче.. Аз ти предлагам изход от ситуацията
    Азис - Хоп [music]

Виж моето ако някой почне да те бие просто му избягай. За какво да се биеш след като знаеш че ще бъдеш съсипан. ПРОСТО БЯГАЙ И ТОЛКОЗ. Знам че си мислиш, че другите ще те сметнат за глупак и слабак, но какво от това. Нали ще се върнеш цял. A пък за какво да те обиждам, нали аз съм същият.

Виж моето ако някой почне да те бие просто му избягай. За какво да се биеш след като знаеш че ще бъдеш съсипан. ПРОСТО БЯГАЙ И ТОЛКОЗ. Знам че си мислиш, че другите ще те сметнат за глупак и слабак, но какво от това. Нали ще се върнеш цял. A пък за какво да те обиждам, нали аз съм същият.
    Да, съгласявам се напълно - много по-добре е да избягаш, ако ще и да те наричат страхливец, отколкото да се прибереш пребит, или да се озовеш в болница...... каква е ползата ти, ако си пребит смелчага?

Направо да си носи къртечницата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си