- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Набиха ме пред новата ми приятелка и ме е страх да не ме напусне.
Човече казах ти. Утре пак някой ще те набие. ИЗПОЛЗВАЙ ЛИНКА КОЙТО ТИ ДАДОХ. Повярвай ми ще има ефект, при това огромен. Ако само се уплакваш колко ти е синьо окото, ЩЕ СИ ОСТАНЕШ БОКСОВА КРУША. Не е нужно никакво разбиране в това, аз го направих и вече дори не ме пипва
^Жените кълнат, мъжете псуват...
В случая, жените се занимават с магии, мъжете се пазят сами.
Кво да обяснявам , бе ? Ти осъзнаваш ли к'ви глупости пишете ?
Оня го бие с юмруци, вие му наливате акъл с ножове и боксове да налита ? Вас ясно ли ви е въобще к'ва случка ще му се случи после ? В няк'ъв измислен свят си живеете, честно. Въобще ме мързи да ти обяснявам какво е неизбежна самоотбрана и как е дефинирана в НК.
Съвсем настрана че в даскало ако го хванат директно хвръква.
Има си закони в тая държава, те ги прикоткват най-долно леке да става. Евала. Ходи после реви по темите в Политика к'ъв ни бил народът. Мършляк![]()
Абе тва изобщо не е оферта. На мен, ако някой ми го направи това ще го бия всеки ден, колкото мое да държи и най-много да го вкарам в болница и ще чукам жена му, хаха.
А автора гледам и той е от София, ако се бръкнеш с едни 120лв. нема да имаш ядове с него за в бъдеще, бъди сигуренпиши ми на съобщение
Азис - Хоп [music]
Авторе запиши се на курсове за самозащита. Няма да пребиеш момчето но поне ще се защитиш.
Смешно е момче да не може да се защити.
това ми напомня за http://www.youtube.com/watch?v=VaFBWN7mom4
Не, не, ти явно си в някакъв измислен свят...В тоя тукашния свят това да извадиш нож, бокс, бухалка, пистолет, ядрена ракета, след като са те нападнали, се брои за самозащита. Друг е въпросът, че според измислените ни закони нямаш право да се браниш с оръжие, освен, ако нападателят ти няма такова... Ама нали се сещаш, че няма много да се замисля какво ще направя на нападателя си, след като той ме е нападнал пръв, а ще гледам да го разкарам от себе си по всякакъв начин, пък ако ще и да го убия. Не съм го съветвал да ходи да си отмъщава с оръжие, а при следващ такъв случай да се защити. Ама нека го съди, щом иска... Абсолютно нищо няма да постигне... Нападателят е непълнолетен, сигурно е изтървал срока за медицинско, свидетелите ще се изпокрият в миша дупка и нищо няма да кажат... На следващият ден пак ще яде тупаници... В моето училище имахме едно момче, което преди време беше убило съученик в уличен бой... Съдиха го, но до миналата година/тогава завърши/ си правеше каквото иска в училище... Постоянно се ебаваше с хората и налиташе на бой без изобщо да се замисли.
Та, както казах, обяснявай ги на дедовия...
Да знам какво предложи - да го набие с електошока.
Човече нали знаеш че може да го осъдят за такава глупост. Пък момчето 100 пъти повтори, че неможе и не иска да се бие. А дори да успее да каже на директор или някой друг, след време пак ще му се появят хулигани и пак ще го млатят. И така в един омагьосан кръг - няма да има мир. Нали ме разбираш за какво говоря?
Доста си прав, хулигани винаги има и винаги ще има. Но забелязвам, че са доста повече точно в детските години. В смисъл, като бях по-малък, доста повече момчета бяха хулигани и с порастването се очовековечават и престават да са такива. В, вярно, че има и 40 и 50 годишни хулигани, хора, които цял живот са такива, но съм прав до голяма степен. Иначе за тези магии, не знам какво да ти кажа.....благодаря ти за съвета, оценявам високо, че искаш да ми помогнеш, повярвай ми твоите съвети и споделяния не ги омаловажавам, просто някак си.....и аз не знам. Поне оценявам, че не искаш да ме убиждаш, а искаш да ми помогнеш, благодаря.
Виж моето ако някой почне да те бие просто му избягай. За какво да се биеш след като знаеш че ще бъдеш съсипан. ПРОСТО БЯГАЙ И ТОЛКОЗ. Знам че си мислиш, че другите ще те сметнат за глупак и слабак, но какво от това. Нали ще се върнеш цял. A пък за какво да те обиждам, нали аз съм същият.![]()
![]()
![]()