.
Затворена тема
Страница 18 от 46 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1127
    Мега фен
    А това със съпротивлението къде е ,което ми каза?Дай да го видя.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Първо ми докажи, че си по-умен от овца, иначе няма да си губя времето с теб.

Мега фен
    Защо садваш,но лайфер, хайде няма да се занимавам повече с теб,че е безсмислено..

Четейки постовете ти се чувствам експерт по всичко,мисля да пиша на НАСА,да споря с някоя астроном или ядрен физик..

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Защо садваш,но лайфер, хайде няма да се занимавам повече с теб,че е безсмислено..

Четейки постовете ти се чувствам експерт по всичко,мисля да пиша на НАСА,да споря с някоя астроном или ядрен физик..
    От НАСА няма да те одобрят, там искат и математика, а ти дори не можеш да смяташ.
    Ти си с 5 действащи профила и още 100 баннати с над 50к мнения, но тръгнал да ми обяснява, че аз съм висял във форума.
    Освен в залата и тийна нещо друго правиш ли ?

anonymous708973
    Guest
    "Съпротивлението при плувците нищо не развива като мускулна маса". Ако преформулираме изречението, се получава "При плувците има съпротивление, което обаче нищо не развива като мускулна маса..." и тук се предполага, че мислено прави сравнение със съпротивлението при бодибилдинга. Казва, че е по-малко, не че го няма.
    Не си познаваш собствения език, ама много ти знае балалайката.

Мега фен
    Не съм казал,че няма съпротивлениe ,дай да видя точно къде го казвам.
    Просто си пиша с невежи хора и това ми е грешката,за което се извинявам.
    А тоя папугей даже от сарказъм не разбира ,злетак.
    Хубав ден.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    "Съпротивлението при плувците нищо не развива като мускулна маса". Ако преформулираме изречението, се получава "При плувците има съпротивление, което обаче нищо не развива като мускулна маса..." и тук се предполага, че мислено прави сравнение със съпротивлението при бодибилдинга. Казва, че е по-малко, не че го няма.
    Не си познаваш собствения език, ама много ти знае балалайката.
    Ти понеже не си чак толкова тъпа/или пък си/ ще отговоря на теб.
    Да си виждала слаб/хърбав плувец ? Знаеш ли защо не си виждала ?
    Защото плуването не е ядене с лъжица, не е зобене и кух въздух, не е плямпане по форуми и криене по ъглите, когато някое момиче те погледне накриво/а ти си момче/ .
    Мен не ме интересува, какво мисли и е искал да каже, защото първо не може да мисли, а след това разбрахме и че не може да смята.
    Това, че той умее да плува само кучешката на плитко/за да драпа за дъното/ не му дава правото да се прави на разбирач.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Вечна фенка

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Вечна фенка
    +++ papugai ги реди мн добре. Евала.

п.п. за пореден път,профилната му рулира.

Цитирай Първоначално написано от redbul2 Виж мнението
    Язък за хубавата тема на Anonys! 18 страници "Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве]", а снимки няма. Само дискусии и взаимно оплюване. В тези 18 страници едва ли има и 18 снимки.
    Добро утро! Точно това се опитвам да кажа. Ама заяждачи и разбирачи колкото искаш!
    А и не говори така..само моите са близо 18 снимки.
    Последно редактирано от Justwickeds : 03-23-2014 на 18:08

Супер фен
    Язък за хубавата тема на Anonys! 18 страници "Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве]", а снимки няма. Само дискусии и взаимно оплюване. В тези 18 страници едва ли има и 18 снимки.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Ти понеже не си чак толкова тъпа/или пък си/ ще отговоря на теб.
    Да си виждала слаб/хърбав плувец ? Знаеш ли защо не си виждала ?
    Защото плуването не е ядене с лъжица, не е зобене и кух въздух, не е плямпане по форуми и криене по ъглите, когато някое момиче те погледне накриво/а ти си момче/ .
    Мен не ме интересува, какво мисли и е искал да каже, защото първо не може да мисли, а след това разбрахме и че не може да смята.
    Това, че той умее да плува само кучешката на плитко/за да драпа за дъното/ не му дава правото да се прави на разбирач.
    И това никак не отговаря на поста ми.
    Факт е, че той не е казал, че при плувците няма съпротивление.

Винаги е лесно да се отклони темата. Не знам дали ще доживея в тоя форум да има повече от 5 човека, които наистина умеят да четат, да изграждат теза и да построяват аргумент, за да се спори градивно. Пък уж всички сме го учили в училище. Тъжно... ;(

И това никак не отговаря на поста ми.
    Факт е, че той не е казал, че при плувците няма съпротивление.

Винаги е лесно да се отклони темата. Не знам дали ще доживея в тоя форум да има повече от 5 човека, които наистина умеят да четат, да изграждат теза и да построяват аргумент, за да се спори градивно. Пък уж всички сме го учили в училище. Тъжно... ;(
    Ще те напляскам, ако продължиш да спориш с мен.
    И двамата интерпретирате казаното от другите и от вас самите по някъв собствен начин, който само вие си разбирате.
    Не бил казал, че е тъмно черно, а само черно.
    Думите му бяха даже още по-идиотски, защото написа, че в плуването нямало съпротивление, с което да се направи маса.
    А какво се прави ?

Супер фен Аватара на Anonys
    Моля да млъкнете и да отидете да спорите на лично или във Фън подраздела, иначе ще помоля LadyDi да ви изтрие мненията. Papugai, защо се намесваш в темата, след като ти дори и една снимка не си качил?(което се отнася и за всички останали, които не са)

На кой ще му се занимава да трие толкова мнения. След тренировка пред бананите е за предпочитане стафиди 100гр. В бодиконструктор имаше цяла статия защо.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

anonymous708973
    Guest
    След тренировка до половин час съм се прибрала и вечерям, така че това не е проблем.
    Проблемът е преди това. Какво друго освен ядки и колко време преди тренировката?

След тренировка до половин час съм се прибрала и вечерям, така че това не е проблем.
    Проблемът е преди това. Какво друго освен ядки и колко време преди тренировката?
    Виж на ЛС.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Не е казано, че трябва да се яде преди тренировка.
    http://www.bb-team.org/articles/4269...ata-na-hranene
    http://www.bb-team.org/articles/4622...ene-dopalnenie

Или казано с други думи - може и един път на ден да се яде и то да е след тренировка.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на lubovvv
    Айде поне като спамите пускайте някой снимка, така се обезсмисля хубавата тема...
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Айде поне като спамите пускайте някой снимка, така се обезсмисля хубавата тема...
    Ти пък само искаш да гледаш ли? Еми много ме изнервяте пък, айде от тук нататък да не пише някой, който няма снимка в тази тема. И спорове да няма. Ако искате да спорите - отваряте си една отделна тема и си водите дебатите там. С'якви разхищения..
    Последно редактирано от Anonys : 03-24-2014 на 19:41

Аз преди тренировка /1час/ ям 100гр сурови ядки, пия протеин и аминокиселини, не мисля,че ти трябва кой знае колко... важното е да си хапнала добре и качествено поне няколко пъти преди тренировката,за да имаш сили.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    Ти пък само искаш да гледаш ли? Еми много ме изнервяте пък, айде от тук нататък да не пише някой, който няма снимка в тази тема. И спорове да няма. Ако искате да спорите - отваряте си една отделна тема и си водите дебатите там. С'якви разхищения..
    И тва че се изнервяш реши да ми го пишеш тука ли? И ти уж много правосъдие раздаваш ама най-добре си спамиш...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    А ти защо не пуснеш някоя своя снимка?
    Welcome to the Jungle...

Аз съм пускала снимка тук веднъж....Сега просто не пускам защото не намирам време да се снимам.

Малък прогрес. Тренирам от 6 месеца, като преди това не бях и чувала за зала.
    http://store.picbg.net/pubpic/6A/B1/...241b016ab1.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си