- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Най мразя несериозни хора, майкоооо. Да си го правят този проект сами, срокът е петък, а ние нищо не сме пипнали и вместо да се съберем в училище днес, както предложих, ще се събираме някъде си "тия дни". Щото аз други ангажименти си нямам, нали...
Спи ми се. Много. Тея сутрешни упражнения хич не ми се отразяват добре. За първи път от много време се чувстрам....пренебрегнат. Интересно. 620 точки за първи гмат без подготовка е добре. Дано ТОЕФЛ резултатите излязат днес. В петък ще се разцепя. Знам го
Релаксирам си поне докато мога да си го позволя, как мразя някой да ми казва как да си оползотворявам малкото свободно време... Ениуей... като цяло съм добре, просто малко меланхолична...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Гугутки рошави, я кажете коя страница е заковала темата при вас.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мързелува ми се мнооооооого. Ама няма. Имам работа и не мога да си го позволя. Иначе ми се спи, затова се наливам с кафе. Не съм мислила, че ще го кажа някога, но и кафе от няколко дена не ми се пие. О.О What's wrong with me?
Не знам как да помогна
А и двамата много се обичат .. Жалко наистина
Аз съм добре иначе .
![]()
![]()
--> ей така.
Мно'л съм доволна. Предполагаемият фейл от миналата седмица се оказа всъщност pass, така че камък ми падна от сърцето. Е, щях да имам по-висока оценка, ако имах 1 тъпа точка в повече, но следващия път ще си я изкарам.
С него се сдобрихме и всичко е наред, така че и в това отношение съм доволна.
Като добавим и мега якото време напоследък и фактът, че днес се разкарвах по къс ръкав навън -![]()
И зъбът не ме боли вече, няняняня.
Изобщо - чудесен понеделник! Искам все така да ми е добре!
Баста и на тоя vol.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!